2021 Şubat Anneleri

Kızlar dişim ağrıyor bi kaç gündür 🥺 2.trimester tedavi için uygun yazıyor internette ama yine de tedirginim. Bu konuda tecrübesi olanların bilgisine ihtiyacım var 💜
Merhaba benim de dişimde bir problem oldu doktorum anestezi uygulanmadan yaptırabilirsin 12 haftadan sonra anestezili uygulamaları yapıyoruz dedi.

Kızlar bu haftalarimizda seyahat yapabilir miyiz doktorunuz bir şey dedi mi
Gittim canım ben 1haftalık tatile. Giderken 7saat sürdü. Gece çıktık ama dönüş 11 saat sürdü çok sık durduk. çocuklarla beraber çok yoruldum. Daha kendime gelemedim. Dün aksam geldik

Kızlar yazamadım uzun süredir. 1haftadır tatildeydik. Son 2güne kadar çok eğlendik 2gündür geçmek bilmeyen bulantı ve kusmalarım var mahvoldum. Emerjim kalmadı yarın 9 hafta bitiyor.

Arkadaşlar kafama takıldı ya ben cuma kontrole gittim ilk defa o gün 6+6 dedi doktor ama kaç mm söylemedi sonra fotolara baktım 0.93 cm yazıyor az mı gelismis acaba

Merhaba, ilk gebeliğim ve ilk mesajımla aranızdayım. 32 yaşındayım, çarşamba günü göğsümde kitle farkettim daha önce yoktu hamilelikten olabilir diye düşündüm ama ertesi gün şişlik daha sert ve ağrılı olunca doktora gittim. 5cm lik kitle denildi, böyle hızlı büyüme korkutur denildi ve hemen biyopsiye alındım. Şimdi biyopsi sonucu bekliyorum. İnanılmaz öğürme ve kusmam var öyle ki artık öğürürken bile kan geliyor, kulaklarım çınlıyor ve zaten göğsüm başlı başına düşündürüyor. Benzer durum yaşayan dilerim olmamıştır ama tecrübeli kimse var mı aranızda
Benim arkadaşımda oldu gögsünde kitle, vücut büyüme hormonları salgıladığından olabiliyor dedi doktoru biyopsi yapmamıştılar. Gebelik sonrası birşeyi kalmadı. Benim de ilkinde böbreğim büyümüştü. Vücudumda et bentleri oluşmuştu bir de mevcut benlerim de büyümüştü biraz. Umarım sizin de öyledir.

Merhaba hanımlar,
Persembe günü akıntı içinde kan sızıntısı vardı. Cuma günü ilişki sonrası kanamam oldu. Kanamam başladıktan iki saat sonra doktoruma muayene oldum. Zaten geç gelişen kese, az artan hcg sebebiyle benden çok umudu olmadığını düşündüğüm doktorum artık bir karar vericez dedi. Vaginal ultrasonda kalp atışı duyduk. Embriyo cuma 0,66 cm idi. Embriyo ve kalp var bunu korumamız lazım dedi. Kanamam kesildi. Toplamda 1-2 saat sürdü. Kahverengiye yakın vişne çürüğü lekelenme az az devam ediyor. Kanın nerden geldiğini söylemedi . Bir çok sebebi olabilir diyor. Ama düşük riski var dedi ve progestan verdi. Düşük olacaksa da olacak progestan olacak düşüğü önlemez diyor. Ne düşüneceğimi bilemiyorum. Bazen dehşete kapılıyorum. Benim sevindiren ayrıntı bu ultrason görüntüsü ile haftasını nerdeyse yakalamış olması. Salı kese ve yolku gördüğümüzde 5 hafta küsür görünüyor diyordu cuma embriyo uzunluğu 0,66 cm 6 hafta 4 gün diyor. Doktorum çok olumlu biri değil onu da anlıyorum. Her an her şey olabilir ve müdahale edilemez ama değiştireyim mi bu doktoru bilmiyorum. Daha hamile olduğumu anne babalar hariç kimseye söyleyemiyorum. Nasılsa düşük olacak diye tam olarak sigarayı bırakamıyorum. Kafam çok karışık 🤦🏻‍♀️
Canım allah büyük bak ne güzel kalp atisi var.sigara içme zarar verme minige💖💖🤲 benim annem kardesim de hep kanamalı idi .cok şükür yağız bir delikanlı oldu.korkma allah büyüktür inşallah bir sorun olmaz 😘😘

merhaba arkadaşlar, ben 6+4 günlük hamileyim, doktora gitmedim henüz, kalp atışını duyan arkadaşlar kaçıncı haftada duydunuz, karından ultrasonla mı duyulabildi yoksa alttan mı duyuldu, doktora gittiğimde kalp atışını da duymak istiyorum bu yüzden bekledim, inşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız benim üçüncü bebeğim olacak iki oğlum var

Selam kızlar yazamadım bi kaç gündür girip okuyup okuyup kaçtım hiç halim yok, bulantım bol yemek hazırlayamıyorum eşim de makarna hazır mantı pizza öyle şeyler hazırlayabiliyo anca mahvolduk kaç gündür, bir yandan aöf sınavlarına giriyorum. Sıcak ayrı bastı 😔

Coraspin e devam ediyor musun iğne falan baslatmadi mi doktor
İğne kullanıyorm canım onun dozunu yükseltti coraspirini kullanma denişti şuan kullanmıyorm hayır pazaryesi günü devlet jastanesinde hemde genel ultasonda bebek 6+3 çıkmştı şuan 6+6 olması gerekirken özler gidiyorm 6+1 çıkıyo yani 1 haftada felişemeyen bebeğn zatn kalbi durmsdı lazm değilmi aklım almıyo

Ne bileyim mikrop falan kapmaz miyiz

geçen furkan kayabaşoğlunn canlı yayını izledim dedi ki havuza da denize de girilebilir eğer düşük risknz ya da bir problemnz yoksa suya girdikten sonra uzun süre ıslak kalmayın mayo değiştirin kurulanan problem olmaz dedi

Back
X