2021 Şubat Anneleri

Otuken Otuken canım Ankara şehir hastanelerinin kadın doğum klinikleri ve doğumlarla ilgili kulağına gelen bilgi var mı hiç?
Burada okuduğum yorumlar var sadece yoğun ve kalabalık olduğu kalmış aklımda ekstra bilgiye sahip değilim malesef.. Orayı mi düşünüyorsun😊 ben hala Ankara'da değilim gelince büyük bi telaşa düşeceğim gibi bu konuda 😅

Cook sevindim sizin adınıza. Inşallah bu sureci kolaylikla geçirip sağ salim kucağıniza alırsınız. Bu arada doğum tarihlerimiz de aynı biz de keseyi gördük ve kalp atışı için bekliyoruz :emir_bebek:
Bize de 3 hafta sonra kalp atışı dedi doktor ama henüz 1 haftası geçti. O kadar garip ki işe odaklanamıyorum. daha 30 küsur hafta var. Sabahları heyecandan erkenden uyanmalara başladım böyle bir gariplik :confused:
[/QUOTE]
Seni çok iyi anlıyorum çünkü ilk hamileliğimde bende öyleydim her sabah kalkar bugün bebeğimin neresi gelişiyor falan bi heyecanla takip eder yememe içmeme acayip dikkat ederdim. Ve cok araştırır okurdum. Ilkler başka oluyor 🙂 şimdi de heyecanlıyım ama ilki gibi çok okuyup araştırmıyorum. Tatlı heyecanlar 🥰
Bende 2 hafta sonra kontrole gidecem insallah bebişi görüp kalp atışlarını duyarız :KK24:
Cook sevindim sizin adınıza. Inşallah bu sureci kolaylikla geçirip sağ salim kucağıniza alırsınız. Bu arada doğum tarihlerimiz de aynı biz de keseyi gördük ve kalp atışı için bekliyoruz :emir_bebek:
Bize de 3 hafta sonra kalp atışı dedi doktor ama henüz 1 haftası geçti. O kadar garip ki işe odaklanamıyorum. daha 30 küsur hafta var. Sabahları heyecandan erkenden uyanmalara başladım böyle bir gariplik :confused:
[/QUOTE]
Bende ilk hamileliğimde öyleydim. Sabahları erken kalkar bugün bebeğimin neresi gelişiyor falan bi heyecanla okur yememe içmeme çok dikkat ederdim. Çok okuyup araştırırdım. Ilkler ayrı bi güzel oluyor 🙂 şimdi de heyecanlıyım tabi ama ilk başka. 🥰
Ben de 2 hafta sonra kontrole gideceğim. Inşallah hayırlısıyla kucağımiza alırız. :KK24:

İnşallah ilerliyodur ☺️☺️ En son salı günü gittik iyiydi ☺️
Ben ilk kez sizi şubat ayında gördüm burda kullanıcı adım başkaydı konuşmuştuk bende ozaman kürtaj olmuştum inşallah darısı bana sağlıkla bebek sahibi olurum 🥰

Ben 32 yaşındayım,, ilk hamileliğim. Planlıydı fakat sürpriz oldu, hemen olmasını beklemiyorduk 😂 İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyorum
Ben 23 üm benimde planliydi ama hemen beklemiyorduk nedense benim içinde sürpriz oldu. Değişik hissediyorum bazen 😃 ben gibi birini görmek güzel. Ya tamamem planlayip net olanlar var ya hiic akillarinda bebek olmayip olan. Biz numuneligiz herhalde 😃 inşallah kucağımıza almakta nasip olur. 💕

Kızlar merhaba bugun hiç yazamadım

Sabah yine bulantiyla uyandım doktora gittim ve bana serum takti ilk defa bulantısız guzel bi gun geçirdim ve ilac da verdi bulanti icin

Bebegim normalde 7 hafta 6 günlük ama ultrasonda 7 hafta 4 günlük göründü kalp atışı kesesi falan iyimis guzel dedi doktor 2 günü kafana takma dedi ama benim için önemli yine de herseyin hayirlisi olsun hepimiz bebislerimizi saglikla kucağımıza alalım ben de 28 yaşındayım 9 aylik evliyim ilk gebeliğin

Kızlar merhaba bugun hiç yazamadım

Sabah yine bulantiyla uyandım doktora gittim ve bana serum takti ilk defa bulantısız guzel bi gun geçirdim ve ilac da verdi bulanti icin

Bebegim normalde 7 hafta 6 günlük ama ultrasonda 7 hafta 4 günlük göründü kalp atışı kesesi falan iyimis guzel dedi doktor 2 günü kafana takma dedi ama benim için önemli yine de herseyin hayirlisi olsun hepimiz bebislerimizi saglikla kucağımıza alalım ben de 28 yaşındayım 9 aylik evliyim ilk gebeliğin
91li misin? Eylül de mi evlendin? Eğer öyleyse bide aynı yerde oturuyoruz. Herşeyimiz aynı 😃

Back
X