2021 Şubat Anneleri

Proluton Depot verdi mi 3 ay kullancan bn haftada bir vuruluyorum çok etkili
Yok hic birsey vermedi aspirinle asit folikden haric hic birsey icmiyorum vurulmuyorulda 3 aylikdan sonra ignelerim baslicak kan sulandirici onada belki gerek kalmaz demisdi doktorul

Kayınvalideme bugün hamile olduğumu söyledik. Oğlun olcak rüyamda gördüm dedi 😬 3.oğlanı bana zorla getirtecek. Hemen cinsiyet işine girmeleri beni deli ediyor.
Oglzn gorumunce kiz olurmus deseydin kayinvalidecim 😂benilkide daha bilmiyo bugun soleduyse eltim ole orenmisdir ama benim kayin validel cok korkar nazardn kimseye solemez kiz yada erkek olsada banada ole diyecegini sanmam 😊

Canım merhaba. Gittim şükür her şey yolundaymış.Kalp atışlarını da duydum 💜O ana kadar duygusal anlamda bir boşluktaydım ama kalp atışlarını duyduğum an anladım ki bu heyecan hiç eksilmiyormuş. İçime düşen bir can; yeniden beni duygulandırdı minik kalbini duyduğumda💜 Rabbim isteyen herkesin kucağını sağlıkla doldursun. Tüm yavrular sağlıkla doğsun inşallah.
Çok sevindim. Darısı duymayanlara inşallah :KK200:

Canım merhaba. Gittim şükür her şey yolundaymış.Kalp atışlarını da duydum 💜O ana kadar duygusal anlamda bir boşluktaydım ama kalp atışlarını duyduğum an anladım ki bu heyecan hiç eksilmiyormuş. İçime düşen bir can; yeniden beni duygulandırdı minik kalbini duyduğumda💜 Rabbim isteyen herkesin kucağını sağlıkla doldursun. Tüm yavrular sağlıkla doğsun inşallah.
Amin inşallah, ben de o yüzden sabırsızlanıyorum. Cu ma gelse de o sesi duysam hayırlısıyla💖 darısı bizlere🙏

darisi bize❤️

Yok hic birsey vermedi aspirinle asit folikden haric hic birsey icmiyorum vurulmuyorulda 3 aylikdan sonra ignelerim baslicak kan sulandirici onada belki gerek kalmaz demisdi doktorul
Kanama olunca progestan vermeleri lazım bu de proluton vurmaları gerek niye vermedi acaba🤔

Kızlar sizinde hastanenizde eşinizi içeri almıyorlar mı pandemi yüzünden ? Benim düşündüğüm hastanede sadece anne adayını aliyorlarmis özel hastane bu arada

Benimki özel her kapıda pandemi sebebiyle sadece anne adayi girebilir yazıyor. Demek devlettede aynı 😕 karı kocanın birinde olsa digerinde kesin var zaten ne saçma kural.
Canim ben muayene olduktan sonra doktor çağırıyor ben istersem annemi de eşimi de güzelce açıklama yapıyor daha hic tek girmek zorundasın veya illa eşini cağiralim demediler bizim doktorun kapısında da yazıyor o yazı ama alıyor içeri

Canim ben muayene olduktan sonra doktor çağırıyor ben istersem annemi de eşimi de güzelce açıklama yapıyor daha hic tek girmek zorundasın veya illa eşini cağiralim demediler bizim doktorun kapısında da yazıyor o yazı ama alıyor içeri
Keşke benimkide alsa 😕 başka yer bakacağım belki de kalp atışını eşimin duyması için ya da videoya çekeceğim.

Keşke benimkide alsa 😕 başka yer bakacağım belki de kalp atışını eşimin duyması için ya da videoya çekeceğim.
Almazlarsa en mantıklısı video gerçekten senin kaç haftalik kalp atışı için gittiğinde kaç haftalik olacak inşallah

İyi akşamlar kızlar. İçinizde tedavi ile hamile kalan var mı? Daha doğrusu çatlatma iğnesi vurulan var mı? İğneden kaç gün sonra test yaptınız?

Arkadaşlar kahverengi lekeden sonra kırmızılar geldi acile gittim bebek ve keseyi gördük çok şükür doktor yerleşme kanaması dedi ağır kaldırma iş yapma yat dinlen aşırı ağrın ve aşırı kanaman olursa acile gel dedi progestan verdi düşükte olabilir dikkat et dedi dualarınızı esirgemeyin bebeğime bir şey olmaz inşallah😔😔

Back
X