- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 133
- 32
Inşallah çok güzel geçer canım hiç hissetmeden bir çırpıda biter yavruna kavuşursunAmin canim inşallah teşekkürler düşündüğün için ilaç gibi geldi mesajın. Hiç uyuyamadım ya . Çok heyecanlıyım. Insallah her şey güzel geçer. Iyi insanlara denk gelirim . Kızımı şimdiden özledim nasıl bırakıp gidicem
Oğlum da okumayı öğrendi zaten çok hevesliydi öncesindeMaşAllah kuzuya. Karneyi e Veli sistemi var oraya giriş yapıp not bilgisi kısmından görebiliyorsun. Sanırım virüsten ötürü elden veren öğretmen pek olmaz.
Benim normal olacak artık ne zaman gelmek isterse. Ama tatil zamanına gelmesi çok iyi oldu. Büyüklerde tadını çıkarır kardeşin. Bize de canlı ders molası olmuş olur
Sildim ama işe yaramıyorEvi nasıl sildin elinle ya benim kız az egileyim hemen tekme atıyordevlettekiler niye kilo söylemiyor anlamıyorum deseler nolcak sanki
Sağlıkla kavuşun inşallah. Ne güzel insan gerçekten kaçıncı olursa olsun heyecanlı oluyor değil mi? Bir iki günlük ayrılıktan başka ayrılık yaşamayın dilerimAmin canim inşallah teşekkürler düşündüğün için ilaç gibi geldi mesajın. Hiç uyuyamadım ya . Çok heyecanlıyım. Insallah her şey güzel geçer. Iyi insanlara denk gelirim . Kızımı şimdiden özledim nasıl bırakıp gidicem
MaşAllah kuzuya. Ya okul açılmaz bence bu dönemde. Havalar soğudu virüs daha artabilir hele de sömestrde herkes memleketine falan gider. Ben okul olsun isterdim ya çocuklar saçma sapan bir eğitim dönemi geçirdi ama hayırlısı olsun artık cnm.Oğlum da okumayı öğrendi zaten çok hevesliydi öncesindekimimiz okul açılsın istiyor kimimiz benim gibi istemiyor. Okula gönderen sayısı az olduğu için okul servisle anlaşmamış. O yüzden ikinci dönem bebişle okula götürüp getirmek benim için zor olacak, online eğitim devam etsin diye dua edenlerdenim
Sildim ama işe yaramıyorDün eğil kalk koştura koştura kar topu oynadım çocuklarla. Doğumu başlatmak için birliktelik seçeceğine henüz geçemedik bi o kaldı
Doktor bebiş kanala girmiş artık kendi gelebilir gelirse durdurmayız deyince ben baya ümitlenmiştim haftasonu gelir belki diyeOğlum da okumayı öğrendi zaten çok hevesliydi öncesindekimimiz okul açılsın istiyor kimimiz benim gibi istemiyor. Okula gönderen sayısı az olduğu için okul servisle anlaşmamış. O yüzden ikinci dönem bebişle okula götürüp getirmek benim için zor olacak, online eğitim devam etsin diye dua edenlerdenim
Sildim ama işe yaramıyorDün eğil kalk koştura koştura kar topu oynadım çocuklarla. Doğumu başlatmak için birliktelik seçeceğine henüz geçemedik bi o kaldı
“Küvözden yırttık” da olabilirGünaydın, ben de 37+0 dayım. Bu şey mi oluyordu: “oh ne zaman gelirse gelsin artık”
Yüz yüze eğitimin değerini anladık gerçekten. Ama saatlerce küçücük çocukların maskeli durması da beni çok huzursuz ediyorduMaşAllah kuzuya. Ya okul açılmaz bence bu dönemde. Havalar soğudu virüs daha artabilir hele de sömestrde herkes memleketine falan gider. Ben okul olsun isterdim ya çocuklar saçma sapan bir eğitim dönemi geçirdi ama hayırlısı olsun artık cnm.
İnşallah canım ya. Aynen ben de geçen ay daha çok doğum belirtisi yaşıyordum erken doğum korkum vardı şimdi işler terse döndü. Eşime açıkça söyleyemiyorum son günlerim bedenim huzursuz diye o da yanaşmıyor olmalı konuşamıyoruz bu mevzuyu. Oturup kalkarken zorlanıyorum bu o işi nasıl yapacak diyordurDoktor bebiş kanala girmiş artık kendi gelebilir gelirse durdurmayız deyince ben baya ümitlenmiştim haftasonu gelir belki diyeHatta gelsin diye kocamı zar zor birlikteliğe ikna ettim Ama henüz hiç hareket yok ağrılarım var ama sanki yalancı sancım dahi yok gibi doğum belirtisi olarak. İnşallah suyumuz gelmeden sancımız gelir de suni sancıya gerek olmaz
Ya bende 2 gündür istiyorum eşim e de diyorum gel seni az seveyim falan..İnşallah canım ya. Aynen ben de geçen ay daha çok doğum belirtisi yaşıyordum erken doğum korkum vardı şimdi işler terse döndü. Eşime açıkça söyleyemiyorum son günlerim bedenim huzursuz diye o da yanaşmıyor olmalı konuşamıyoruz bu mevzuyu. Oturup kalkarken zorlanıyorum bu o işi nasıl yapacak diyordur
Kış bebeği daha iyi oluyor, yazın çok sıcak yerlerde fena vallaŞimdi de kar kış diğer bebeler yaz bebisiydi bu kış bebeği olacak inşallah kolayca hasta etmeden soğuklar i atlatırız...diğer gebeliklerimde tam hatırlamıyorum da 40 i doldurur muyum acaba 3.gebelik te doğum daha erken olur mu acaba
27 ocak benim ezgimmerhabalar doğumu olacaklara hayırlı doğumlar. Bir arkadaşımızın babası vefat etmiş. Etiketleyemedim. Başı sağ olsun Allah mekanını cennet eylesi. Ben de 7 ay önce kaybettim 56 yaşında. O zaman hamileymişim haberim yoktu. O kadar üzüntüye miniğim iyi dayandı. Diyecek çok bişey yok bu acı hiç geçmeyecek ama bir şekilde devam ediyoruz. Allah bize güç versin evlatlarımız için.
doğum tarihleri belli olanlar beni etiketleyip yazarsa tabloya koyarım. Hatta isimleri belli olanlar da yazsınlar mutlaka ekleyelim
Başın sağolsun canım Rabbim tüm sevdiklerini kaybedenlere sabır versin. Gidenler Rabbime kavuşuyor da kalana zor. Sizleri sevdiklerinize bağışlasın Rabbim. Kalanlarınıza uzun ömürler versin inşallahmerhabalar doğumu olacaklara hayırlı doğumlar. Bir arkadaşımızın babası vefat etmiş. Etiketleyemedim. Başı sağ olsun Allah mekanını cennet eylesi. Ben de 7 ay önce kaybettim 56 yaşında. O zaman hamileymişim haberim yoktu. O kadar üzüntüye miniğim iyi dayandı. Diyecek çok bişey yok bu acı hiç geçmeyecek ama bir şekilde devam ediyoruz. Allah bize güç versin evlatlarımız için.
doğum tarihleri belli olanlar beni etiketleyip yazarsa tabloya koyarım. Hatta isimleri belli olanlar da yazsınlar mutlaka ekleyelim
merhabalar doğumu olacaklara hayırlı doğumlar. Bir arkadaşımızın babası vefat etmiş. Etiketleyemedim. Başı sağ olsun Allah mekanını cennet eylesi. Ben de 7 ay önce kaybettim 56 yaşında. O zaman hamileymişim haberim yoktu. O kadar üzüntüye miniğim iyi dayandı. Diyecek çok bişey yok bu acı hiç geçmeyecek ama bir şekilde devam ediyoruz. Allah bize güç versin evlatlarımız için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?