2021 Şubat Anneleri

Eşime avokado al diyordum kaç gündür geçen market market gezmiş bulamamış. Bugün bulmuş 😃 hiç de bilmem ilk defa yicem
😂😂 bende gecen aldim yiyorum esim bana diyoki bizim anamiz bizi bunlarla buyutmedi neyim var 1.90 boyundayim sagligim yerinde siz simdi tutdurmussunuz avukadoymus getirmedi ben kendim gidip alicam marketten 🤦‍♀️

Eklentiler

• IMG-20200624-WA0001.webp
    IMG-20200624-WA0001.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 57
😂😂 bende gecen aldim yiyorum esim bana diyoki bizim anamiz bizi bunlarla buyutmedi neyim var 1.90 boyundayim sagligim yerinde siz simdi tutdurmussunuz avukadoymus getirmedi ben kendim gidip alicam marketten 🤦‍♀️
🤦‍♀️🤦‍♀️fotoyu koymicakdim ama konulmus neyse ozamn buda bizim bugunki kazadan sonraki fotomus teyzeleri sag tarafda basimiz sol tarafta totomuz ayaklarimiz var yavasdan herseyiiz belirlenmis

Keseyi gördün mü canım
Beni doktor bi hafta sonra çağırdı 😊
Canım bi daha beta baktirdin mi sen benim 2 gün önce 482 ydi bugün yine verdim 1213 olmuş haftaya çarşamba günü ilk defa gidicem inşallah keseyle beraber bebeği görür ve kalbini de duyariz 😊🤲

Canım bi daha beta baktirdin mi sen benim 2 gün önce 482 ydi bugün yine verdim 1213 olmuş haftaya çarşamba günü ilk defa gidicem inşallah keseyle beraber bebeği görür ve kalbini de duyariz 😊🤲

Yok canım bende en son pazar verdim 575 di bi daha vermedim
Çarşamba gününe randevu aldım inşallah bende keseyi görürüm 😊

İnşallah canım sağlıkla büyüsün bebeklerimiz 😊

Yok canım bende en son pazar verdim 575 di bi daha vermedim
Çarşamba gününe randevu aldım inşallah bende keseyi görürüm 😊

İnşallah canım sağlıkla büyüsün bebeklerimiz 😊
Amin hemen hemen ayni o zaman değerlerimiz çarşamba ikimizde görürüz bence keseyide bebisi de 😍😍

Ayy inşallah canım bende karın ve bel ağrısı var yaa korkuyorum sizinde varmı
Valla bende cok şişkinlik var ve ayakta kaldigimda ve otururken belim ağrıyo uzanmak istiyorum her an 5 aylık hamile gibiyim nefes alamiyorum ve o kadar cok yiyorum ki 100 kilo olcam bu gidişle iki kizimda bulantidan 10 kilo filan verdim bakalim bunda nasil olcak simdilik hic bi bulantı tiksinti hissi yok ama cok acikiyorum cocuklar gibi her dk abur cubur dolabını buzdolabıni aciyorum acaba ne yesem diye 🤣🤣🙈

Merhaba kızlar
6.haftadan sonra mide bulantısı başladı ve su içemiyorum,sudan tiksindim resmen:KK43:
Zorla soğuk su içmeye çalışıyorum. Var mı böyle durumda olan?
Güya neler neler yiyecektim. Avokado bile almıştım,şu an avokado kelimesi bile bulandırıyor😄
Ne zaman geçer bu sıkıntılı zamanlar😐
Aynı problemi bende yaşadım su içemedim resmen🤷‍♀️ki ben gece uykumdan kalkıp su içen bi insanım çok moralim bozulmuştu plasenta için mutlaka bol su içilmeli diye okudum ve duydum çok korkuyordum hala ılık su içemiyorum soğuk içebiliyorum çok şükür içiyorum ama sizin de geçer diye düşünüyorum ben sade soda içerek kendimi rahatlattım isterseniz deneyin 🥰

Aynı problemi bende yaşadım su içemedim resmen🤷‍♀️ki ben gece uykumdan kalkıp su içen bi insanım çok moralim bozulmuştu plasenta için mutlaka bol su içilmeli diye okudum ve duydum çok korkuyordum hala ılık su içemiyorum soğuk içebiliyorum çok şükür içiyorum ama sizin de geçer diye düşünüyorum ben sade soda içerek kendimi rahatlattım isterseniz deneyin 🥰
Bizdeki şansa bakar mosın sen git en faydalı şeyden sudan tiksin.
maden suyu da deniyorum olmuyor,soğuk suyu bile zorla içiyorum. Plasenta için gerekiyor dedin ya bittim ben orda:(
Allahım çabucak geçer inş bu günlerimiz🙏🏻

🤦‍♀️🤦‍♀️fotoyu koymicakdim ama konulmus neyse ozamn buda bizim bugunki kazadan sonraki fotomus teyzeleri sag tarafda basimiz sol tarafta totomuz ayaklarimiz var yavasdan herseyiiz belirlenmis
Maşallah maşallah hemen hemen aynı günümüz ama ben geç döllenmeyim daha görmedim bu kadar ☹️

Ayy kurban olduğum Rabbimm 😭😭😭
Bu nasıl bir mucize yaa çok güzeell Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canımm
Bende görürüm inşallah bu günlerii

Valla bende cok şişkinlik var ve ayakta kaldigimda ve otururken belim ağrıyo uzanmak istiyorum her an 5 aylık hamile gibiyim nefes alamiyorum ve o kadar cok yiyorum ki 100 kilo olcam bu gidişle iki kizimda bulantidan 10 kilo filan verdim bakalim bunda nasil olcak simdilik hic bi bulantı tiksinti hissi yok ama cok acikiyorum cocuklar gibi her dk abur cubur dolabını buzdolabıni aciyorum acaba ne yesem diye 🤣🤣🙈

Kilo almak benimde sorunum
Kendimi çok şiş hissediyorum bende
Çok acıkma yok şükür hatta canım pek bişey istemiyor
Sürekli karnım ağrıyor tuvalete çıkamamışım gibi
Ve gaz sancısı dolanıyor karnımda
İnşallah sağlıkla büyüyıdur benim minik çileğim 😍🍓🍓

İnşallah kolay geçer hamileliklerimiz canım

Bence sakin olalım faydalı besinler konusunda birbirimizi bilgilendirelimm 😋😋

Tatlı anneler
Benim ilk gebeliğim olduğu için her türlü bilgiye çok açım

Tecrübeli annelerden beslenme vb konularda paylaşımlar bekliyorumm

UFAK BİLGİ👉👉: Kalsiyumun en çok olduğu besinlerden biri kaşar peyniriymiş 🐣🐣

Merhaba kızlar
6.haftadan sonra mide bulantısı başladı ve su içemiyorum,sudan tiksindim resmen:KK43:
Zorla soğuk su içmeye çalışıyorum. Var mı böyle durumda olan?
Güya neler neler yiyecektim. Avokado bile almıştım,şu an avokado kelimesi bile bulandırıyor😄
Ne zaman geçer bu sıkıntılı zamanlar😐
Geçmiş olsun ya. Ben de öyleyim. Umarım çabuk geçer hepimizin. Yemem içmem kesildi. Bizim avokado da çürümeye başladı artık. Neyse çekirdeğinden dikecektim saksıya, belki o şekilde değerlenir.

Merhaba hangi genlerinizde mutasyon vR sizin?
H hayatyolcusuyum merhaba sizde sanırım kn sulandırıcı iğnw ve hap kullanıyorsunuz ? Benimse mutasyonlrım var da . Kızımda mutasyonlrı bilmemie tağmen gitmiş olduğum prof ipne hap kullandırmadı ve sağlıklı bi şekilde kızımı dünyaya getirdim. Şimdi başka bi dr a gidiyorum. O iğne w hap kullanmalısın diyor. Rapor çıkRtmK için gittiğim dr gerel yok neden kullancaksın diyor. Kafam karıştı iyice sizilerin mutasyonlarınız neler acaba?
[/QUOTE]
Ben homozigotum şimdi ecopirin ilaç kullanıyorum bu hafta iğneye başlama olasılığım çok yüksek ancak iğne fobim olduğu için doktorum erteledi yoksa en başında verecekti

Siz de bebek kıyafetlerine beşiklere vs bakıyor musunuz? Benim çok hoşuma gidiyor ❤😍
İlk hamilelikler öyle sanırım şimdi beşikti kıyafetti var bizde kızımın unisex kıyafetleri de vardı saklamıştım duruyorlar ikinci bebeğim benim heyecanlıyım ama kıyafet beşik konusunda değil :anneadayı: :anneadayı: :emir_bebek: :emir_bebek:

Back
X