- 15 Ocak 2017
- 1.063
- 1.567
- 83
Benimde günüm hep evde oğlum var 1 tane o olmasa heralde çok daha fena olurdum. İki yoldaş geçinip gidiyoruz ama insan iletişim kurmakta istiyor başkalarıylaAynen ben de yürüyüşe gidemiyorum erken doğmasın diye. Evde gün beklemekten şiştim kaldım, artık canım da çok sıkılmaya başladı. 1 hafta kaldı benim bakalım hayırlısı. Insallah bu kadar eve kapanmakla depresyona falan girmeyiz. Çünkü ilk bebekte ben çok yalnız kalmıştım evde ve psikolojim bozulmuştu...
KullanıyorumSagol cnm
Magnezyum eksikligide kramp yapar kullanmıyomusun magnezyum cnm
Benim 35+1 de 2580 gram çıktı doğumda 3200-3300 olur dedi bence kilosu sorun olmaz günlerimiz nerdeyse aynıSelam kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı ilk kez nst ye girdim değişik bir hismiş
34+4 günlüğüz
Boy 45 cm olmuş
Kilosu 2 700
Muhetemel doğum tarihimiz 26 Şubat daha bir aydan fazla var sanırım
Şu anlık normal doğuma engel bişey görülmedi çok şükür
Acaba kilosu sorun olur mu biraz fazla sanırım bir ayda daha ne kadar alır 3.
500 ü aşar mı ?
Tatlı tüketimini azaltıcam umarım faydası olur
Biraz yavaş kilo alıyor benim bebeğim inşaallah dediğin gibi olurBenim 35+1 de 2580 gram çıktı doğumda 3200-3300 olur dedi bence kilosu sorun olmaz günlerimiz nerdeyse aynı
Normal düşündüğüm için bi tarih yokDoğum tarihi verdi mi doktor, sen normal mi sezeryan mi düşünüyorsun. İlk doğumun ne zaman olcak çok merak ediyorum
Allah sabrini bol versin canim mekani cennet olsun babaninKızlwr bugün babamın vefatının 3.günü oldu bile
1.5 aydır olmayan Dr'uma kontrolüm var,doğum tarihimi verir diye düşünüyorum.
Babamın göremediği yetişemediği tarihi..
Benim 35+1 de 2580 gram çıktı doğumda 3200-3300 olur dedi bence kilosu sorun olmaz günlerimiz nerdeyse aynı
CanımKızlwr bugün babamın vefatının 3.günü oldu bile
1.5 aydır olmayan Dr'uma kontrolüm var,doğum tarihimi verir diye düşünüyorum.
Babamın göremediği yetişemediği tarihi..
Canım doktorun onay verdiyse yaptır. Eziyet etme kendine. Doğumdan sonra da emzireceksin bu defa sütüne geçen anesteziyi iki saat emzirmeden sağıp atman gerekecek. Gerekirse zaten Sana uygun antibiyotik felan veriyorlar.Kızlar gebelikte diş yaptıran yada çektiren varmı
Benim ağrılarım her gece var nerdeyse uyutmuyor
Dün doktorum yaptırabilirsin diye kağıt yazdı
Tam doğuma yakın iyice kötü olur ve çaresiz kalırsam diye bugün gidicem ama içim de rahat değil yine bişey olmaz dimi
Seni o kadar iyi anlıyorum acını faln ilkinde bende öyleydim dolgu yaptılar mecburdum başka yapacağım yoktu. Olacak olsa doktorlar net net konuşamaz herhaldeKızlar gebelikte diş yaptıran yada çektiren varmı
Tam doğuma yakın iyice kötü olur ve çaresiz kalırsam diye bugün gidicem ama içim de rahat değil yine bişey olmaz dimi
Banada artık öyle yapıyor sadece ölçüler yazan kağıt verdiBenimde aynı kızımda her haftanın usg görüntüsü var bunda çok az son ikisinde sadece yazılı usg verdi haftası boyu kilosu herhalde fotosu yok çocuğumunayrıntılıya girdim kızımda renkli vermişlerdi bunda renklide yok sağ salim doğsunlar da ne yapalım doğduktan sonra bol bol çekeriz bari fotoğraf
Hayırlısı olsun canım sanada dua ediyorum güzel haberler al inşallahİnşallah ya 34 ten sonra kuveze girmeme ihtimali daha yüksek olur herhalde en azindan girsede az kalır bakalim hayırlısıevet ya ilkler galiba oyle oluyor bizimde bir suru usg görüntümüz var oglumda ama bunda yine cok gitmeme ragmen tek tük var zaten hafta sonu gitsen 1 haftan kaliyo geriye dimi erken alim demez sanırım ya bende olcaksa 25 yada 26 istiyorum en erken hayirlisiyla su oğlak burcundan cikayimda
Bişey olmaz canım yaptır ama röntgen çektirmemeye çalış anestezinin çok etkisi olmuyormus .Kızlar gebelikte diş yaptıran yada çektiren varmı
Çok sevindim iyi olmanıza canım inşallah olan sıkıntıların da zamanla geçerMerhaba kızlar
Dun yazmaya halim yoktu . Doğumum benim acımdan kötü geçti biraz spinal sezeryan oldum ama daha kestiği anda acı hissettim çok acılı geçti Ben dr inat ettim genele dondurmedim kendim bayılmışım zaten sonra . Onların anestezi yapmasında mi sıkıntı vardı niye böyle oldu anlamadım ama kizim Da ki gibi prensesler gibi geçmedi malesef . Artık ne sıkıntı olduysa beni erkenden kaldırıp tomografi falan çektiler ama niye çektiler sonic ne bilgi veren yok ama iyi olduğumu söyleşiler
Tomografiden dolayı 6 saat emzirmedim mama verdim siringayla. Bu saate kadar sütümde yok gibiydi zaten çok ağlıyordu mamayla sakinleşti. Eşim tavuksuyuna sehriy e çorbası , üzümlü kayısılı incirli falan hoşaf yaptı bl suyla sürekli onları yedim içtim. Bir dr kizim Da da kullandım bunda da aldım bestlak damla var süt artırıcı içeriği temiz onu 2 defa içtim resmen belirgin bir artış var sütümde çok şükür.
Sarılığı da kizim da olduğu gibi bu bebekle de aramda kan uyuşmazlığı cıktı babası ile kanları uyumlu. O yüzden hızlı yükseliyor tehlikeli olan sarılık dediler . Daha sık emzirme ile yola devam . Bugünde sarılık yüzünden beni bırakmayacaklarmis . Yarın ki kilo kaybı var mi sarılık değeri ne ona göre taburcu olacağız.
Baya uzun yazdim:) benden bu kadar . Ama cabuk toparladım bugün kendim kendime kalkıyorum işimi görüyorum. Annem yaşlı olduğu için kendimi bırakma gibi luksum olmadi çok hareket ettiğim için daha çabuk düzeldim sanırım.
Şimdiden dogum yapacak arkadaşlara geçmiş olsun çok güzel geçer umarım.
Bence de doğum sonrası daha zor olur. Lohusayken ilk haftalar evden bile çıkmak zor. Benim de diş ve göz kontrolüne gitmem lazım sağlık güvencem bitmeden....1 senedir gidemedimCanım doktorun onay verdiyse yaptır. Eziyet etme kendine. Doğumdan sonra da emzireceksin bu defa sütüne geçen anesteziyi iki saat emzirmeden sağıp atman gerekecek. Gerekirse zaten Sana uygun antibiyotik felan veriyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?