Gercelten basin sagolsn Rabbim.sabir versn guc versin yavrunu saglikla.kucagna al.insallahhmerhabalar doğumu olacaklara hayırlı doğumlar. Bir arkadaşımızın babası vefat etmiş. Etiketleyemedim. Başı sağ olsun Allah mekanını cennet eylesi. Ben de 7 ay önce kaybettim 56 yaşında. O zaman hamileymişim haberim yoktu. O kadar üzüntüye miniğim iyi dayandı. Diyecek çok bişey yok bu acı hiç geçmeyecek ama bir şekilde devam ediyoruz. Allah bize güç versin evlatlarımız için.
doğum tarihleri belli olanlar beni etiketleyip yazarsa tabloya koyarım. Hatta isimleri belli olanlar da yazsınlar mutlaka ekleyelim
Benim de korkulu rüyam bu muayeneKontrolden geldim kızlar 3300gr olmus kanala ınmemıs alttan muayene yaptı canım cok yandı en korkmadıgım sey beni aglatacaktı nerdeyseyakın zamanda ıdrar tahlili veren var mi acaba lökosit degerınız ne cıktı? Benım +2 yazıyor e nabız da gordum saglık ocagında vermıstım kendi doktoruma soylemeyi unuttum
Allahım sağlıkla kavuşmanı nasip etsin . Dualarımız seninleMerhaba kızlar, uzuuun bir süredir yazmıyordum ne yazık ki pek keyifli bir süreç geçirmedim. Preeklampsi şüphesi kondu ilk olarak detaylı ultrasonda 22. haftamda. 31. haftamda yüksek tansiyon ile beraber hastaneye yatırıldım ve aynı hafta plasenta ayrılması sebebiyle erken doğum yaptım. Bebeğim 1 aydır kuvözde. Biyolojik olarak çok şükür bir sıkıntısı yok, nörolojik olarak usg temiz ama yine de doktorlar kesin konuşamıyor. Sizlerden isteğim sadece dua. Kucağıma sapasağlam alabileyim başka hiçbir şey istemiyorum.
Hepinize de kolay bir doğum diliyorum, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin
Hsyır hıc demediBenim de korkulu rüyam bu muayeneBana da 3300 demişti doktorum yakın sanırım bebişlerimiz. Daha önce gittiğinizde kanala yerleşmiş diyor muydu doktorunuz usg de bakarken?
Merhaba bugun ben de kontrole gittim 35+1 deyim boy 47 kilo 2580 gr dedi, ikisi de uyumlu dedi. Ben de bugun ilk defa nst ye girdim sancı çıkmadı artık haftada 1 gel nst ye gir dedi, her hafta gitmek biraz zorlıcak beni uzak Bi hastaneKızlar ya bugün 35+1 dik kontrolümüz vardı hatırlayanlar yazsın lütfen bu haftadaki bebek boy kilosunu. Bebeişin kilosu 2650 boyu ise 42 dedi dr sanırım. Yani 42 çok az acaba 47 dedide benmi yanlş anladım acaba sabahtan beri düşünüyorum . Haftasıyla uyumlu dedi bide. 12 şubata gün aldık bi sıkıntı olmazsa .
Çok geçmiş olsun, rabbimin ol dediğinin önüne geçilmez. Bunca sıkıntılı sürece rağmen maşallah güzel haberler de almışsınız. Tez zamanda bugünleri de unutup daha güzel günlere kavuşursunuz inşallah.Merhaba kızlar, uzuuun bir süredir yazmıyordum ne yazık ki pek keyifli bir süreç geçirmedim. Preeklampsi şüphesi kondu ilk olarak detaylı ultrasonda 22. haftamda. 31. haftamda yüksek tansiyon ile beraber hastaneye yatırıldım ve aynı hafta plasenta ayrılması sebebiyle erken doğum yaptım. Bebeğim 1 aydır kuvözde. Biyolojik olarak çok şükür bir sıkıntısı yok, nörolojik olarak usg temiz ama yine de doktorlar kesin konuşamıyor. Sizlerden isteğim sadece dua. Kucağıma sapasağlam alabileyim başka hiçbir şey istemiyorum.
Hepinize de kolay bir doğum diliyorum, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin
Benüm de 35+0da 2585 gram çıktı çarşamba günü gitmiştim. Boy söylemedi. Bende unuttum. Bu çarşamba sorarım.Merhaba bugun ben de kontrole gittim 35+1 deyim boy 47 kilo 2580 gr dedi, ikisi de uyumlu dedi. Ben de bugun ilk defa nst ye girdim sancı çıkmadı artık haftada 1 gel nst ye gir dedi, her hafta gitmek biraz zorlıcak beni uzak Bi hastane
Kızlar ya bugün 35+1 dik kontrolümüz vardı hatırlayanlar yazsın lütfen bu haftadaki bebek boy kilosunu. Bebeişin kilosu 2650 boyu ise 42 dedi dr sanırım. Yani 42 çok az acaba 47 dedide benmi yanlş anladım acaba sabahtan beri düşünüyorum . Haftasıyla uyumlu dedi bide. 12 şubata gün aldık bi sıkıntı olmazsa .
Ultrason kağıdında fl yazan sayıyı 7 ile çarpın kızlar öyle boyu veriyor tabi yanlış hatirlamiyosamBenüm de 35+0da 2585 gram çıktı çarşamba günü gitmiştim. Boy söylemedi. Bende unuttum. Bu çarşamba sorarım.
Benim oğlum kış bebeğiydi çok güzel olmuştu. Evler kaloriferli zaten tek kat giydirip battaniyesine sarıyordum. Yazın hep isilik oldu 4-5 yaşında kadar çok fenaydı. Bence kışın daha kolay dışarıda çıkamıyoruz gelen gidende yok daha da kolay olur.Şimdi de kar kış diğer bebeler yaz bebisiydi bu kış bebeği olacak inşallah kolayca hasta etmeden soğuklar i atlatırız...diğer gebeliklerimde tam hatırlamıyorum da 40 i doldurur muyum acaba 3.gebelik te doğum daha erken olur mu acaba
Benim 33 haftada 2400 civarıydı ve kilolu dikkat et normal yapamazsın demişti. Kilosu normal bence. Boyu zaten hiç söylemiyor sağlıklı bir sonuç çıkmaz bu ölçümlerden diyor. Oğlumda da hiç söylememişti aynı dr 51 cm doğmuştu. Boşa takılmayın böyle şeylere. Sağlıklı olsun gerisi önemli değilKızlar ya bugün 35+1 dik kontrolümüz vardı hatırlayanlar yazsın lütfen bu haftadaki bebek boy kilosunu. Bebeişin kilosu 2650 boyu ise 42 dedi dr sanırım. Yani 42 çok az acaba 47 dedide benmi yanlş anladım acaba sabahtan beri düşünüyorum . Haftasıyla uyumlu dedi bide. 12 şubata gün aldık bi sıkıntı olmazsa .
Canım sağlıcakla kavuş yavruna inşallah sana dua edeceğim. Etraftan 30.haftada doğum yapan arkadaş var sapasağlam aldılar kucaklarina. Allah korusun tüm minikleriMerhaba kızlar, uzuuun bir süredir yazmıyordum ne yazık ki pek keyifli bir süreç geçirmedim. Preeklampsi şüphesi kondu ilk olarak detaylı ultrasonda 22. haftamda. 31. haftamda yüksek tansiyon ile beraber hastaneye yatırıldım ve aynı hafta plasenta ayrılması sebebiyle erken doğum yaptım. Bebeğim 1 aydır kuvözde. Biyolojik olarak çok şükür bir sıkıntısı yok, nörolojik olarak usg temiz ama yine de doktorlar kesin konuşamıyor. Sizlerden isteğim sadece dua. Kucağıma sapasağlam alabileyim başka hiçbir şey istemiyorum.
Valla helal olsun ben az bı yuruyeyim aşağıdan bastırıyor hemen artık senin bu üçüncü uzman oldunSildim ama işe yaramıyorDün eğil kalk koştura koştura kar topu oynadım çocuklarla. Doğumu başlatmak için birliktelik seçeceğine henüz geçemedik bi o kaldı
Aynen ben de yürüyüşe gidemiyorum erken doğmasın diye. Evde gün beklemekten şiştim kaldım, artık canım da çok sıkılmaya başladı. 1 hafta kaldı benim bakalım hayırlısı. Insallah bu kadar eve kapanmakla depresyona falan girmeyiz. Çünkü ilk bebekte ben çok yalnız kalmıştım evde ve psikolojim bozulmuştu...Valla helal olsun ben az bı yuruyeyim aşağıdan bastırıyor hemen artık senin bu üçüncü uzman oldunkolaylıkla olur inşallah canım zamanı vardır mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?