2021 Şubat Anneleri

Kadin dogum aciline gitseydin keşke ya da yarin kadin doguma git bende enfeksiyon vardı ilaç verdi. Hafife alma doktora git
Canım kadın doğum doktoruna gittim medipol hastanesine ordaki doktdr söyledi, enfeksiyonlar düşüğe sebebiyet veriyor diye korktum, Perşembe cuma tekrar ğel dedi.

Merhaba arkadaşlar
Ben İstanbul’da yaşıyorum ve 40 yaşındayım .
2 tane oğlum var. Cuma gittim kan testi yaptırdım ve küçük misafirim artık kesin yola çıkmış geliyor emin olduk. Yeni bir serüven olacak bize... Sürpriz bir bebek oldu çünkü. Allah hepimize sağlıklı bebekler sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Hayırlı uğurlu olsun... 💖Rabbim sağlıcakla devam ettirsin hepimizin hamileliklerini

Doktora giden anneler inşallah herşey yolunda gider
Doktordan gelince burayada uğrayınn meraktayızz 😊😊

Bende Çarşamba gidicem inşallah çok heyecanlıyım 😍😍

ben cuma günü gittim çok şükür 2 gün geriden gelmesi dışında bi sıkıntı yoktu. inşallah böyle devam eder ilaç kullandığımdan beri bulantılarım da bitti çok şükür. sürekli bulantı hissi ağızdaki tatsızlık gerçekten kötü bir duyguydu

Kızlar günaydın benim de geçmeyen bi enfeksiyonum var 😔 hamilelikten önce de zaten hep yaşadığım bi sorundu doktorum ilaç verdi ama geçmedi kontrolüm cuma günü dün gece çok ciddi sağ kasığımda kramplar oldu uykumdan uyandım sizde de böyle kramplar oldu mu hiç çok korktum ilk defa 😰

ben cuma günü gittim çok şükür 2 gün geriden gelmesi dışında bi sıkıntı yoktu. inşallah böyle devam eder ilaç kullandığımdan beri bulantılarım da bitti çok şükür. sürekli bulantı hissi ağızdaki tatsızlık gerçekten kötü bir duyguydu

Maşallah canımm inşallah sağlıkla büyür bebişin ben daha kese görmediğim için heyecan vr tedirginlik var inşallah görürüm banada dua edin 🌸🌸🌸

Kızlar günaydın benim de geçmeyen bi enfeksiyonum var 😔 hamilelikten önce de zaten hep yaşadığım bi sorundu doktorum ilaç verdi ama geçmedi kontrolüm cuma günü dün gece çok ciddi sağ kasığımda kramplar oldu uykumdan uyandım sizde de böyle kramplar oldu mu hiç çok korktum ilk defa 😰

Geçmiş olsun canımm su içiyor musun sana yine demiştim ama suyu çok fazla iç 🌸enfeksiyonun tedavilerinden biri suuu

Bide günlük ped kullanma
Çamaşırını sık değiştirebilirsin canım

Enfeksiyon çok zor bilirim 😐

kızlar benim de rezene papatya çayı içmeme rağmen kuru kayısı yememe rağmen de inaılmaz bir karın şişliğim var kabızım ve gaz sancımda var bulantım ilaç sayesinde geçti.

inşallah canım içini ferah tut keseyi görünce bu seferde kalp atışını duymak için heyecan duyacaksın

Ayy Allahım duymayı nasip etsin
16 aydır hiç hamile kalamadım
2 senelik evliyim
O çift çizgiyi görmek için sayısız test yaptım her adet zamanı umutla beklerdim
Şimdi hayal gibi rüya gibi hala inanamıyorum 😍😍

Ayy Allahım duymayı nasip etsin
16 aydır hiç hamile kalamadım
2 senelik evliyim
O çift çizgiyi görmek için sayısız test yaptım her adet zamanı umutla beklerdim
Şimdi hayal gibi rüya gibi hala inanamıyorum 😍😍

yaa cidden mi ben de 9 aylık evliyim ilk 6 ay düşünmüyoduk sonra öyle bi deneylim önümüzde uzun zaman olabilir dedik hakikaten insanlar yıllarca bekliyor bazen hatta belki keşke bebeğim olsa da 9 ay kussam acı çeksem diyorlar o yüzde halimize çok şükür

ben de 3 kez test aldım sonuncusunda bu sefer hamile değilsem bi daha test almycam demiştim çok şükür Rabbim nasip eyledi

kızlar benim de rezene papatya çayı içmeme rağmen kuru kayısı yememe rağmen de inaılmaz bir karın şişliğim var kabızım ve gaz sancımda var bulantım ilaç sayesinde geçti.

Aah ah kabızlık bendede var ve karnım hep şiş dediğin gibi ben yine su dicem su içersek bu sorun geçermiş
Kendim su içmeyi hep unuttuğum için bilinçaltıma işliyorum sanırım 😂
Günde kaç litre su içiyorsunuz ? :)

Aah ah kabızlık bendede var ve karnım hep şiş dediğin gibi ben yine su dicem su içersek bu sorun geçermiş
Kendim su içmeyi hep unuttuğum için bilinçaltıma işliyorum sanırım 😂
Günde kaç litre su içiyorsunuz ? :)

walla işyerinde sadece 2,5 litre içiyorum. ayran bitki çayı hariç bi de evde 2 3 bardak içiyorumdur bence içmesem ne halde olacağım kim bilir. ama karar verdım yürüyüş yapmam gerek hakikaten

yaa cidden mi ben de 9 aylık evliyim ilk 6 ay düşünmüyoduk sonra öyle bi deneylim önümüzde uzun zaman olabilir dedik hakikaten insanlar yıllarca bekliyor bazen hatta belki keşke bebeğim olsa da 9 ay kussam acı çeksem diyorlar o yüzde halimize çok şükür

ben de 3 kez test aldım sonuncusunda bu sefer hamile değilsem bi daha test almycam demiştim çok şükür Rabbim nasip eyledi

Maşallah canım evet çok şükür sayısız şükürler olsun Rabbime 🌸💕
Bizde ilk 8 ay düşünmemiştik sonra da baya bekledik Allahım nasip etti inşallah sağlıkla devam eder 😍😍

Back
X