2021 Şubat Anneleri

Bütün kusurlarını yapamadıklarını affettiriyor işte sabah namaza kalktığında gelip üstümüzü örttü dün sabah, hamd olsun dedim. Sürekli hizmet beklese de en azından merhametli
Erkeğe en yakışan şey merhamet Benim eşim de çok merhametli ben ahh demeden gözümden anlar sağolsun. Rabbim hepimizin oğullarının da gönüllerine merhameti işlesin.

Doğru bu üçüncüydü senin ikinci diye yorum yaptım ama sen asıl ikincide sorun yaşamışsın. İnşallah doğumda çektiğimiz ızdıraplar günahlarımıza kefaret olur Bu doğumun ilk ikisinden çok çok kolay geçsin inşallah canım

Kızlar gitti babam
Torununu göremeden bıraktı gitti biziii
Offf be arkadaşım tam biraz Kuran okuyayım diyordum okumadan önce bakayım dedim ne var burada artık onun kısmetine Allah rahmet eylesin mekanı cennetin en güzel yeri olsun ve sizlere sağlıklı ömür ve sabır versin

Kızlar gitti babam
Babasını kaybetmiş biri olarak mesajını gördüğüm an kulaklarım uğuldadı kalbim attı küt küt. Sanırım o güne gittim bende.
Başın sağolsun. Allah mekanını cennet eylesin. Çok zor. Bebeğini düşün kendini kaptırmamaya çalış.

Kızlar gitti babam
Ah canım başın sağolsun Rabbim taksiratını affetsin sizlere sabır versin. Ne olursun kendini bırakma bebeğin herşeyi hisseder onun için metanetli ol. Rabbim sana güç kuvvet versin çok ama çok üzgünüm ne diyeceğimi nasıl teselli etmek gerektiğini bilmiyorum Ama eminim torununun sağlığı için kendini yıpratmamanı isterdi o da.

Evi nasıl sildin elinle ya benim kız az egileyim hemen tekme atıyordevlettekiler niye kilo söylemiyor anlamıyorum deseler nolcak sanki

Merhaba... Ben de ankara şehir Hastanesi'nde konrollerimi yaptırıyorum. Siz de orada doğum düşünüyorsunuz sanirim..
Ne düşünüyorsunuz? Bir bilginiz var mı? Doğum sancıları, sancı odasında yalnız çekiliyor galiba? Yakın zamanda bilgi edinme imkanınız oldu mu?

Kızlar gitti babam
Allah rahmet eylesin. Öncesini bilemiyorum başka bir durum için yazınca farkettim. Ben de babamı iki ay önce kaybettim. Henüz 55 yaşındaydı. İkizlere hamile olduğumu cinsiyetlerini hep biliyordu. Kulağına isimlerini babam okusun diye dua ettim hep ama nasip... Rabbim sabır versin sizlere de. Gönlünüzü ferah tutmaya çalışın. Gittiği yerde huzurlu mutlu olsun inşallah. Çok zor büyük bir acı cidden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…