Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel sonuçlarla gelin inşallahGünaydın kizlar. Ben de bugün ilk doktor kontrolüne gidiyorum. İnşallah herşey yolundadır. Gelince yazarım yine.
Ben de 57 kiloyum. Mide bulantıları özellikle her türlü kokudan tiksinme şeklinde yaşıyorum. Çok sık acikiyorum ama herşeyi yiyemiyorum.
Zor bir süreç.
bende de pek fark yok.arada hafif kasık ağrısı oluyordu oda geçti şu sıralar.koku hassasiyeti yok.her zamanki gibi yemek yemekte bir numarayımBende çok değişiklik yok kızlar çabuk acıkma dışında :) mide bulantısı koku hassasiyeti yok henüz :)
:) afiyet şifa olsun canım :)bende de pek fark yok.arada hafif kasık ağrısı oluyordu oda geçti şu sıralar.koku hassasiyeti yok.her zamanki gibi yemek yemekte bir numarayım![]()
![]()
ya sizinde 1 mayısçı olarak hayırlı olsun bebişiniz:) Bende aynı şekilde pazartesi gidip keseyi gördüm ama bana boyutuyla alakalı hiç bir şey demedi doktor.Merhaba arkadaşlar ben de 1 mayıscıyım
Pazartesi günü 5+3 ken ultrasondo keseyi gördüm,boyu 17mmydi.ultrasonda 5+6 olarak göründü. Bu tabi iyi bişey mi kötü bişey mi bilmiyorum.
Bugün işte şantiye sahasında tam 4 saat sıcakta kesintisiz ayakta kaldım. Ara sıra içime endişe düşmesine rağmen hep iyi enerjiler gönderdim.Hiçbir sıkıntı olmayacak,Allah bize bağışlayacak,her şey güzel olacak diye inandım. Bu süreçte stresi atmak olumlu olmak çok önemli bence.
evet adet sancısı gibi.aaa olur mu yemek yemek candır:) afiyet şifa olsun canım :)
Aynen kasık ağrısı var bide sende de adet sancısı gibi mi? :)
Ben yemek yemeyi hiç sevmiyorum iştahla yemem genel olarak. Ama bir haftadır fena acıkıyorum yemekten 40 dk sonrasalata falan yapıp öyle geçiştiriyorum :)
Bende cabuk acıkıyorum midem kazınıyo resmen. Ara ara adet sancısı gibi bi ağrı oluyo geciyo sonra göğüslerim dolgun adet olcagım hafta göğüs uçlarım acıyodu geçti oda he ağzımdaki değişik tat bide yuykunurken sanki boğazımda bişey varmıs hissi var bide ağız kuruluğu çok:) afiyet şifa olsun canım :)
Aynen kasık ağrısı var bide sende de adet sancısı gibi mi? :)
Ben yemek yemeyi hiç sevmiyorum iştahla yemem genel olarak. Ama bir haftadır fena acıkıyorum yemekten 40 dk sonrasalata falan yapıp öyle geçiştiriyorum :)
Banada demedi boyutuyla ilgili demekki cok önemli değil ilk etaptaya sizinde 1 mayısçı olarak hayırlı olsun bebişiniz:) Bende aynı şekilde pazartesi gidip keseyi gördüm ama bana boyutuyla alakalı hiç bir şey demedi doktor.
bnde de aynı şekilde hiç bir değişiklik yok :) bir ara kasık ağrılarım vardı onlarda geçti çok şükür :)Bende çok değişiklik yok kızlar çabuk acıkma dışında :) mide bulantısı koku hassasiyeti yok henüz :)
dmi bnde öyle düşünüyorum:)Banada demedi boyutuyla ilgili demekki cok önemli değil ilk etapta ☺
Şimdi ben cuma doktora gittim 5 haftalık keseyle uyumlu dedi somea başka bi doktora gittim 4 gün sonra neyse ondanda kese fotosu aldım tekrar cuma gittiğim doktora rapor için gittiğimde sordum dedim doktor bey böle böle fotoyuda gösterdim dedi tamam sıkıntı yok 5 haftalık kesedmi bnde öyle düşünüyorum:)
bnde öyle düşünüyorum bnde pazartesi gittim 5+3 günlükken kese gözüktü bi de kan tahlili yaptı tekrar bta hcg yükselişini kontrol etmek için. Sonuca göre de kandaki yükselmeyle hafta uyumlu dedi o kadar başka da bşy demedi :)Şimdi ben cuma doktora gittim 5 haftalık keseyle uyumlu dedi somea başka bi doktora gittim 4 gün sonra neyse ondanda kese fotosu aldım tekrar cuma gittiğim doktora rapor için gittiğimde sordum dedim doktor bey böle böle fotoyuda gösterdim dedi tamam sıkıntı yok 5 haftalık kese☺ Benim kafamda kese hiç değişmemiş olayı vardır doktor hiç bişey demedi yani demem oki boyutu önemli oldaydı derdi bak ümitlenme kese büyümemiş vs diye sizce ?
O zaman süperizbnde öyle düşünüyorum bnde pazartesi gittim 5+3 günlükken kese gözüktü bi de kan tahlili yaptı tekrar bta hcg yükselişini kontrol etmek için. Sonuca göre de kandaki yükselmeyle hafta uyumlu dedi o kadar başka da bşy demedi :)
kalp atışı için 10 gün sonra dedi çok heyecanlı dmi ya :)sen ne zaman gidiceksinO zaman süperizkalp atısına ne zaman gidiceksin
Ben haftaya cıma gidicektim ama vazgeçtim perşembe gidicem 18 indekalp atışı için 10 gün sonra dedi çok heyecanlı dmi ya :)sen ne zaman gidiceksin
ayyy hayırlı haberler alalım inşallah :)Ben haftaya cıma gidicektim ama vazgeçtim perşembe gidicem 18 inde![]()
Amin canım inşallah tek duam o gercekten günler gecmiyo sürekli kötü şeyler geliyo içime allahın izniyle duyarız inşallahayyy hayırlı haberler alalım inşallah :)
evet kesinlikle insan sürekli düşünüyor keseyi görene kadar keseyi görebilcek miyiz, şimdi kalp atışını duyabilcek miyiz diye heyecan ve stres var sanırım bunun sonu yok:) Allah hepimize hayırlı haberler duymayı nasip etsin.Amin canım inşallah tek duam o gercekten günler gecmiyo sürekli kötü şeyler geliyo içime allahın izniyle duyarız inşallah
Aynen canım kan verdim dedim kimyasalsa şimdi takip edicez 2 günde bir neyse hep kötü düşündüm ilk kanda sonuç 1848 di takine gerek kalmadı. Sonra dedim keseyi göriyim cok rahatlıcam yine aklımda ya dış gebelikse ya keseyi göremezsek diye kötü düşünceler ama şükür keseyide gördük şimdi kalp atışı için aynı şeylerevet kesinlikle insan sürekli düşünüyor keseyi görene kadar keseyi görebilcek miyiz, şimdi kalp atışını duyabilcek miyiz diye heyecan ve stres var sanırım bunun sonu yok:) Allah hepimize hayırlı haberler duymayı nasip etsin.