bnde 1 mayıslı olarak daha doktoruma gidemedim .Allah bizede nasip etsin :)anaaa 1 mayislilar hep duymus kalp atisini bi ben kalmisim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnde 1 mayıslı olarak daha doktoruma gidemedim .Allah bizede nasip etsin :)anaaa 1 mayislilar hep duymus kalp atisini bi ben kalmisim![]()
Geçmiş olsun cnm dinlen bol bol ben kızıma hamileyken çok kanamm olmuştu ama sonu güzel oldu seninde öyle olur inşallahArkadaşlar kahverengi lekeden sonra kırmızılar geldi acile gittim bebek ve keseyi gördük çok şükür doktor yerleşme kanaması dedi ağır kaldırma iş yapma yat dinlen aşırı ağrın ve aşırı kanaman olursa acile gel dedi progestan verdi düşükte olabilir dikkat et dedi dualarınızı esirgemeyin bebeğime bir şey olmaz inşallah![]()
İnşallah canım çok korkuyorum kanama devam ediyor az ama var ne kadar sürüyor ki acaba çok mu uzun dün akşamdan beri var kanama bebek iyi dedi ama zor ya valla zorGeçmiş olsun cnm dinlen bol bol ben kızıma hamileyken çok kanamm olmuştu ama sonu güzel oldu seninde öyle olur inşallah
Ins cnm bende aksam vericem. 3. Verdiğim %60 70 katlandı diye doktorum sıkıntılı demişti ins benimkide 2 ye katlar..dua edelim birbirimize.. Bi arkadaşım hamile kalmakla bitmiyo bi sürü sey var değer artisi kese kalp atisi 2li 3lu detaylı ultrason hep diken üstünde olucaksin demişti de inanmamıştım cidden öyleymişKan verdim şimdi inşallah ikiye katlanmıştır dua edin banaaa♥
Günaydın canım o halsizlik ateş basması hali bende de varKızlar günaydınn☀ Nasılsınızben iki gündür çok halsiz hissediyorum kendimi dün yüksek ateş de vardı doktora gittim ama 37.6 önemli bi ateş değil dedi. Sizce bu halsizlik hamilelikten mi oluyodur
Evet canım zor ama stres yapma bebeğin iyi olması çok güzel ona odaklan dinlen bi iş yapma iğne ilaç vermişmiydi Dr. İlk 3 ay bu gibi durumlar olabiliyor benimde o kadar yoğun olmuştuki kesin düşük yaptım diye düşünmüştüm Allah’ın izniyle atlattık doğdu 4 yaşında şimdiİnşallah canım çok korkuyorum kanama devam ediyor az ama var ne kadar sürüyor ki acaba çok mu uzun dün akşamdan beri var kanama bebek iyi dedi ama zor ya valla zor![]()
Cuma günü gidicem kontrole canım ama uykum geliyo elim kolum kalkmıyo bi tuhaf oldum daha önceki gebelikte yaşamadım böyle şeyler korkuyorumGünaydın canım o halsizlik ateş basması hali bende de varsanki ben değilim canım hiç birşey yapmak istemiyor bir de ishal oldum ufak bi besin zehirlenmesi dedi doktorum seni çok iyi anlıyorum şuan. Hamilelik yaparmış halsizlik doktoruna danıştın mı
Progestan verdi fitil olarak kullan dedi pazartesi gitcem kontrole bir lavaboya kalkıyorum 3 yaşında da benim kızım var onda böyle olmamıştı sağolsun annem geldi yanımda kalacakEvet canım zor ama stres yapma bebeğin iyi olması çok güzel ona odaklan dinlen bi iş yapma iğne ilaç vermişmiydi Dr. İlk 3 ay bu gibi durumlar olabiliyor benimde o kadar yoğun olmuştuki kesin düşük yaptım diye düşünmüştüm Allah’ın izniyle atlattık doğdu 4 yaşında şimdi
İçini ferah tut kötü birşey yoktur inşallahCuma günü gidicem kontrole canım ama uykum geliyo elim kolum kalkmıyo bi tuhaf oldum daha önceki gebelikte yaşamadım böyle şeyler korkuyorum
ÖZele gittim almadılar canım eşimi. Normalde bir refakatçi ile alan yerler var amaKızlar sizinde hastanenizde eşinizi içeri almıyorlar mı pandemi yüzünden ? Benim düşündüğüm hastanede sadece anne adayını aliyorlarmis özel hastane bu arada
Allah’ın izniyle olmaz bir şey canım. Rabbime emanet et miniğini.Arkadaşlar kahverengi lekeden sonra kırmızılar geldi acile gittim bebek ve keseyi gördük çok şükür doktor yerleşme kanaması dedi ağır kaldırma iş yapma yat dinlen aşırı ağrın ve aşırı kanaman olursa acile gel dedi progestan verdi düşükte olabilir dikkat et dedi dualarınızı esirgemeyin bebeğime bir şey olmaz inşallah![]()
Aynen öyle canım valla sevincimizi yaşarken bile aklımızda bunlar vardı gidişatı nasıl olcak sağlıkla olcakmo diye hep, inşallah rabbim yardımcımız olsun onları korusun bize bağışlasın telaşları bile güzel bunlarınIns cnm bende aksam vericem. 3. Verdiğim %60 70 katlandı diye doktorum sıkıntılı demişti ins benimkide 2 ye katlar..dua edelim birbirimize.. Bi arkadaşım hamile kalmakla bitmiyo bi sürü sey var değer artisi kese kalp atisi 2li 3lu detaylı ultrason hep diken üstünde olucaksin demişti de inanmamıştım cidden öyleymiş☺
Korkma canım çok normal. Gebeliğin şanındandır uyku hali :) fırsatın oldukça uyu. Ben uyumuyorum gündüz yavrular var. Ama yatağa uzanıyorum onlar üzerimde araba felan oynarken ben de birkinliğimin çaresine bakıyorum :)Cuma günü gidicem kontrole canım ama uykum geliyo elim kolum kalkmıyo bi tuhaf oldum daha önceki gebelikte yaşamadım böyle şeyler korkuyorum
Her gebelik farklı diyorlar işte annenin gelmesi çok iyi olmuş canm yoksa çocukla dinlenmek uzanmak imkansız gönlünü ferah tut stres yapmaProgestan verdi fitil olarak kullan dedi pazartesi gitcem kontrole bir lavaboya kalkıyorum 3 yaşında da benim kızım var onda böyle olmamıştı sağolsun annem geldi yanımda kalacak
İnşallah dualarınızı eksik etmeyinAllah’ın izniyle olmaz bir şey canım. Rabbime emanet et miniğini.
Ben de aynı durumu yaşadım özelde. almıyorlar maalesef.Kızlar sizinde hastanenizde eşinizi içeri almıyorlar mı pandemi yüzünden ? Benim düşündüğüm hastanede sadece anne adayını aliyorlarmis özel hastane bu arada
Allah razı olsun sağolun desteğiniz için duanızı eksik etmeyinHer gebelik farklı diyorlar işte annenin gelmesi çok iyi olmuş canm yoksa çocukla dinlenmek uzanmak imkansız gönlünü ferah tut stres yapma
Rabbim yardımcınız olsun inşallah.İnşallah dualarınızı eksik etmeyin