Yolk kesesi var dedi kuzum haftaya kalbi duyarız inşallah dediBebek gözüktü mu cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yolk kesesi var dedi kuzum haftaya kalbi duyarız inşallah dediBebek gözüktü mu cnm
Cnm yumurtlaman mi geç oldu bnm adetten iki gün önce 1358 çıkmıştıKızlar merhaba. Bende pazartesi adetim 8 gün gecikince doktora gittik keseyi gördük şükürler olsun 4+2 ile uyumlu dedi. Ama son adet tarihi hesabıma göre de 5+4 olması lazım doktor da bişey demedi iki hafta sonra kalp atışını dinlemeye gel dedi ama benim aklımda şüphe kaldı neden 4+2 diye. Bhcg değerim 1673 çıkmıştı. Bilgisi olan yazabilir mi tecrübeli arkadaşlar
Tam iki kat artmayinca ediselendim biraz canım çok sağolMuhtemelen belli aşamaya kadar takip dicekler canım gayet iyi bence
İnşallah bu gruptaki hamişlerden kötü haber almıcazTam iki kat artmayinca ediselendim biraz canım çok sağol
İnşallah canim benimİnşallah bu gruptaki hamişlerden kötü haber almıcaz☺
Hayır yumurtlamama geç olmadı. Hcg değeri kişiden kişiye değişebiliyor kimi düşük değerle başlıyor kimi yüksek önemli olan düzenli artışıCnm yumurtlaman mi geç oldu bnm adetten iki gün önce 1358 çıkmıştı
Canım yükselmen çok normal maşallah çok sağlıklı artıyor hatta. Bebişin seninleMerhaba kızlar;
yardımcı olabileceğinizi umuyorum son regli tarihim 3 mayıstı ve 6 haziranda idrarda hamilelik testi pozitif çıktı 7 haziranda kanda ki beta hcg oranı 366 idi ama küçük olduğu için keseyi göremeyiz dedi doktor 6 gün sonra yine çağırdı ben arada tekrar kan testi verdim 11 haziranda beta hcg oranı 1350 olmuş doktoruma telefonda sorduğumda olumsuz düşüme takip edicez falan dedi yarın kontrolüm var ve korkuyorum sizce yükselme hızı düşük mü çünkü okuduklarıma göre 1 günde 2 katına çıkması gerekiyormuş bende ki yükselme hız oranı düşük gibi görünüyor bilgisi olan varsa çok mutlu olurum
Hayırlı Olsun kuzum ne güzel duymuşsun maşallahKizlar yine ben geldim burda cok yazdim kalp atislarini duycakmiyim diye bebegimin2 kalp atisi olmayan kaybim oldugu icin cok korkuyodum ama bugun doktora gittim ve duydum kalbini allahima şükürler olsun herkeze nasip etsin bu duyguyu rabbim ben goz yaslarimi tutamadim agladim insallah suzde bu duygulari bir an obce yasarsiniz.
Ve bana en cok ikiz denildi ama bebegim ikiz deilmis benim en son adet olma tarihim 1 mayisti ve doktorum bana sen adetliyken hamile kalmissin dedi yani 5 mayista ben hamileymisim meyersem suanda 7bucuk haftaligiz biz teyzeleri![]()
Düzenli arttiysa sıkıntı yoktur canım o zmn sağlıkla kucağına al insHayır yumurtlamama geç olmadı. Hcg değeri kişiden kişiye değişebiliyor kimi düşük değerle başlıyor kimi yüksek önemli olan düzenli artışı
Amin. RBenim küçük oğlumda ürtiker. Henüz ne tetikliyor bulamadık çok sıkıntılı bir rahatsızlık Rabbim sağlık versin.. şu sıra ben de hastanelerden tedirginim kimse sosyal mesafeye uymuyor.
Amin, Size de inşallahBenim küçük oğlumda ürtiker. Henüz ne tetikliyor bulamadık çok sıkıntılı bir rahatsızlık Rabbim sağlık versin.. şu sıra ben de hastanelerden tedirginim kimse sosyal mesafeye uymuyor.
Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin inşallahAmin canım benn4+3 te keseyi görmüştüm şimdi 6+3 üm haftaya kalp atışlarını dinlemeye gidicem inş![]()
Strese sokma kendini boş yere canım inşallah sağ salim kalp sesini de duyarsınYolk kesesi var dedi kuzum haftaya kalbi duyarız inşallah dedi
Boyutunu ben merak edip sormuştum öyle ölçmüştü.ya sizinde 1 mayısçı olarak hayırlı olsun bebişiniz:) Bende aynı şekilde pazartesi gidip keseyi gördüm ama bana boyutuyla alakalı hiç bir şey demedi doktor.
İnşallah canım benim sağolasın Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsinStrese sokma kendini boş yere canım inşallah sağ salim kalp sesini de duyarsın
Ağrılar olması normal kuzum benim de oluyo özellikle sağda. Daha kan vermedin mi gitmeden bi verseydin artışı görmüş olurdunKızlar bugün 4+6 yız ve ara ara karnımın alt kısmım , bazen de sağ kasık tarafım ağrıyor geçiyor kendiliğinden. Bu normal mi? Beta değerlerim
Pazartesi 46
Çarşamba 142,8
Cuma 304
Pazar 740
Salı 1390 çıktı. Bu salı da Allah ın izni ile görünücem doktora ama merak ediyorum. Sizlerin de ağrısı oluyor mu normal mi anormal mi yaşadığım ağrılar
Yazdım ya bak pazartesi Çarşamba vs diyeAğrılar olması normal kuzum benim de oluyo özellikle sağda. Daha kan vermedin mi gitmeden bi verseydin artışı görmüş olurdun
Canım bebimde aynı zamanlarda çok ağrım oldu hala da var ama azaldıAğrılar olması normal kuzum benim de oluyo özellikle sağda. Daha kan vermedin mi gitmeden bi verseydin artışı görmüş olurdun