- 1 Mayıs 2014
- 430
- 312
- 103
Tahmini Doğum tarihiniz kızımın Doğum tarihi 2016 Şubat annelerindeydimBende şuracıkta yer alayımŞubat ayına ışınlanmak istiyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tahmini Doğum tarihiniz kızımın Doğum tarihi 2016 Şubat annelerindeydimBende şuracıkta yer alayımŞubat ayına ışınlanmak istiyorum
![]()
Maşallah canım ne kadar güzelTahmini Doğum tarihiniz kızımın Doğum tarihi 2016 Şubat annelerindeydim![]()
Bilgisine güveniyorsan boşver nemrutluğgnuBen bugün yine kanama oldugu için yine hastaneye gittim. Kendi doktorum nöbetçiydi. Biraz nemrut ama bilgisi bana güven veriyor. Kalbi kaç atıyor diyorum bunlar internet bilgileri diyor. 140 da atsa 150 de atsa bunun düşükle ilgisi yok diyor. Şimdilik devam edicem. Hastane evime yakın.
Maşallah canımm mucizelerine sağlıkla kavuşursun inşallahMaşallah canım ne kadar güzelbizim şuan ikiz ama biri diğerine göre küçük kalmış kalp atışını duyamadik tek devam edeceğiz gibi dedi doktorumuz. Bir mucize olur ikiz devam ederse daha erken olur sanki tarih
![]()
Canımm öncelikle geçmiş olsun güzel hayırlı bir sonuç olsun.. bulantın için drla görüş istersen sağlıkla kavuş inşallah bebeğineMerhaba, ilk gebeliğim ve ilk mesajımla aranızdayım. 32 yaşındayım, çarşamba günü göğsümde kitle farkettim daha önce yoktu hamilelikten olabilir diye düşündüm ama ertesi gün şişlik daha sert ve ağrılı olunca doktora gittim. 5cm lik kitle denildi, böyle hızlı büyüme korkutur denildi ve hemen biyopsiye alındım. Şimdi biyopsi sonucu bekliyorum. İnanılmaz öğürme ve kusmam var öyle ki artık öğürürken bile kan geliyor, kulaklarım çınlıyor ve zaten göğsüm başlı başına düşündürüyor. Benzer durum yaşayan dilerim olmamıştır ama tecrübeli kimse var mı aranızda
O enerji 0 durumu bendede var evde iş yapaca ne halim var ne isteğim evden soğudumbu hafta toxoplazma ve brucella testlerimi de yaptırcağm kısmetse 2 hafta sonra da 2 li tarama düşünüyorm nasipse ve ben de çok duygusalım içimde bi enerji yok havalar güzel ama içimde sanki yaşlı bir teyze var
Hayırlısı inşallahBen de farkındayım eşim de hemşir. O da değerin normalden fazla artmış inşallah ikizdir diyordu ne alaka derdim :) sağlıklı olsunda hiç farketmiyor ama ben de erkek hissediyorum ne acaipse. His işte :)
Merhaba göğüsleriniz büyük mü ? Büyük göğüslü insanlarda böyle şeyler oluyor. Benim bir arkadasımda yeni oldu hiçbir sey cıkmadı.Merhaba, ilk gebeliğim ve ilk mesajımla aranızdayım. 32 yaşındayım, çarşamba günü göğsümde kitle farkettim daha önce yoktu hamilelikten olabilir diye düşündüm ama ertesi gün şişlik daha sert ve ağrılı olunca doktora gittim. 5cm lik kitle denildi, böyle hızlı büyüme korkutur denildi ve hemen biyopsiye alındım. Şimdi biyopsi sonucu bekliyorum. İnanılmaz öğürme ve kusmam var öyle ki artık öğürürken bile kan geliyor, kulaklarım çınlıyor ve zaten göğsüm başlı başına düşündürüyor. Benzer durum yaşayan dilerim olmamıştır ama tecrübeli kimse var mı aranızda
Tamam canım yazarım buraya. Ben mutlaka söylicem.Demirim düşğk diye ben hergün pekmez içiyorum. Hamilelikte zararlı diyr hiç duymadım ben. Dr unuzdan bilgi alırsanız paylaşır mısınız?
Benimde sol göğsümde kitle var ama kızımi emzirirken farkettim Dr eğer oynuyorsa iyi huylu dur dedi öyle duruyor aldırmadımMerhaba, ilk gebeliğim ve ilk mesajımla aranızdayım. 32 yaşındayım, çarşamba günü göğsümde kitle farkettim daha önce yoktu hamilelikten olabilir diye düşündüm ama ertesi gün şişlik daha sert ve ağrılı olunca doktora gittim. 5cm lik kitle denildi, böyle hızlı büyüme korkutur denildi ve hemen biyopsiye alındım. Şimdi biyopsi sonucu bekliyorum. İnanılmaz öğürme ve kusmam var öyle ki artık öğürürken bile kan geliyor, kulaklarım çınlıyor ve zaten göğsüm başlı başına düşündürüyor. Benzer durum yaşayan dilerim olmamıştır ama tecrübeli kimse var mı aranızda
Geçmiş olsun canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizeGünaydın kızlar kaç gündür yazamadım cuma günü kanamam oldu birden regli kanaması gibiydi aynı çok korktumhemen doktoruma yazdım bekledi beni gitmedi hastaneden sağolsun eşim işten çıktı hemen gittik baktık çok şükür herşey yolundaydı iki tane fitil verdi doktorum kanamam durdu ama ömrümden ömür gitti
şokumu yeni atlatıyorum kalp atışını duyduğum an nasıl ağladım anlatamam
Çarşamba günü kontrolüm var umarım herşey hala yolundadır
![]()
Günaydın kızlar kaç gündür yazamadım cuma günü kanamam oldu birden regli kanaması gibiydi aynı çok korktumhemen doktoruma yazdım bekledi beni gitmedi hastaneden sağolsun eşim işten çıktı hemen gittik baktık çok şükür herşey yolundaydı iki tane fitil verdi doktorum kanamam durdu ama ömrümden ömür gitti
şokumu yeni atlatıyorum kalp atışını duyduğum an nasıl ağladım anlatamam
Çarşamba günü kontrolüm var umarım herşey hala yolundadır
![]()
Aynen ben de öyleyim neden oluyor hayat çok boş geliyor canım hiçbir şey yapmak istemiyorKızlar ruh halim çok dengesizleşti. En ufak bişeye ağlıyorum. Sinir kat sayım hat safhada. Eşimle tartışıyoruz 3 4 gündür. Nolcak böyle![]()
Canım benim de var aynı sekilde çamur gibi özellikle doktor kırmızı olmadığı sürece korkma dedi ama kırmızıya dönerse hemen bildir dediMerhaba ilk gebeligim cevremde buyuk kimse yok son adet tarihim 10 mayis 8 9 haftalik hamileyim de 1 haftadir kanamam var çamur gibi doktor progeston diye bi ilac verdi fitil olarak kullanmami istedi ama yasim 20 oldugu ivin bana biraz kotu davraniyor doktorlar bisey de anlatmiyolar korkmama gerek var mi
Ben de 3 temmuzda gittim aynen benim de kahve akıntı var bana da neden soylmedi insanı sinir ediyorlar ağızlarından laf alana kadar çatlıyorsun kırmızı olmadığı sürece sorun değil dediBen 2 temmuzda kontrole gittim kalp atışı duyuldu mide bulantısı için ilaç verdi progestan verdi bazı hamilelerde yaşanıyor böyle kanama kırmızı taze kan olmadıkça sıkıntı yok dedi kahverengiydi benim kanamam 11. haftada yeniden görüşelim dedi ilk hamileliğimde böyle olmamıştı kanamanın sebebini bana da söylemedi