Girebilirsin demiş ama gir bence niye sordun o zamanBen de sordum girebilirsin dedi denize. Ama ben yine de girmicem bütün kış deniz hayaliyle yaşadım ama kısmet.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Girebilirsin demiş ama gir bence niye sordun o zamanBen de sordum girebilirsin dedi denize. Ama ben yine de girmicem bütün kış deniz hayaliyle yaşadım ama kısmet.
Havuzun temizliği sorun olabiliyor. Normalde bile çok sağlıklı bulmuyorum havuzu. Ama denizde sorun olmuyor. Doktoruma yinede sordum sorun olmaz diyince gönül rahatlığıyşa girdim
[/QUO
EevtEvet havuz daha risksizmisHavuzun temizliği sorun olabiliyor. Normalde bile çok sağlıklı bulmuyorum havuzu. Ama denizde sorun olmuyor. Doktoruma yinede sordum sorun olmaz diyince gönül rahatlığıyşa girdim
Merhaba canım ben bugün düşük yaptım. O kadar iğneye hapa durmadı kan. Yarın kürtaj olucam maalesef. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Benimde cuma günü kanamam oldu hastanede yattım bugün çıktım düşük riski var dedi banada progestan verdi 200 lük. Bi an önce sigarayı bırak kuzum düşerse kendini çok suçlu hissedersin sigaradan mı diye
Çok üzüldüm canım hayırlısı böyleymiş kuzumMerhaba canım ben bugün düşük yaptım. O kadar iğneye hapa durmadı kan. Yarın kürtaj olucam maalesef. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Ben dr gitmişken hem kalp atışını da duyayım diye 8 . Haftaya yakın gittim ama geç dollenmeymis 5 haftalikti duyamamıştım 3 hafta sonra gene gittim öyle duydummerhaba arkadaşlar, ben 6+4 günlük hamileyim, doktora gitmedim henüz, kalp atışını duyan arkadaşlar kaçıncı haftada duydunuz, karından ultrasonla mı duyulabildi yoksa alttan mı duyuldu, doktora gittiğimde kalp atışını da duymak istiyorum bu yüzden bekledim, inşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız benim üçüncü bebeğim olacak iki oğlum var
Allah hayırlısını nasip etsin . Geçmiş olsun. Rabbin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eder inşallahMerhaba canım ben bugün düşük yaptım. O kadar iğneye hapa durmadı kan. Yarın kürtaj olucam maalesef. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Hakkında hayırlısı olsun canımMerhaba canım ben bugün düşük yaptım. O kadar iğneye hapa durmadı kan. Yarın kürtaj olucam maalesef. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Tamam canım ama doktor bir şey olmaz demisse kendini sıkma bu kadar her seye de dikkat edince insan bunalıma giriyorKorkuyorum çünkü eşim de girme boşver diyor.
Benimde devlet ile özel arasında fark oldu. Bundan sonra özele gitcem hepBende öle düşünüyorm kuzum hayır cuma günü 6+3 çıktı sevlette uyumlu gayet keseyle falan bugün özele gidiyorm 6+1 bu çocuk dedğib gibi haftasında kalır kalbi durur nasıl küçülüyo
Canm benim devlet hastnesinde uyumlu çıktı özelde küçükBenimde devlet ile özel arasında fark oldu. Bundan sonra özele gitcem hep
Bugün doktora gittim sordum saç boyaması dışında istediğiniz her şeyi yapın dediKendi arabanızla birkaç saatte bir durup biraz yürüyerek gidebilirsin.
15 saat yolculuk bizim gözüme çok büyüyor ama doktor gidebilirsin dedi 7 haftalık dinlene dinlene gideriz İnşallah diye düşünüyorumGittim canım ben 1haftalık tatile. Giderken 7saat sürdü. Gece çıktık ama dönüş 11 saat sürdü çok sık durduk. çocuklarla beraber çok yoruldum. Daha kendime gelemedim. Dün aksam geldik
Hayırlısı buymuş canım rabbim hayırlı vakitte sağlıklı tam doğum nasip etsin, sen elinden geleni yaptınMerhaba canım ben bugün düşük yaptım. O kadar iğneye hapa durmadı kan. Yarın kürtaj olucam maalesef. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Allah razı olsun. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Hayırlısı buymuş canım rabbim hayırlı vakitte sağlıklı tam doğum nasip etsin, sen elinden geleni yaptın
Ya cok tesekkur ederim cevabin icin allah yavrularimizi kucagimiza almayai nasip etsin inşCanım benim de var aynı sekilde çamur gibi özellikle doktor kırmızı olmadığı sürece korkma dedi ama kırmızıya dönerse hemen bildir dedi
Ev dublex bi yBende de oldu canım hem kırmızı hem kahverengi fitilini at lavabo harici kalkma dinlen
Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşBende de oldu canım hem kırmızı hem kahverengi fitilini at lavabo harici kalkma dinlen
Çok tesekkur ederimDoktorun mizaciyla alakali birşeydir canım niye yaşından dolayi kötü davransin ki
Lekelenme kırmızı olmadıkça korkmayın diyorlar hatta kırmızı bile gelebilir ama bol su içip istirahat etmelisin çok geçmiş olsun
Amin canım inşallahYa cok tesekkur ederim cevabin icin allah yavrularimizi kucagimiza almayai nasip etsin inş