Geçmiyo zaman geçmiyooooKızlar ne yapıyosunuz doktora gidicek olan varmı ne durumdasınız ? Ben cok heycanlıyım gercekten cumaya az kaldı kalbini duyucam inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiyo zaman geçmiyooooKızlar ne yapıyosunuz doktora gidicek olan varmı ne durumdasınız ? Ben cok heycanlıyım gercekten cumaya az kaldı kalbini duyucam inşallah
Biliyomusum günler gectikte ben korkuyorum ve doktora gitmek gelmiyo içimden kötü bişey duyarım diyeGeçmiyo zaman geçmiyoooo
Cok normal cnm. 2. 3. Ne farkeder.. Ne değişik bi duyguymuş onun sağlıklı olmasi icin herşeye razi oluyosun..İnşallah 2.hamileliğim olmasına rağmen ben bile heyecanlıyım
Sizin ilk mi aynen sağlıklı olsun da 9 ay kalsın gitmesinde annelik farklı gerçektenCok normal cnm. 2. 3. Ne farkeder.. Ne değişik bi duyguymuş onun sağlıklı olmasi icin herşeye razi oluyosun..
İyiyi düşünüp iyiyi çekmekten başka çaremiz yok maalesef risk hep var ben bir öncekinde kalbini duymuştum ve 2 gün sonra ölmüştüBiliyomusum günler gectikte ben korkuyorum ve doktora gitmek gelmiyo içimden kötü bişey duyarım diye![]()
Bende yarın tekrar kan vercem canım hadi inşallah ikiye katlarız bana da haber verMerhaba kızlar ben de gebeliğimi dün öğrendim değerim 166 çıktı yarın tekrar kan vereceğim ilk gebeliğim çok tecrübesizim aranıza katılayım dedim :)
Aynen doğru söylüyosun inşallah güzel olsun herşey bizim için herkes için cuma belli olacak bakalım ben ilk düşüğümde kese görmüştüm oda kese düzenli değilmiş sonrası hep kimyasal. Bunda herşey iyi gidiyo suanlık inşallah hepte iyi giderİyiyi düşünüp iyiyi çekmekten başka çaremiz yok maalesef risk hep var ben bir öncekinde kalbini duymuştum ve 2 gün sonra ölmüştüo yüzden olacağa çare yok ama dua etmek iyiyi düşünmek birbirimize destek olmak bizim elimizde ❤
Hep dua ediyorum herkese benek isteyen anne olmak isteyen her kadınaAynen doğru söylüyosun inşallah güzel olsun herşey bizim için herkes için cuma belli olacak bakalım ben ilk düşüğümde kese görmüştüm oda kese düzenli değilmiş sonrası hep kimyasal. Bunda herşey iyi gidiyo suanlık inşallah hepte iyi gider
Ayy kaderdaşım benim veririm tabi ki bence de 2 gün sonra vermek daha mantıklı sen de haber ver mutlaka kuzumBende yarın tekrar kan vercem canım hadi inşallah ikiye katlarız bana da haber vergerçi doktorum 3gün sonra istemişti ama ben 2 gün sonrasında yapcam benim adam duramıyo eheh
Ay inşallah canım iğnemizide hapımızıda kullanıyoruz inşallah güzel olacak herşeyHep dua ediyorum herkese benek isteyen anne olmak isteyen her kadınainşallah güzel gidecek seninle birlikte bekliycez doğumu allahın izniyle ❤
Hadi hayırlı olsunMerhaba. Benim de bulantılarım devam ediyor. Kusma değil de tiksinme tarzında. Yemek yemek istemiyorum ama aksine çok çabuk acikiyorum. Her türlü kokudan nefret ediyorum :)
Bir de bu aralar akıntım varyarın aile hekiminde hamilelik tahlillerimi yaptıracağım. İnşallah değerlerim normaldir
Veririm canım zaman çabuk geçse bariAyy kaderdaşım benim veririm tabi ki bence de 2 gün sonra vermek daha mantıklı sen de haber ver mutlaka kuzum![]()
Kan vermen lazım idrara göre doktor bakmaz bence kandan sonra gitsen daha iyi olurMerhaba kızlar ben cumartesi evde test yaptım 2. Çizgi göründü. Şuan 37. Gündeyim 8 gün falan gecikti. Herkes öğrenir öğrenmez doktora koşmuş ben yarına randevu aldım heyecanım mı az anlamadım. Bide ara sıra adet ağrım var çok hafif de ishal dış gebelikten korkuyorum benim gibi kasık ağrısı olan var mı
bnde normalde cuma gidicektim ama pazartesiye kaldıValla bende bilmiyorum sanırım böyle gecicek. Sen ne zaman gidiceksin bazen diyorum duyucam sıkıntı yok bazende diyorum ya duyamazsan ne yapıcaksın yani duygu durumum karısık
Nedenki? İnşallah hepimiz için güzel haberler almak nasip olurbnde normalde cuma gidicektim ama pazartesiye kaldı![]()
amin inşallh. Doktorun işi olduğu için pazartesiye attı randevuyu bnde merak ediyorum işteNedenki? İnşallah hepimiz için güzel haberler almak nasip olur