2021 Şubat Anneleri

Benim

Benim o zaman hcg 69746,80 di..
Doktor ultrasyonda baktığında 6 hafta 1 gün dedi. Ama benim hesabıma da 6 haftalık olmasına bir gün vardı..
İnşallah duyarsın canım :)
Senin 3 kat olarak artmıs büyük ihtimal degerin benim oglumda öyleydi senin de erkek olmasın 😊

Canım 3 4 gündür bulanıyor 6.haftaya girdim başladı
Çarşamba günü keseyi gördük çok şükür ama kalp atışını daha duymadık onun için çamlıcadan devam etmek istiyorum inşallah 🤗

Sen gördün mü keseyi

Yok daha gitmedim kese icin bile yarina randevu aldim ama gidicem insallah ☺️ benimde yemekten sonra midem bi tuaf oluyo ama bakalim bulantilar olucakmi

Senin 3 kat olarak artmıs büyük ihtimal degerin benim oglumda öyleydi senin de erkek olmasın 😊
Ben de farkındayım eşim de hemşir. O da değerin normalden fazla artmış inşallah ikizdir diyordu ne alaka derdim :) sağlıklı olsunda hiç farketmiyor ama ben de erkek hissediyorum ne acaipse. His işte :)

Yok daha gitmedim kese icin bile yarina randevu aldim ama gidicem insallah ☺ benimde yemekten sonra midem bi tuaf oluyo ama bakalim bulantilar olucakmi
Bendede öyle olmuştu. Mide bulantısı oluyor yemekten sonra özellikle :) koku hassasiyetimde olmaya başladı. Et yememeye başladım tiksiniyorum

İnşallah ama benim karnım sızlıyor adet olacakmışım gibi. Allah büyük, umut etmekten başka seçeneğim yok maalesef.
Benimde adet olacağıma belim ağrıdı genelde aynı ağrı oldu belimde düşebilirde dedi doktor ama çok şükür iyiyiz şimdilik umudunu yitirme dua et sigarada içme ilk bebeğiniz mi

Yok daha gitmedim kese icin bile yarina randevu aldim ama gidicem insallah ☺️ benimde yemekten sonra midem bi tuaf oluyo ama bakalim bulantilar olucakmi

Hadi güzel haberlerle gel canım 😘😘

Benim de ilk zamanlar bulantı yoktu
Aşırı derecede yanma vardı
Dedim oh midem bulanmıyor
Ama 3 gündür başladı annesinin minik çileği büyüyor demekki diyorum mutlu oluyorum yinede 😍😍🍓🍓

Hadi güzel haberlerle gel canım 😘😘

Benim de ilk zamanlar bulantı yoktu
Aşırı derecede yanma vardı
Dedim oh midem bulanmıyor
Ama 3 gündür başladı annesinin minik çileği büyüyor demekki diyorum mutlu oluyorum yinede 😍😍🍓🍓

İnşallah cnm 🌺🥰

Valla bulanti olsun istiyorum biraz ya belki kilo veririm 🙈🙈

Estağfurullah kiz 😃 ben bekarken orda oturuyodum biraz zorlasak akraba cikicaz 😂😂

Aynen yaa 😄😄

Yaa bişey sorucam ben hamile değilken asla bir şişe sodayı bitiremezdim
Ama bugün baya nerdeyse 2 şişe içtim zararı olur mu acaba

Çok hararetim var ama içme suyu olmasına rağmen içerken miden bulanıyor
Maden suyu midemi rahatlattı sanki

Kendime şaşırdım valla bir şişeyi yalnız başıma bitirdiğimi hatırlamam çünkü🙄

Aynen yaa 😄😄

Yaa bişey sorucam ben hamile değilken asla bir şişe sodayı bitiremezdim
Ama bugün baya nerdeyse 2 şişe içtim zararı olur mu acaba

Çok hararetim var ama içme suyu olmasına rağmen içerken miden bulanıyor
Maden suyu midemi rahatlattı sanki

Kendime şaşırdım valla bir şişeyi yalnız başıma bitirdiğimi hatırlamam çünkü🙄

Valla zarari varmi bilmiyorum ama annem kardeşime hamileyken şişe sise icerdi mide yanmasi ve hararetten kardesimde 4 yasindayken soda delisiydi 😃

Back
X