- 13 Mart 2019
- 15.892
- 61.174
- 598
Ben orda Tülay hanima gidiyodum baslarsa sonda emekli oldu baskada icime.sinen doktor bulamadım nuran hoca baya meth edilince ona yoneldim. 2019 yilinda şükran akalina dogum yaptım erdemde suan ozel muayenehanesi var anlasmali hastahaneleri hosuna giderse onada gitmeni tavsiye ederim butceme uygun hisar hastahanesi camlica ve medivia vardi benim medivia uzak diye istemedim hisar hastahanesi camlicadada prematüre icin yogun bakim.yoktu o yüzden eski doktoruma gidemedim.
2019 yili mayis ayinda dogum yaptim ben 1700 du sezeryan
2020 yılında zam yapmadilar hic sanırım 2021 yeni yilda zam olmuş.
Avicennada doğum ucreti sezeryan 3700 du pazarlık ettim 3000₺ ye yapilcak inşallah.
Kızlar gitti babam
Torununu göremeden bıraktı gitti biziii
Çok zor canim yaşamayan bilemez bnde annemi kaybedeli bir yıl oldu doğumuma çok istiyordu gelmek malesef bazı şeyler bizim elimizde değil takdir i ilahi.. Allah tan gelene sabredecegiz ilk zamanlar çok zor kendini üzme karnındaki bebeğin düşün metanetli olmaya çalış yapacağımız tek şey hayırlı evlat olup onlarin hanesini sevapla doldurmak..bol bol Kur an okuyarak onları rahatlatmak.. Allah annene hayirli uzun ömürler versinAhh ahh bizde konuşmuştuk sen okurusn baba demiştim tabiki demişti. Salı günü usg fotoğraf ını yolladım sırf o foto için gittim. Bakıp bakıp ekndine motive etmişti. 3 günde lanet hastwlık aldı babamı.
Sizinde başınız sağolsun. Allahım yerlerini nurlarla donatsın. Günahlarını affetsin.
Görsün çok istedim dayanamadı 2 hafta daha çok istedi görmeyi torununu ama nasip olmadıonun duasına ihtiyacm vardı doğumda. Tek evladıydım. Şaka geiibi geliyor inanamıyorum hala hastnede gibi
Şimdi acım sevincime karışacak kızlar.
Ben nasıl oğlumun doğumuna sevinecğim ??
Başın sağolsun açar açmaz senin mesajına denk geldim. Ben de babamı çok erken kaybettim 54 yaşındaydı. Çok zor çok biliyorum ama evladına sarılıyorsun Allah bir yerden aldı öbür yerden verdi diyorsun. Babanın şimdi tek ihtiyacı dua. Rabbim mekanını cennet eylesin inş.Ahh ahh bizde konuşmuştuk sen okurusn baba demiştim tabiki demişti. Salı günü usg fotoğraf ını yolladım sırf o foto için gittim. Bakıp bakıp ekndine motive etmişti. 3 günde lanet hastwlık aldı babamı.
Sizinde başınız sağolsun. Allahım yerlerini nurlarla donatsın. Günahlarını affetsin.
Görsün çok istedim dayanamadı 2 hafta daha çok istedi görmeyi torununu ama nasip olmadıonun duasına ihtiyacm vardı doğumda. Tek evladıydım. Şaka geiibi geliyor inanamıyorum hala hastnede gibi
Canım Ben dr 36 haftalıkken oldum corono da değildim. Nerdeyse 1 hafta sürdü sancı halsizlik isal acile gittim yatış verdi ama kalmadım evde yavaş yavaş geçti.Selam anneler 3 gündür ishalim ve artık takatim kalmadı acile gideceğim inş korona falan değilimdir bana dua edin de Doğum belirtisi olsun bu ishal
Kızlar hepinizin mesajlarını okudum.hepinizden Allah razı olsun.Canim.hayat oyle anlamsiz ki bazen
Ben de mezuniyetime.bikac.ay kala babami kybetmistm onun istedigi bolumu okumstm
Zaman zaman derim.keske gorseydi en azndan mezun oldgumu gorseydi derdim
Sonra ise.girdim.iyi projelerde calistm
Keske iyi.projelerde calistigimi gorseydi dedim
Kendi emegimle araba aldim.keske babam.araba surebildgimi gorseydi dedim
Sonra evlendm keske bari beyaz gelinlkle gorseydi dedim bebegim.olunca acaba torunu olsa nasil severdi dedim
Kisaca her aci her huzun ve her guzellikte geriye bakiyorsun babam nerede diyorsun
Zannetmiyorm evladn bu acini azaltmaz dindirmez cunku sen de kucuk bir kiz cocguyken artik olmuyorsun bi anda buyuyeceksn
Dilerim bu hayatta diger seyelrden o kadar mutlu ol yuzun gulsun ki babani sadece mutlulugunda ara .. dualarim seninle.. Allah sag salim.bebegini kucagna almayi nasip etsin
Kızlar hepinizin mesajlarını okudum.hepinizden Allah razı olsun.
I insaatci canım yazdıklarını okuyunca dayanamadım. O kadar içten o kadar yüreğime dokundu ki anlatamam.Allah rahmet eylesin. Seninki de görmüştür benmki de görecktir diye düşünüyorum. Allahım bilir tabi. Acı çekmeden gitmesi tek avuntum.
Babamın tek evladıydım gurur duyardı benimle. Ben ondan razıydım o da benden razıdır inşallah. Seninki de hepsini görmüştür. Ben diyorum srtık sol veya sağ omzumda ya da arkamda hissedeceğim onu.nefesi boynumd gibi
Allah oğlumu annemi bana bağışlasınbabamdan önce bir bebek cenazesi var onu da görünce mahv oldum Allah'm yavrularımızı bağışlasın.inşallah hepimiz sağlıkla mutlulukla kucağımıza alırız
Allah bence tam da bu yüzden erkek evlad vermis bence bi nebze olsun yerine koyarsın diyeAhh ahh bizde konuşmuştuk sen okurusn baba demiştim tabiki demişti. Salı günü usg fotoğraf ını yolladım sırf o foto için gittim. Bakıp bakıp ekndine motive etmişti. 3 günde lanet hastwlık aldı babamı.
Selam anneler 3 gündür ishalim ve artık takatim kalmadı acile gideceğim inş korona falan değilimdir bana dua edin de Doğum belirtisi olsun bu ishal
Üşütme canim karnını bnde ne zaman usutsem hemen bağırsakların başlıyor ses vermeyeSelam anneler 3 gündür ishalim ve artık takatim kalmadı acile gideceğim inş korona falan değilimdir bana dua edin de Doğum belirtisi olsun bu ishal
Ben de Omepa kullanıyorum neden bıraktınız acaba, doktorum lohusa döneminde de devam etmem gerektiğini söylediGenetiktir kafa ölçümü bence de. Omega 3 ben de bu gebeligimde kullandım. Omepa vm kullanıyordum ama 1 haftadır bıraktım. Şu an sadece demir takviyesi kullanıyorum sabahları kahvaltıdan önce. Ama emzirme döneminde bir vitamin takviyesi önerisi alacağım doktordan
Başınız sağolsun bende babasını kaybetmiş biri olarak gözümden yaş geldi kolay değil çok zor Allah sabır versin duadan başka yapacak bir şey yok emir büyük yerden verende O alanda OKızlar gitti babam
Rabbim sabırlar versin evladını sağlıklı uzun ömür versinKızlar gitti babam
Canım Ben dr 36 haftalıkken oldum corono da değildim. Nerdeyse 1 hafta sürdü sancı halsizlik isal acile gittim yatış verdi ama kalmadım evde yavaş yavaş geçti.
Gittinmi cnm ? İshal salgını var sanırım bu ara. İshal korona belirtisimi ki ? Oglum ishal diye gittik hic Corona testi felan yapmadılar.
Gittim geldim Kızlar. Evet korona belirtisi isal de oluyor. Kan sonucum normal çıktı. Gaita testi veremedim şaka gibi! Öğlene kadar 5 kere çıktım orda gelmedi. Çok susuz kalmışım nst bozuk çıktı önce serum verildi kocaman etkisini gösterince nst düzeldi. Doktorumu aradılar yatın muhakkak gelsin gaita testini de versin dedi ama veremedim olmadı yani. Ebe açıklık muayenesinde ısrar etti çok korktum ama ikna etti. Belki açılman vardır belki isal ondandır bakmam lazım elim hafif dedi. İnanamadım hissetmedim bile dediği gibi eli hafifmiş. Açıklık yok ama kafaya değiyorum çok bastırmış yakındır Doğum dedi. İsalin ilk günü gitmediğim için kızdılar. Hamileler hemen gelmeli dediler aklınızda olsun.Üşütme canim karnını bnde ne zaman usutsem hemen bağırsakların başlıyor ses vermeye
İyiki gitmissin o zaman serum toparlar seni en azından Cok geçmiş olsun cnmGittim geldim Kızlar. Evet korona belirtisi isal de oluyor. Kan sonucum normal çıktı. Gaita testi veremedim şaka gibi! Öğlene kadar 5 kere çıktım orda gelmedi. Çok susuz kalmışım nst bozuk çıktı önce serum verildi kocaman etkisini gösterince nst düzeldi. Doktorumu aradılar yatın muhakkak gelsin gaita testini de versin dedi ama veremedim olmadı yani. Ebe açıklık muayenesinde ısrar etti çok korktum ama ikna etti. Belki açılman vardır belki isal ondandır bakmam lazım elim hafif dedi. İnanamadım hissetmedim bile dediği gibi eli hafifmiş. Açıklık yok ama kafaya değiyorum çok bastırmış yakındır Doğum dedi. İsalin ilk günü gitmediğim için kızdılar. Hamileler hemen gelmeli dediler aklınızda olsun.
Bende ishalim bikac gundur. Bugun belime de sanci vurdu biraz. Acile gittim nst cekildi bisey cikmadi eve yolladilar. Dogum hastanesi merkezde malesef oraya gidemedim. Benim bi de sezeryan olcak ödüm kopuyor normal yolla gelmeye baslarsa diye. 25 ocakta sezeryan gunumGittim geldim Kızlar. Evet korona belirtisi isal de oluyor. Kan sonucum normal çıktı. Gaita testi veremedim şaka gibi! Öğlene kadar 5 kere çıktım orda gelmedi. Çok susuz kalmışım nst bozuk çıktı önce serum verildi kocaman etkisini gösterince nst düzeldi. Doktorumu aradılar yatın muhakkak gelsin gaita testini de versin dedi ama veremedim olmadı yani. Ebe açıklık muayenesinde ısrar etti çok korktum ama ikna etti. Belki açılman vardır belki isal ondandır bakmam lazım elim hafif dedi. İnanamadım hissetmedim bile dediği gibi eli hafifmiş. Açıklık yok ama kafaya değiyorum çok bastırmış yakındır Doğum dedi. İsalin ilk günü gitmediğim için kızdılar. Hamileler hemen gelmeli dediler aklınızda olsun.
Artık içeride birşey kalmayınca olmuyor bazen veremiyorsunGittim geldim Kızlar. Evet korona belirtisi isal de oluyor. Kan sonucum normal çıktı. Gaita testi veremedim şaka gibi! Öğlene kadar 5 kere çıktım orda gelmedi. Çok susuz kalmışım nst bozuk çıktı önce serum verildi kocaman etkisini gösterince nst düzeldi. Doktorumu aradılar yatın muhakkak gelsin gaita testini de versin dedi ama veremedim olmadı yani. Ebe açıklık muayenesinde ısrar etti çok korktum ama ikna etti. Belki açılman vardır belki isal ondandır bakmam lazım elim hafif dedi. İnanamadım hissetmedim bile dediği gibi eli hafifmiş. Açıklık yok ama kafaya değiyorum çok bastırmış yakındır Doğum dedi. İsalin ilk günü gitmediğim için kızdılar. Hamileler hemen gelmeli dediler aklınızda olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?