Ayşegül gözün aydın, sağlıcakla çıkın hastaneden. Yok bacağı kısa falan hepsi hikayeymiş Di miMerhaba kızlar
Dun yazmaya halim yoktu . Doğumum benim acımdan kötü geçti biraz spinal sezeryan oldum ama daha kestiği anda acı hissettim çok acılı geçti Ben dr inat ettim genele dondurmedim kendim bayılmışım zaten sonra . Onların anestezi yapmasında mi sıkıntı vardı niye böyle oldu anlamadım ama kizim Da ki gibi prensesler gibi geçmedi malesef . Artık ne sıkıntı olduysa beni erkenden kaldırıp tomografi falan çektiler ama niye çektiler sonic ne bilgi veren yok ama iyi olduğumu söyleşiler
Tomografiden dolayı 6 saat emzirmedim mama verdim siringayla. Bu saate kadar sütümde yok gibiydi zaten çok ağlıyordu mamayla sakinleşti. Eşim tavuksuyuna sehriy e çorbası , üzümlü kayısılı incirli falan hoşaf yaptı bl suyla sürekli onları yedim içtim. Bir dr kizim Da da kullandım bunda da aldım bestlak damla var süt artırıcı içeriği temiz onu 2 defa içtim resmen belirgin bir artış var sütümde çok şükür.
Sarılığı da kizim da olduğu gibi bu bebekle de aramda kan uyuşmazlığı cıktı babası ile kanları uyumlu. O yüzden hızlı yükseliyor tehlikeli olan sarılık dediler . Daha sık emzirme ile yola devam . Bugünde sarılık yüzünden beni bırakmayacaklarmis . Yarın ki kilo kaybı var mi sarılık değeri ne ona göre taburcu olacağız.
Baya uzun yazdim:) benden bu kadar . Ama cabuk toparladım bugün kendim kendime kalkıyorum işimi görüyorum. Annem yaşlı olduğu için kendimi bırakma gibi luksum olmadi çok hareket ettiğim için daha çabuk düzeldim sanırım.
Şimdiden dogum yapacak arkadaşlara geçmiş olsun çok güzel geçer umarım.
Canım hayırlı uğurlu olsun güle güle büyüt...ameliyatin neden öyle olmuş hiç duymamıştım ne alaka tomografi falan. Bununla ilgili açıklama isteyin bence. Bir de 6 saat süt verememişsin. Insan bebeğine kavuşunca o mutlulukla aklına gelmiyor. Eşinin de eline koluna sağlık sana iyi bakmış. Güzel güzel saglikla büyütürsün inşallah bebeğiniMerhaba kızlar
Dun yazmaya halim yoktu . Doğumum benim acımdan kötü geçti biraz spinal sezeryan oldum ama daha kestiği anda acı hissettim çok acılı geçti Ben dr inat ettim genele dondurmedim kendim bayılmışım zaten sonra . Onların anestezi yapmasında mi sıkıntı vardı niye böyle oldu anlamadım ama kizim Da ki gibi prensesler gibi geçmedi malesef . Artık ne sıkıntı olduysa beni erkenden kaldırıp tomografi falan çektiler ama niye çektiler sonic ne bilgi veren yok ama iyi olduğumu söyleşiler
Tomografiden dolayı 6 saat emzirmedim mama verdim siringayla. Bu saate kadar sütümde yok gibiydi zaten çok ağlıyordu mamayla sakinleşti. Eşim tavuksuyuna sehriy e çorbası , üzümlü kayısılı incirli falan hoşaf yaptı bl suyla sürekli onları yedim içtim. Bir dr kizim Da da kullandım bunda da aldım bestlak damla var süt artırıcı içeriği temiz onu 2 defa içtim resmen belirgin bir artış var sütümde çok şükür.
Sarılığı da kizim da olduğu gibi bu bebekle de aramda kan uyuşmazlığı cıktı babası ile kanları uyumlu. O yüzden hızlı yükseliyor tehlikeli olan sarılık dediler . Daha sık emzirme ile yola devam . Bugünde sarılık yüzünden beni bırakmayacaklarmis . Yarın ki kilo kaybı var mi sarılık değeri ne ona göre taburcu olacağız.
Baya uzun yazdim:) benden bu kadar . Ama cabuk toparladım bugün kendim kendime kalkıyorum işimi görüyorum. Annem yaşlı olduğu için kendimi bırakma gibi luksum olmadi çok hareket ettiğim için daha çabuk düzeldim sanırım.
Şimdiden dogum yapacak arkadaşlara geçmiş olsun çok güzel geçer umarım.
Haydi hayırlı olsun cnm. Ne iğnesi olacaktın ciğer için mi?Ben de bugün iğne için gittim vazgeçtik iğneden 40 haftalık çocukla verileri aynı dedi,, bağırsak faaliyeti, kan akımları iyi. 3500 olmuş, 52.5 cmben ii ki 40ı görremicem rahim ön duvarı 2.4 inmiş. Cumartesi sabah en geç 6.30 yatış, 8 civarı ameliyat olucak inşallah.
Evet canım, ciğer geliştirici vuralım demişti önde gitse de güvenemiyorum demişti ama vazgeçti bugün, gerek yok dedi.Haydi hayırlı olsun cnm. Ne iğnesi olacaktın ciğer için mi?
Maşallah kocaman olmuş seninki , daha da durmuyor gibi rahim de doğuma hazırlıyor kendiniBen de bugün iğne için gittim vazgeçtik iğneden 40 haftalık çocukla verileri aynı dedi,, bağırsak faaliyeti, kan akımları iyi. 3500 olmuş, 52.5 cmben ii ki 40ı görremicem rahim ön duvarı 2.4 inmiş. Cumartesi sabah en geç 6.30 yatış, 8 civarı ameliyat olucak inşallah.
Çünkü k sevindim yaaaaaaa.... E arkadsim sanki burada birileri sat önemli önde olmasıyla çocuk alınmaz diyor doktorlar deniyordu? Nasıl sorun yok dimi. Hayırlısıyla gelsinBen de bugün iğne için gittim vazgeçtik iğneden 40 haftalık çocukla verileri aynı dedi,, bağırsak faaliyeti, kan akımları iyi. 3500 olmuş, 52.5 cmben ii ki 40ı görremicem rahim ön duvarı 2.4 inmiş. Cumartesi sabah en geç 6.30 yatış, 8 civarı ameliyat olucak inşallah.
Aynen hazır artık dedi doktor da. bağrsak faaliyete geçmiş, mokenyumu falan mevcutMaşallah kocaman olmuş seninki , daha da durmuyor gibi rahim de doğuma hazırlıyor kendinicovid testini napacaksın canım orda mı yaptircaksin ?
Canım ben iyi değilim, yoksa daha tutardı nuran hanım bana ilk dediği tarih 30 ocaktı, hatta 1 şubat bile demişti. şu an rahim ön duvarı cumartesiyi görmeyebilir dedi, hatta cuma bile yapabilirim sezeryanını istersen dedi. dursun içerde bigün daha durabiliyorsa dedim. ilki sezeryan olunca kanala inmemesi tercih ediliyor doğumun kolaylığı açısından. Hani planlanan sezeryan lar hep 38+lar...Çünkü k sevindim yaaaaaaa.... E arkadsim sanki burada birileri sat önemli önde olmasıyla çocuk alınmaz diyor doktorlar deniyordu? Nasıl sorun yok dimi. Hayırlısıyla gelsin
Iyi bari çocuk hazırsa sezaryan daha rahat olur banada geçen bağırsaklar dolmaya başlamış demiştiAynen hazır artık dedi doktor da. bağrsak faaliyete geçmiş, mokenyumu falan mevcut2 3 gün önceden yaptır dedi testi ister burda ister devlette. Göztepede yaptırmayı denicem, Olmazsa hastanede yaptırırım.
Banada artık öyle yapıyor sadece ölçüler yazan kağıt verdiben bide 3 aylık öğrendim ondan öncesi de yok artık dediğin gibi doğduktan sonra bol bol çekeriz bu yavrular bi garip olucak
Hayırlısı olsun canım sanada dua ediyorum güzel haberler al inşallahevet cumartesiden sonra 1 hafta kalıyor saat 8 de alırız dedi bakalım bana sanki 25 gibi geliyor seninki sana ne dicek bakalım
Bişey olmaz canım yaptır ama röntgen çektirmemeye çalış anestezinin çok etkisi olmuyormus .
Seni o kadar iyi anlıyorum acını faln ilkinde bende öyleydim dolgu yaptılar mecburdum başka yapacağım yoktu. Olacak olsa doktorlar net net konuşamaz herhalde
Canım doktorun onay verdiyse yaptır. Eziyet etme kendine. Doğumdan sonra da emzireceksin bu defa sütüne geçen anesteziyi iki saat emzirmeden sağıp atman gerekecek. Gerekirse zaten Sana uygun antibiyotik felan veriyorlar.
Evet cnm ben de öyle anladım rahim duvarından dolayı riske atmıyor seni. Hayırlısı olsun doktorunuz iyi bir dr. çok giden var, güvenmek gerekiyor doktora. Zaten bebiş 37. haftayı tamamlamış 38. hafta içindeCanım ben iyi değilim, yoksa daha tutardı nuran hanım bana ilk dediği tarih 30 ocaktı, hatta 1 şubat bile demişti. şu an rahim ön duvarı cumartesiyi görmeyebilir dedi, hatta cuma bile yapabilirim sezeryanını istersen dedi. dursun içerde bigün daha durabiliyorsa dedim. ilki sezeryan olunca kanala inmemesi tercih ediliyor doğumun kolaylığı açısından. Hani planlanan sezeryan lar hep 38+lar...
Az kalmış canım biraz daha sabret o zaman benimde dışım cekilcek ama hangisi ağrı yapıyor tam bulamadılar röntgen yapmak gerekiyor bende bekliyorum seni anlıyorumAtaşehir diş hastanesine gittim canım malesef doktor yapamıyoruz dedi
Çok az kalmış doğumun biraz daha sabret dooğmdan sonra kanal tedavisi olmsı lazım dedi onun içinde röntgen şartmış 6 ay için geçerli sevk yaptı yani doğum sonrası direk kanal tedavisine gidebilmek için
Doktorum onay veriyor ama diş doktoru röntgen olmadan kanal tedavisi yapamoyoruz dedi ve biraz daha sabret dedi yani gittim ama geri geldimdiyorum bundada bi hayır vardır
Oy maşallah tosuncuk olmuş yavrucuğun cumartesiye kadar bi 200 gr daha alır belki sağlıkla gelsin dünyaya inşallahBen de bugün iğne için gittim vazgeçtik iğneden 40 haftalık çocukla verileri aynı dedi,, bağırsak faaliyeti, kan akımları iyi. 3500 olmuş, 52.5 cmben ii ki 40ı görremicem rahim ön duvarı 2.4 inmiş. Cumartesi sabah en geç 6.30 yatış, 8 civarı ameliyat olucak inşallah.
Devlet ücretsiz mi yapıyor covid testini?Aynen hazır artık dedi doktor da. bağrsak faaliyete geçmiş, mokenyumu falan mevcut2 3 gün önceden yaptır dedi testi ister burda ister devlette. Göztepede yaptırmayı denicem, Olmazsa hastanede yaptırırım.
Evet canım ücretsiz devletteDevlet ücretsiz mi yapıyor covid testini?
Muhtemelen öyle yerleşmiştir ben de bahsettiğin durumu yaşıyorum çünkü. Hayırlı haberler al inşallah.Oy maşallah tosuncuk olmuş yavrucuğun cumartesiye kadar bi 200 gr daha alır belki sağlıkla gelsin dünyaya inşallahBen cuma kontrole gidicem bakalım bana ne diyecek merakla bekliyorum Şu birkaç gündür karnım aşağıya indi sanki benim. Düz oturamıyorum artık ne tuvalette ne koltukta namazda bile eğilemiyorum bacaklarım otobüsteki erkekler gibi ayrık oturuyorum Bizimki kanala iyice yerleşiyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?