2021 Şubat Anneleri

Ayşegül gözün aydın, sağlıcakla çıkın hastaneden. Yok bacağı kısa falan hepsi hikayeymiş Di mi

Canım hayırlı uğurlu olsun güle güle büyüt...ameliyatin neden öyle olmuş hiç duymamıştım ne alaka tomografi falan. Bununla ilgili açıklama isteyin bence. Bir de 6 saat süt verememişsin. Insan bebeğine kavuşunca o mutlulukla aklına gelmiyor. Eşinin de eline koluna sağlık sana iyi bakmış. Güzel güzel saglikla büyütürsün inşallah bebeğini

Ben de bugün iğne için gittim vazgeçtik iğneden 40 haftalık çocukla verileri aynı dedi,, bağırsak faaliyeti, kan akımları iyi. 3500 olmuş, 52.5 cm ben ii ki 40ı görremicem rahim ön duvarı 2.4 inmiş. Cumartesi sabah en geç 6.30 yatış, 8 civarı ameliyat olucak inşallah.

Haydi hayırlı olsun cnm. Ne iğnesi olacaktın ciğer için mi?

Maşallah kocaman olmuş seninki , daha da durmuyor gibi rahim de doğuma hazırlıyor kendini covid testini napacaksın canım orda mı yaptircaksin ?

Çünkü k sevindim yaaaaaaa.... E arkadsim sanki burada birileri sat önemli önde olmasıyla çocuk alınmaz diyor doktorlar deniyordu? Nasıl sorun yok dimi. Hayırlısıyla gelsin

Maşallah kocaman olmuş seninki , daha da durmuyor gibi rahim de doğuma hazırlıyor kendini covid testini napacaksın canım orda mı yaptircaksin ?
Aynen hazır artık dedi doktor da. bağrsak faaliyete geçmiş, mokenyumu falan mevcut 2 3 gün önceden yaptır dedi testi ister burda ister devlette. Göztepede yaptırmayı denicem, Olmazsa hastanede yaptırırım.

Çünkü k sevindim yaaaaaaa.... E arkadsim sanki burada birileri sat önemli önde olmasıyla çocuk alınmaz diyor doktorlar deniyordu? Nasıl sorun yok dimi. Hayırlısıyla gelsin
Canım ben iyi değilim, yoksa daha tutardı nuran hanım bana ilk dediği tarih 30 ocaktı, hatta 1 şubat bile demişti. şu an rahim ön duvarı cumartesiyi görmeyebilir dedi, hatta cuma bile yapabilirim sezeryanını istersen dedi. dursun içerde bigün daha durabiliyorsa dedim. ilki sezeryan olunca kanala inmemesi tercih ediliyor doğumun kolaylığı açısından. Hani planlanan sezeryan lar hep 38+lar...

Aynen hazır artık dedi doktor da. bağrsak faaliyete geçmiş, mokenyumu falan mevcut 2 3 gün önceden yaptır dedi testi ister burda ister devlette. Göztepede yaptırmayı denicem, Olmazsa hastanede yaptırırım.
Iyi bari çocuk hazırsa sezaryan daha rahat olur banada geçen bağırsaklar dolmaya başlamış demişti süreyya paşa hastanesi baya boş oluyormuş canım aklında orası da olsun bende ya orda yada fatih sultan mehmet hastanesinde yaptircam

Ataşehir diş hastanesine gittim canım malesef doktor yapamıyoruz dedi
Çok az kalmış doğumun biraz daha sabret dooğmdan sonra kanal tedavisi olmsı lazım dedi onun içinde röntgen şartmış 6 ay için geçerli sevk yaptı yani doğum sonrası direk kanal tedavisine gidebilmek için

Seni o kadar iyi anlıyorum acını faln ilkinde bende öyleydim dolgu yaptılar mecburdum başka yapacağım yoktu. Olacak olsa doktorlar net net konuşamaz herhalde

Aynen canım yaa ağrım var ama çekiyorum işte yavruma bişey olamsın diye doktorumun kağıdını götürdüm ama riskli çok az var doğumuna yapamayız dedi

Canım doktorun onay verdiyse yaptır. Eziyet etme kendine. Doğumdan sonra da emzireceksin bu defa sütüne geçen anesteziyi iki saat emzirmeden sağıp atman gerekecek. Gerekirse zaten Sana uygun antibiyotik felan veriyorlar.

Doktorum onay veriyor ama diş doktoru röntgen olmadan kanal tedavisi yapamoyoruz dedi ve biraz daha sabret dedi yani gittim ama geri geldim diyorum bundada bi hayır vardır

Evet cnm ben de öyle anladım rahim duvarından dolayı riske atmıyor seni. Hayırlısı olsun doktorunuz iyi bir dr. çok giden var, güvenmek gerekiyor doktora. Zaten bebiş 37. haftayı tamamlamış 38. hafta içinde

Az kalmış canım biraz daha sabret o zaman benimde dışım cekilcek ama hangisi ağrı yapıyor tam bulamadılar röntgen yapmak gerekiyor bende bekliyorum seni anlıyorum

Doktorum onay veriyor ama diş doktoru röntgen olmadan kanal tedavisi yapamoyoruz dedi ve biraz daha sabret dedi yani gittim ama geri geldim diyorum bundada bi hayır vardır

Diş temizliği bile yapmıyor devlet 32den sonra... Ben ilkinde çok kanıyor diye 35te gittim hiçbir şey yapamam doğumdan sonra gel dedi.

Oy maşallah tosuncuk olmuş yavrucuğun cumartesiye kadar bi 200 gr daha alır belki sağlıkla gelsin dünyaya inşallah Ben cuma kontrole gidicem bakalım bana ne diyecek merakla bekliyorum Şu birkaç gündür karnım aşağıya indi sanki benim. Düz oturamıyorum artık ne tuvalette ne koltukta namazda bile eğilemiyorum bacaklarım otobüsteki erkekler gibi ayrık oturuyorum Bizimki kanala iyice yerleşiyor galiba

Muhtemelen öyle yerleşmiştir ben de bahsettiğin durumu yaşıyorum çünkü. Hayırlı haberler al inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…