2021 Şubat Anneleri

Çok şükür sorun olmasın inşallah bende öyle eksi ve tuzlu
Kızımda tatlı yiyordum bunda tiksindim diyebilirim tatlıdan gebelikte çıkmaz inşallah şeker troidim diğer hamileliğimde düşüktü hızlı çalışıyordu bunda yavaşladı değer daha yüksek diğer hamileliğimde kanamam olmamıştı bunda kanamam oldu insan kendi hamileliklerini bile farklı yaşıyor Rabbimin mucizesi işte

Kızımda tatlı yiyordum bunda tiksindim diyebilirim tatlıdan gebelikte çıkmaz inşallah şeker troidim diğer hamileliğimde düşüktü hızlı çalışıyordu bunda yavaşladı değer daha yüksek diğer hamileliğimde kanamam olmamıştı bunda kanamam oldu insan kendi hamileliklerini bile farklı yaşıyor Rabbimin mucizesi işte
Öyle tabiki hepsi farklı oluyor henüz evladım yok ama 2 gebelik daha yaşadım hepsi farklıydı kesinlikle Rabbimin mucizesi

Ya canım iğneni olabildin mi sen hatırlatmak için değil merak ettim
Olamadım 😔 ilaçla devam etme kararı aldım umarım doğru bir karardır Rabbim pişman etmesin ama gitmedim tekrar doktorun yanına kaçtım resmen

Olamadım 😔 ilaçla devam etme kararı aldım umarım doğru bir karardır Rabbim pişman etmesin ama gitmedim tekrar doktorun yanına kaçtım resmen
İnşallah iyi gelir ilaç beni yanlış anlama seni korkutmak değil amacım ama yenmen lazım bu korkunu yarın öbürgün doğum yapacaksın bu şekilde yıpranırsın canım doğuma kadar yardım al psikolog falan ya inşallah yenersin Rabbim yardımcın olsun

İnşallah iyi gelir ilaç beni yanlış anlama seni korkutmak değil amacım ama yenmen lazım bu korkunu yarın öbürgün doğum yapacaksın bu şekilde yıpranırsın canım doğuma kadar yardım al psikolog falan ya inşallah yenersin Rabbim yardımcın olsun
Terapiste randevu alicam tekrar ama umutsuz vakaymisim gibi hissediyorum önce inanmam gerekiyor yıllardır bu haldeyim umarım yenerim

Terapiste randevu alicam tekrar ama umutsuz vakaymisim gibi hissediyorum önce inanmam gerekiyor yıllardır bu haldeyim umarım yenerim
İnşallah yenersin benide kan tutuyordu kan verdiğim zaman tansiyonum düşüyor gözlerim kararıyor içime fenalık hissi geliyordu taki ilk hamileliğime kadar ilk hamileliğimde dua ede ede cesaretimi toplayarak yendim fobimi sende yenebilirsin rabbimin YA ŞAFİ esmasını oku bol bol ben kan aldırırken hep okudum normal zamanda da çektim gerçekten faydasını gördüm sende görürsün inşallah

İnşallah yenersin benide kan tutuyordu kan verdiğim zaman tansiyonum düşüyor gözlerim kararıyor içime fenalık hissi geliyordu taki ilk hamileliğime kadar ilk hamileliğimde dua ede ede cesaretimi toplayarak yendim fobimi sende yenebilirsin rabbimin YA ŞAFİ esmasını oku bol bol ben kan aldırırken hep okudum normal zamanda da çektim gerçekten faydasını gördüm sende görürsün inşallah
okuyum o esmayi inşallah bende Yenerim 🙏 çok teşekkür ederim ❤

Aynen yaa 😄😄

Yaa bişey sorucam ben hamile değilken asla bir şişe sodayı bitiremezdim
Ama bugün baya nerdeyse 2 şişe içtim zararı olur mu acaba

Çok hararetim var ama içme suyu olmasına rağmen içerken miden bulanıyor
Maden suyu midemi rahatlattı sanki

Kendime şaşırdım valla bir şişeyi yalnız başıma bitirdiğimi hatırlamam çünkü🙄
hic birşey olmaz ben günde 3 tane içiyordum doktoruma sordum hic zararı yok vücut alacağını alıp gerisini idrar ile atacaktır sen rahat olmaya bak demişti bana gerçi simdi hergun 1 tane içiyorum oda magnezyum alayim diye 💕

İlk gebeliğin mi canım :)

Benim ilk gebelikte.. Ben 6-7 aylık oluncaya kadar almayı düşünmüyorum.. Ama reyonlarda görüyorum çok tatlı ve güzeller gerçekten. O minnacık kıyafet ve çoraplara bakmak dai mutlu ediyor insanı :)
Evet cnm benimde ilk gebeliğim 😇
insan dayanamıyor ya. Cinsiyet belli olsun herheldr hemen bir hastane çıkışı alırım galiba🙈🥰

Aynen ama internetten baktım da hamilelikte pekmez tüketmek istenirse doktora da danışmak gerekiyormuş bakalım cuma günü kontrol var bir söyliyim zararı var mı diye 🤔
Demirim düşğk diye ben hergün pekmez içiyorum. Hamilelikte zararlı diyr hiç duymadım ben. Dr unuzdan bilgi alırsanız paylaşır mısınız?

Benimde adet olacağıma belim ağrıdı genelde aynı ağrı oldu belimde düşebilirde dedi doktor ama çok şükür iyiyiz şimdilik umudunu yitirme dua et sigarada içme ilk bebeğiniz mi
Evet ilk hamileliğim ama yaşım büyük 38. Sizin 2. Herhalde. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Back
X