Eşime avokado al diyordum kaç gündür geçen market market gezmiş bulamamış. Bugün bulmuşhiç de bilmem ilk defa yicem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşime avokado al diyordum kaç gündür geçen market market gezmiş bulamamış. Bugün bulmuşhiç de bilmem ilk defa yicem
bende gecen aldim yiyorum esim bana diyoki bizim anamiz bizi bunlarla buyutmedi neyim var 1.90 boyundayim sagligim yerinde siz simdi tutdurmussunuz avukadoymus getirmedi ben kendim gidip alicam marketten
![]()
Canım bi daha beta baktirdin mi sen benim 2 gün önce 482 ydi bugün yine verdim 1213 olmuş haftaya çarşamba günü ilk defa gidicem inşallah keseyle beraber bebeği görür ve kalbini de duyarizKeseyi gördün mü canım
Beni doktor bi hafta sonra çağırdı![]()
Canım bi daha beta baktirdin mi sen benim 2 gün önce 482 ydi bugün yine verdim 1213 olmuş haftaya çarşamba günü ilk defa gidicem inşallah keseyle beraber bebeği görür ve kalbini de duyariz![]()
Amin hemen hemen ayni o zaman değerlerimiz çarşamba ikimizde görürüz bence keseyide bebisi deYok canım bende en son pazar verdim 575 di bi daha vermedim
Çarşamba gününe randevu aldım inşallah bende keseyi görürüm
İnşallah canım sağlıkla büyüsün bebeklerimiz![]()
Amin hemen hemen ayni o zaman değerlerimiz çarşamba ikimizde görürüz bence keseyide bebisi de![]()
Valla bende cok şişkinlik var ve ayakta kaldigimda ve otururken belim ağrıyo uzanmak istiyorum her an 5 aylık hamile gibiyim nefes alamiyorum ve o kadar cok yiyorum ki 100 kilo olcam bu gidişle iki kizimda bulantidan 10 kilo filan verdim bakalim bunda nasil olcak simdilik hic bi bulantı tiksinti hissi yok ama cok acikiyorum cocuklar gibi her dk abur cubur dolabını buzdolabıni aciyorum acaba ne yesem diyeAyy inşallah canım bende karın ve bel ağrısı var yaa korkuyorum sizinde varmı
Aynı problemi bende yaşadım su içemedim resmenMerhaba kızlar
6.haftadan sonra mide bulantısı başladı ve su içemiyorum,sudan tiksindim resmen
Zorla soğuk su içmeye çalışıyorum. Var mı böyle durumda olan?
Güya neler neler yiyecektim. Avokado bile almıştım,şu an avokado kelimesi bile bulandırıyor
Ne zaman geçer bu sıkıntılı zamanlar![]()
Maşallah bebişe kesenin ortasında sanki tambende gecen aldim yiyorum esim bana diyoki bizim anamiz bizi bunlarla buyutmedi neyim var 1.90 boyundayim sagligim yerinde siz simdi tutdurmussunuz avukadoymus getirmedi ben kendim gidip alicam marketten
![]()
Bizdeki şansa bakar mosın sen git en faydalı şeyden sudan tiksin.Aynı problemi bende yaşadım su içemedim resmenki ben gece uykumdan kalkıp su içen bi insanım çok moralim bozulmuştu plasenta için mutlaka bol su içilmeli diye okudum ve duydum çok korkuyordum hala ılık su içemiyorum soğuk içebiliyorum çok şükür içiyorum ama sizin de geçer diye düşünüyorum ben sade soda içerek kendimi rahatlattım isterseniz deneyin
![]()
Maşallah maşallah hemen hemen aynı günümüz ama ben geç döllenmeyim daha görmedim bu kadarfotoyu koymicakdim ama konulmus neyse ozamn buda bizim bugunki kazadan sonraki fotomus teyzeleri sag tarafda basimiz sol tarafta totomuz ayaklarimiz var yavasdan herseyiiz belirlenmis
Normal ultrasyonda görünmüyor ama alttan muayenede gördüm keseyi canım :) henüz nokta kadar :)) beni de haftaya çağırdı 30 haziran da kontrolum var
bende gecen aldim yiyorum esim bana diyoki bizim anamiz bizi bunlarla buyutmedi neyim var 1.90 boyundayim sagligim yerinde siz simdi tutdurmussunuz avukadoymus getirmedi ben kendim gidip alicam marketten
![]()
Valla bende cok şişkinlik var ve ayakta kaldigimda ve otururken belim ağrıyo uzanmak istiyorum her an 5 aylık hamile gibiyim nefes alamiyorum ve o kadar cok yiyorum ki 100 kilo olcam bu gidişle iki kizimda bulantidan 10 kilo filan verdim bakalim bunda nasil olcak simdilik hic bi bulantı tiksinti hissi yok ama cok acikiyorum cocuklar gibi her dk abur cubur dolabını buzdolabıni aciyorum acaba ne yesem diye![]()
Geçmiş olsun ya. Ben de öyleyim. Umarım çabuk geçer hepimizin. Yemem içmem kesildi. Bizim avokado da çürümeye başladı artık. Neyse çekirdeğinden dikecektim saksıya, belki o şekilde değerlenir.Merhaba kızlar
6.haftadan sonra mide bulantısı başladı ve su içemiyorum,sudan tiksindim resmen
Zorla soğuk su içmeye çalışıyorum. Var mı böyle durumda olan?
Güya neler neler yiyecektim. Avokado bile almıştım,şu an avokado kelimesi bile bulandırıyor
Ne zaman geçer bu sıkıntılı zamanlar![]()
BakıyorumSiz de bebek kıyafetlerine beşiklere vs bakıyor musunuz? Benim çok hoşuma gidiyor ❤![]()
İlk hamilelikler öyle sanırım şimdi beşikti kıyafetti var bizde kızımın unisex kıyafetleri de vardı saklamıştım duruyorlar ikinci bebeğim benim heyecanlıyım ama kıyafet beşik konusunda değilSiz de bebek kıyafetlerine beşiklere vs bakıyor musunuz? Benim çok hoşuma gidiyor ❤![]()