2021 Şubat Anneleri

Ya kızlar daha ben doktora gitmedim. Aşırı koku hassasiyeti ve halsizlik var ama içimde kötü bi his var. Sanki kalp atışını duyamıcam gibi ya da dış gebelik falan olabilir gibi korkuyorum. İlk önce istemedim şimdi de o beni istemez diye korkuyorum

Ya kızlar daha ben doktora gitmedim. Aşırı koku hassasiyeti ve halsizlik var ama içimde kötü bi his var. Sanki kalp atışını duyamıcam gibi ya da dış gebelik falan olabilir gibi korkuyorum. İlk önce istemedim şimdi de o beni istemez diye korkuyorum
O korku hepimizde var ben keseyi gördüm ama kalp atısını duyamam diye cok korkuyorum koku hassasiyeti halsizlik normal ama sana tavsiyem bi doktora git en azından keseyi gör allah korusun dış gebelik riskinden kurtul

Kötü şeyler düşünme canım benim keseyi gördün değil mi?

Senin kaç haftalık bence biz kuruyoruz suan herkesin belirtisi farklı benimde ara ara adet olcakmış gibi ağrım var ve göğülerim dolgun ama hassasiyet falan yok 6+1 im suan
5+2 . Düne kadar karnım hiç ağrımadı. Bugünde ağrı ile uyanınca olumsuz bişiler var diorum gögüs uçlarım kocaman ve koyuydu bugün oda geçmiş. Bugünler nasıl geçicek bilmiyoruöm herşeyden tedirgin oluyoruz

İlk gün gitmiştim cnm ins ilaç ve iğne kullaniyorum geçmişti ne guzelde azcik iş göreyim hemen geliyor neyse devamı yok Allah'tan akıntı seklinde..herhangi bi sıkıntı olsa kanaman olur canım içini ferah tut
Bende akıntı veya lekenlenme yok ama yinede korkuyorum. Yarın doktor randevym var hayırlısıyla bi keseyi görebilseydik doktor keseyi görünce ilaç vericem tutunması için dedi. Bana yarın olmaz şimdi :)

Kızlar bişey söylicem benim belirtim yok ağzımdaki değişik tat ve ara ara kasık ağrısı dışında korkuyorum bi aksilik olacak diye siz ne durumdasınız
Bende iki gündür sabah bulantısı var onun dışında hiç bir belirti yok. Endişe etme canım hiç belirti de olmayabilir.

O korku hepimizde var ben keseyi gördüm ama kalp atısını duyamam diye cok korkuyorum koku hassasiyeti halsizlik normal ama sana tavsiyem bi doktora git en azından keseyi gör allah korusun dış gebelik riskinden kurtul
Bu hafta gitcem inşallah doktora. Daha önce hiç böyle hissetmedim 2gebeliğimde de. Ya bu gebelik öğrenmeden önceden de aklımdaydı sanki hamile olcakmısım da dış gebelik olacak gibi.
Kötü şeyler düşünme canım benim keseyi gördün değil mi?
Görmedim canım daha gitmedim doktora. Carsamba yada persembe gitcem

5+2 . Düne kadar karnım hiç ağrımadı. Bugünde ağrı ile uyanınca olumsuz bişiler var diorum gögüs uçlarım kocaman ve koyuydu bugün oda geçmiş. Bugünler nasıl geçicek bilmiyoruöm herşeyden tedirgin oluyoruz
Aynen benimde gögüş uçlarım acıyodu gecen hafta bence o adet dönemlerimizde artıcak.çünkü hamile bi arkadaşım vardı bana diyodu adet olacagım günler daha fazla ağrım oluyodu diyodu benimde adet olacağım zaman acıyodu şimdi acımıyo mesela

Aranızda sigara içen hamiş var mı? Hala içiyor musunuz? Bıraktınız mı? Ben çok zorlanıyorum azalttım ama içiyorum. Ne olcak böyle?
İçme kurban olduğum biliyorum çok zor ama işin ucunda bebeğin sağlığı var. Sigara dumanı bedenimizde hiç bir filtreden geçmeden dirkt bebeğe ulaşıyormuş 🥺

Kızlar bende geçen hafta keseyi gördüm kanamam falan hiç yok ama arada çok ayakta durunca veya yorulunca kasık ve bel ağrısı oluyor normal mi sizce?? Korkutuyor beni
Normal canım. İki küçük çocuğum var azıcık onlarla hoplamalı zıplamalı oyunlar oynadık akşamınDa yataklık oldum kasık ve bel ağrısından.

İnş en kısa surede gecer gıder canm ıkımızınde, ıkı evladım var bukdr zor olmamıstı hıc hamılelıgım, ınss rabbm en guzelını bılır ısler bız ıcımızı ferah tutalım
Canım yaş ilerledikçe ve sonraki gebelikler zor geçer diyorlar ben de ondan korkuyorum. İlk gebeliklerimde Bulantı dışında şikayetim yoktu bunda resmen sürekli bitkinim. En ufak yorulmada kasık bel ağrım var. Evi temizlemeye üşeniyorum

Bu hafta gitcem inşallah doktora. Daha önce hiç böyle hissetmedim 2gebeliğimde de. Ya bu gebelik öğrenmeden önceden de aklımdaydı sanki hamile olcakmısım da dış gebelik olacak gibi.

Görmedim canım daha gitmedim doktora. Carsamba yada persembe gitcem
Görünce rahatlarsın inşallah kuzum

Rabbim korktuğumuza uğratmasın. Kalp atışını duyup içiniz rahatlar inşallah💜

Back
X