2021 Şubat Anneleri

Benimde günüm hep evde oğlum var 1 tane o olmasa heralde çok daha fena olurdum. İki yoldaş geçinip gidiyoruz ama insan iletişim kurmakta istiyor başkalarıyla

Benim 35+1 de 2580 gram çıktı doğumda 3200-3300 olur dedi bence kilosu sorun olmaz günlerimiz nerdeyse aynı

Kızlar gebelikte diş yaptıran yada çektiren varmı
Benim ağrılarım her gece var nerdeyse uyutmuyor
Dün doktorum yaptırabilirsin diye kağıt yazdı
Tam doğuma yakın iyice kötü olur ve çaresiz kalırsam diye bugün gidicem ama içim de rahat değil yine bişey olmaz dimi

Canım doktorun onay verdiyse yaptır. Eziyet etme kendine. Doğumdan sonra da emzireceksin bu defa sütüne geçen anesteziyi iki saat emzirmeden sağıp atman gerekecek. Gerekirse zaten Sana uygun antibiyotik felan veriyorlar.

Seni o kadar iyi anlıyorum acını faln ilkinde bende öyleydim dolgu yaptılar mecburdum başka yapacağım yoktu. Olacak olsa doktorlar net net konuşamaz herhalde

Banada artık öyle yapıyor sadece ölçüler yazan kağıt verdi ben bide 3 aylık öğrendim ondan öncesi de yok artık dediğin gibi doğduktan sonra bol bol çekeriz bu yavrular bi garip olucak
Hayırlısı olsun canım sanada dua ediyorum güzel haberler al inşallah evet cumartesiden sonra 1 hafta kalıyor saat 8 de alırız dedi bakalım bana sanki 25 gibi geliyor seninki sana ne dicek bakalım
Bişey olmaz canım yaptır ama röntgen çektirmemeye çalış anestezinin çok etkisi olmuyormus .

Merhaba kızlar

Dun yazmaya halim yoktu . Doğumum benim acımdan kötü geçti biraz spinal sezeryan oldum ama daha kestiği anda acı hissettim çok acılı geçti Ben dr inat ettim genele dondurmedim kendim bayılmışım zaten sonra . Onların anestezi yapmasında mi sıkıntı vardı niye böyle oldu anlamadım ama kizim Da ki gibi prensesler gibi geçmedi malesef . Artık ne sıkıntı olduysa beni erkenden kaldırıp tomografi falan çektiler ama niye çektiler sonic ne bilgi veren yok ama iyi olduğumu söyleşiler

Tomografiden dolayı 6 saat emzirmedim mama verdim siringayla. Bu saate kadar sütümde yok gibiydi zaten çok ağlıyordu mamayla sakinleşti. Eşim tavuksuyuna sehriy e çorbası , üzümlü kayısılı incirli falan hoşaf yaptı bl suyla sürekli onları yedim içtim. Bir dr kizim Da da kullandım bunda da aldım bestlak damla var süt artırıcı içeriği temiz onu 2 defa içtim resmen belirgin bir artış var sütümde çok şükür.

Sarılığı da kizim da olduğu gibi bu bebekle de aramda kan uyuşmazlığı cıktı babası ile kanları uyumlu. O yüzden hızlı yükseliyor tehlikeli olan sarılık dediler . Daha sık emzirme ile yola devam . Bugünde sarılık yüzünden beni bırakmayacaklarmis . Yarın ki kilo kaybı var mi sarılık değeri ne ona göre taburcu olacağız.

Baya uzun yazdim:) benden bu kadar . Ama cabuk toparladım bugün kendim kendime kalkıyorum işimi görüyorum. Annem yaşlı olduğu için kendimi bırakma gibi luksum olmadi çok hareket ettiğim için daha çabuk düzeldim sanırım.

Şimdiden dogum yapacak arkadaşlara geçmiş olsun çok güzel geçer umarım.

Çok sevindim iyi olmanıza canım inşallah olan sıkıntıların da zamanla geçer sarılıktan dolayı hastanede olmanizda iyi gözetim altında olursunuz git gel seni daha çok yorabilirdi onu da tez zamanda atlatın inşallah kafana da takma benim oğlum 2.5 ay sapsarıydı rengi falan sonra kendiliğinden geçti. Bol bol kokla minigi bizim için de mis gibidir o simdi

Canım doktorun onay verdiyse yaptır. Eziyet etme kendine. Doğumdan sonra da emzireceksin bu defa sütüne geçen anesteziyi iki saat emzirmeden sağıp atman gerekecek. Gerekirse zaten Sana uygun antibiyotik felan veriyorlar.
Bence de doğum sonrası daha zor olur. Lohusayken ilk haftalar evden bile çıkmak zor. Benim de diş ve göz kontrolüne gitmem lazım sağlık güvencem bitmeden....1 senedir gidemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…