Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kadın doğum doktoruna gittim medipol hastanesine ordaki doktdr söyledi, enfeksiyonlar düşüğe sebebiyet veriyor diye korktum, Perşembe cuma tekrar ğel dedi.Kadin dogum aciline gitseydin keşke ya da yarin kadin doguma git bende enfeksiyon vardı ilaç verdi. Hafife alma doktora git
Bende 10 gün aradan sonra muayeneye gitcem. 10 gün önce keseyi görmüştüm. İnşallah yarın bebeği görürüm. Belki kalp atışını da![]()
Hayırlı uğurlu olsun...Merhaba arkadaşlar
Ben İstanbul’da yaşıyorum ve 40 yaşındayım .
2 tane oğlum var. Cuma gittim kan testi yaptırdım ve küçük misafirim artık kesin yola çıkmış geliyor emin olduk. Yeni bir serüven olacak bize... Sürpriz bir bebek oldu çünkü. Allah hepimize sağlıklı bebekler sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Doktora giden anneler inşallah herşey yolunda gider
Doktordan gelince burayada uğrayınn meraktayızz
Bende Çarşamba gidicem inşallah çok heyecanlıyım![]()
Hormonlarla alakalı sanırım aynı durum bende de var bazen şen şakrak oluyorum bazen çok alıngan şirazemiz kaydı heptenAynen öyle canım niyeyse ara ara gereksiz sinir halide oluyo üzerimde![]()
ben cuma günü gittim çok şükür 2 gün geriden gelmesi dışında bi sıkıntı yoktu. inşallah böyle devam eder ilaç kullandığımdan beri bulantılarım da bitti çok şükür. sürekli bulantı hissi ağızdaki tatsızlık gerçekten kötü bir duyguydu
Hormonlarla alakalı sanırım aynı durum bende de var bazen şen şakrak oluyorum bazen çok alıngan şirazemiz kaydı hepten![]()
Maşallah canımm inşallah sağlıkla büyür bebişin ben daha kese görmediğim için heyecan vr tedirginlik var inşallah görürüm banada dua edin![]()
Kızlar günaydın benim de geçmeyen bi enfeksiyonum varhamilelikten önce de zaten hep yaşadığım bi sorundu doktorum ilaç verdi ama geçmedi kontrolüm cuma günü dün gece çok ciddi sağ kasığımda kramplar oldu uykumdan uyandım sizde de böyle kramplar oldu mu hiç çok korktum ilk defa
![]()
Geçmiş olsun canımm su içiyor musun sana yine demiştim ama suyu çok fazla içenfeksiyonun tedavilerinden biri suuu
Bide günlük ped kullanma
Çamaşırını sık değiştirebilirsin canım
Enfeksiyon çok zor bilirim![]()
inşallah canım içini ferah tut keseyi görünce bu seferde kalp atışını duymak için heyecan duyacaksın
Ayy Allahım duymayı nasip etsin
16 aydır hiç hamile kalamadım
2 senelik evliyim
O çift çizgiyi görmek için sayısız test yaptım her adet zamanı umutla beklerdim
Şimdi hayal gibi rüya gibi hala inanamıyorum![]()
kızlar benim de rezene papatya çayı içmeme rağmen kuru kayısı yememe rağmen de inaılmaz bir karın şişliğim var kabızım ve gaz sancımda var bulantım ilaç sayesinde geçti.
Aah ah kabızlık bendede var ve karnım hep şiş dediğin gibi ben yine su dicem su içersek bu sorun geçermiş
Kendim su içmeyi hep unuttuğum için bilinçaltıma işliyorum sanırım
Günde kaç litre su içiyorsunuz ? :)
yaa cidden mi ben de 9 aylık evliyim ilk 6 ay düşünmüyoduk sonra öyle bi deneylim önümüzde uzun zaman olabilir dedik hakikaten insanlar yıllarca bekliyor bazen hatta belki keşke bebeğim olsa da 9 ay kussam acı çeksem diyorlar o yüzde halimize çok şükür
ben de 3 kez test aldım sonuncusunda bu sefer hamile değilsem bi daha test almycam demiştim çok şükür Rabbim nasip eyledi