- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.307
- 308
Iki turlu de alabilirsin dedi doktorAğız yoluyla mı alacaksın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iki turlu de alabilirsin dedi doktorAğız yoluyla mı alacaksın canım
İnşallahh kuzummmSen de duyarsın inşallahhh❤
Burada okuduğum yorumlar var sadece yoğun ve kalabalık olduğu kalmış aklımda ekstra bilgiye sahip değilim malesef.. Orayı mi düşünüyorsunOtuken canım Ankara şehir hastanelerinin kadın doğum klinikleri ve doğumlarla ilgili kulağına gelen bilgi var mı hiç?
Fitil olarak kullanırsan yan etkileri daha az ve daha etkiliIki turlu de alabilirsin dedi doktor
Bize de 3 hafta sonra kalp atışı dedi doktor ama henüz 1 haftası geçti. O kadar garip ki işe odaklanamıyorum. daha 30 küsur hafta var. Sabahları heyecandan erkenden uyanmalara başladım böyle bir gariplikCook sevindim sizin adınıza. Inşallah bu sureci kolaylikla geçirip sağ salim kucağıniza alırsınız. Bu arada doğum tarihlerimiz de aynı biz de keseyi gördük ve kalp atışı için bekliyoruz![]()
Bize de 3 hafta sonra kalp atışı dedi doktor ama henüz 1 haftası geçti. O kadar garip ki işe odaklanamıyorum. daha 30 küsur hafta var. Sabahları heyecandan erkenden uyanmalara başladım böyle bir gariplikCook sevindim sizin adınıza. Inşallah bu sureci kolaylikla geçirip sağ salim kucağıniza alırsınız. Bu arada doğum tarihlerimiz de aynı biz de keseyi gördük ve kalp atışı için bekliyoruz![]()
Şimdi enfeksiyon için fitil kullanicam o sırada ağızdan sonra fitil olarak kullanicamFitil olarak kullanırsan yan etkileri daha az ve daha etkili
Benim bugün başladı biraz biraz kuzu. Yemek yedikten aonra ya da koku hassasiyetiyle oluyo.Kızlar mideniz bulanıyor mu? Nasıl bulanıyor? Sadece sabahları mı yoksa gün içinde de bulanıyor mu?
Ben ilk kez sizi şubat ayında gördüm burda kullanıcı adım başkaydı konuşmuştuk bende ozaman kürtaj olmuştum inşallah darısı bana sağlıkla bebek sahibi olurumİnşallah ilerliyodurEn son salı günü gittik iyiydi
![]()
Ben 23 üm benimde planliydi ama hemen beklemiyorduk nedense benim içinde sürpriz oldu. Değişik hissediyorum bazenBen 32 yaşındayım,, ilk hamileliğim. Planlıydı fakat sürpriz oldu, hemen olmasını beklemiyordukİstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyorum
Ayy benim bütün gün özellikle aç kaldığımda başlıyor sanki araba tutuyormuş gibiii oluyorumBenim bugün başladı biraz biraz kuzu. Yemek yedikten aonra ya da koku hassasiyetiyle oluyo.
Yok değiliz cnm benim son adet tarihim 15 msyis. Bi hafta var aramızda. Ben gördüm cok sukur,İnşallah canım seninle aynıyız aslında sen görmüş müydün![]()
Valla hiiç bulanmadı Allaha şükür. Sadece arada midem yanıyor.Kızlar mideniz bulanıyor mu? Nasıl bulanıyor? Sadece sabahları mı yoksa gün içinde de bulanıyor mu?
Biz seninle aynıymışız canımm benimde 15 mayısYok değiliz cnm benim son adet tarihim 15 msyis. Bi hafta var aramızda. Ben gördüm cok sukur,![]()
Ayy harikaaa benim de bugün başladı inşallah geçicidirValla hiiç bulanmadı Allaha şükür. Sadece arada midem yanıyor.
91li misin? Eylül de mi evlendin? Eğer öyleyse bide aynı yerde oturuyoruz. Herşeyimiz aynıKızlar merhaba bugun hiç yazamadım
Sabah yine bulantiyla uyandım doktora gittim ve bana serum takti ilk defa bulantısız guzel bi gun geçirdim ve ilac da verdi bulanti icin
Bebegim normalde 7 hafta 6 günlük ama ultrasonda 7 hafta 4 günlük göründü kalp atışı kesesi falan iyimis guzel dedi doktor 2 günü kafana takma dedi ama benim için önemli yine de herseyin hayirlisi olsun hepimiz bebislerimizi saglikla kucağımıza alalım ben de 28 yaşındayım 9 aylik evliyim ilk gebeliğin