2021 Şubat Anneleri

Anladım canım çok teşekkür ederim

Çok zor canim yaşamayan bilemez bnde annemi kaybedeli bir yıl oldu doğumuma çok istiyordu gelmek malesef bazı şeyler bizim elimizde değil takdir i ilahi.. Allah tan gelene sabredecegiz ilk zamanlar çok zor kendini üzme karnındaki bebeğin düşün metanetli olmaya çalış yapacağımız tek şey hayırlı evlat olup onlarin hanesini sevapla doldurmak..bol bol Kur an okuyarak onları rahatlatmak.. Allah annene hayirli uzun ömürler versin

Başın sağolsun açar açmaz senin mesajına denk geldim. Ben de babamı çok erken kaybettim 54 yaşındaydı. Çok zor çok biliyorum ama evladına sarılıyorsun Allah bir yerden aldı öbür yerden verdi diyorsun. Babanın şimdi tek ihtiyacı dua. Rabbim mekanını cennet eylesin inş.

klbkbr Allah rahmet eylesin Babacigina.. sizlere de sabırlar versin.. kendini çok üzme diyecegim ama zor tabi.. Allah mekanını cennet etsin.. Artık bolca dualar gönder Babacigina onun için yapılabilecek en güzel şey bu..

Selam anneler 3 gündür ishalim ve artık takatim kalmadı acile gideceğim inş korona falan değilimdir bana dua edin de Doğum belirtisi olsun bu ishal
Canım Ben dr 36 haftalıkken oldum corono da değildim. Nerdeyse 1 hafta sürdü sancı halsizlik isal acile gittim yatış verdi ama kalmadım evde yavaş yavaş geçti.

Kızlar hepinizin mesajlarını okudum.hepinizden Allah razı olsun.
I insaatci canım yazdıklarını okuyunca dayanamadım. O kadar içten o kadar yüreğime dokundu ki anlatamam.Allah rahmet eylesin. Seninki de görmüştür benmki de görecktir diye düşünüyorum. Allahım bilir tabi. Acı çekmeden gitmesi tek avuntum.
Babamın tek evladıydım gurur duyardı benimle. Ben ondan razıydım o da benden razıdır inşallah . Seninki de hepsini görmüştür. Ben diyorum srtık sol veya sağ omzumda ya da arkamda hissedeceğim onu.nefesi boynumd gibi
Allah oğlumu annemi bana bağışlasın babamdan önce bir bebek cenazesi var onu da görünce mahv oldum Allah'm yavrularımızı bağışlasın.inşallah hepimiz sağlıkla mutlulukla kucağımıza alırız

Allahim.seni iki cihanda hep cok.mutlu etsin baska aci dert vermesin insallah...

Dilerim cok kolay bir dogumun olsun yavrunun mis kokusunu hemen hisset sana sifa olsun

Allah bence tam da bu yüzden erkek evlad vermis bence bi nebze olsun yerine koyarsın diye

Selam anneler 3 gündür ishalim ve artık takatim kalmadı acile gideceğim inş korona falan değilimdir bana dua edin de Doğum belirtisi olsun bu ishal

Gittinmi cnm ? İshal salgını var sanırım bu ara. İshal korona belirtisimi ki ? Oglum ishal diye gittik hic Corona testi felan yapmadılar.

Üşütme canim karnını bnde ne zaman usutsem hemen bağırsakların başlıyor ses vermeye

Ben de Omepa kullanıyorum neden bıraktınız acaba, doktorum lohusa döneminde de devam etmem gerektiğini söyledi

Canım Ben dr 36 haftalıkken oldum corono da değildim. Nerdeyse 1 hafta sürdü sancı halsizlik isal acile gittim yatış verdi ama kalmadım evde yavaş yavaş geçti.

Gittinmi cnm ? İshal salgını var sanırım bu ara. İshal korona belirtisimi ki ? Oglum ishal diye gittik hic Corona testi felan yapmadılar.

Üşütme canim karnını bnde ne zaman usutsem hemen bağırsakların başlıyor ses vermeye
Gittim geldim Kızlar. Evet korona belirtisi isal de oluyor. Kan sonucum normal çıktı. Gaita testi veremedim şaka gibi! Öğlene kadar 5 kere çıktım orda gelmedi. Çok susuz kalmışım nst bozuk çıktı önce serum verildi kocaman etkisini gösterince nst düzeldi. Doktorumu aradılar yatın muhakkak gelsin gaita testini de versin dedi ama veremedim olmadı yani. Ebe açıklık muayenesinde ısrar etti çok korktum ama ikna etti. Belki açılman vardır belki isal ondandır bakmam lazım elim hafif dedi. İnanamadım hissetmedim bile dediği gibi eli hafifmiş. Açıklık yok ama kafaya değiyorum çok bastırmış yakındır Doğum dedi. İsalin ilk günü gitmediğim için kızdılar. Hamileler hemen gelmeli dediler aklınızda olsun.

İyiki gitmissin o zaman serum toparlar seni en azından Cok geçmiş olsun cnm

Bende ishalim bikac gundur. Bugun belime de sanci vurdu biraz. Acile gittim nst cekildi bisey cikmadi eve yolladilar. Dogum hastanesi merkezde malesef oraya gidemedim. Benim bi de sezeryan olcak ödüm kopuyor normal yolla gelmeye baslarsa diye. 25 ocakta sezeryan gunum

Artık içeride birşey kalmayınca olmuyor bazen veremiyorsun ama ishal önemli çümkü vücudun su kaybettikçe elektrolit sistemi bozuluyor bu da bebeği etkileyecek birşey haklılar yani
Geçmiş olsun serumla iyi oldum diye yarın doktora gitmemezlik yapma bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…