2021 Şubat Anneleri

Kızlar bişey söylicem benim belirtim yok ağzımdaki değişik tat ve ara ara kasık ağrısı dışında korkuyorum bi aksilik olacak diye siz ne durumdasınız
varmış belirtin ağızdaki değişik tat belirti ve kasık batması bunlar en büyük belirti zaten.:)

Bende de ağzımda Demir tadıyla çürük tadı gibi bir tat var. Karnımda da ağrı. Daha hiç kusma vs yaşamadım çok şükür
benimde acı bir tat var özellikle su içince ve tatlı yiyince artıyor ve yatmaya yakın midem dolduğu için hafif bulantı oluyor

Merhabalar herkese,, kendi hesaplamama göre 5+2 benim de. Beta geçtiğimiz cuma 1800'lerdeymiş, sonuç pazartesi çıkacak diye cumartesi özele gittim orada 1300'lerde çıktı ama vajinal ultrason ile kese görünmüştü. Pazartesi cuma verdiğim tahlilimi görünce tedirgin oldum ama aile hekimi önemli değil kese gözüktüyse dedi. Sizce yine de kan vermeli miyim? Hem ilk hamileliğim hem de denemelere yeni başlamış sayılırdıl bu kadar çabul beklemediğim için şaşkın ve de cahilim :) Yardımcı olabilir misiniz

benimde acı bir tat var özellikle su içince ve tatlı yiyince artıyor ve yatmaya yakın midem dolduğu için hafif bulantı oluyor
Valla bebiş sağlıklı olsunda diyorum bulantıda olsa olur arada bazı kokulara karşı benimde bulandım oluyo mesela dün şampuan kokusundan yemek kokusundan ama diyorum psikolojikmi acaba😊

Canım sabret suan ultrasonKa bakmadılarmı bebeğe kalbini duydun ama bugün ne alemde kontrol etmedilermi
Gecen hafta bakdilar kalp atislarini duydum suanda sira bekliyorum doktorda alsinlar diye ozamnda dinlerim belki kalp atislarini

Kızlar ne yapıyosunuz doktora gidicek olan varmı ne durumdasınız ? Ben cok heycanlıyım gercekten cumaya az kaldı kalbini duyucam inşallah
Bende perşembe gidicem daha hiç ultrasonla bakılmadı bende merak ediyorum görcem mi duycam diye :)

Back
X