2021 Şubat Anneleri

Hay mübarek her grupla hamile kalıyorum :oops: 2014Ağustos anneleri ve 2016 Temmuz anneleri Gruplarındaydım. Ağustos anneleri olaylı bitti. Hatırlıyorum nickini canım💜
asososos asososos 2016 temmuz anneleri mi acaba ben oradaydım ama bizde wts a dönünce tabi :) grubu bırakmıştım o dönem sizi hatırlayamadım :)

Net çözüm kimse bulamıyo sanırım canım bende şuan galeta kemiriyorum leblebi de bazen iyi geliyo
Soda ya biraz limon sıkıp içiyorum akşamları olan bulantıya bazende nane limon klasiği :) ama hiç biri tam işe yaramıyo
Bide bişey yiyemediğimden bebeği besleyemiyorum diye çok korkuyorum ne güzel bi sürü şey almıştık faydalı şeyler ama içim almıyo, gelişimi konusunda problem çıkmasından çok korkuyorum😞

canım ben ilaç kullanıyorm ozyd ve prilam dr ikisi aynı ama birini devlet ödüyo birini ödemiyor.

onu almasam perişandım mesele yemek yiyip yememek değil de daha ziyade ağzındaki o bulantı tadı
Geçmezse bende ilaca geçerim çünkü zorluyorum kendimi o zamanda çıkarabiliyorum zorlamasam yiyemiyorum bebeği besleyemiyorum diye korkuyorum

merhaba kızlar
Şu lanet olası ağızdaki acımsı metalik tat yüzünden durmadan bişeyler yeme gereği duyuyorum ki o acılığı hissetmiyim diye.
sonuç 3 haftada gereksiz bi 3 kilo aldım😒
Bu 24 saat süren ağız acılığı ne zaman geçer,keyif falan hiçbişey bırakmadı😕
o tat bende de var ve şekerli şeyler tüketince daha da artıyor o yüzden ben dondurma tatlı vs.kestim direk ılık değilde hafif soğuk su iyi geliyor yatıştırıyor biraz sanki acı bir tat sizi çok iyi anlıyorum ya ve birşey dicem doğuma kadar geçmiyor o tat doğumla beraber şak diye kesiliyor tecrübeyle sabit kızımda da yoğun olarak yaşadım ağzımdaki afedersin türükürüğü yutamıyordum bunda biraz daha hafif sanki ya da ben o tada alıştım bilmiyorum.

ben de sizin gibiyim böyle soğuk içecekler adeta içimin yanmasnı dindriyo walla 2,5 ay olcak zerre sağlıklı beslenemedm ne hayallerm vardı. herşeyden midem bulanıyo. herşey gözümde kararmş durumda üstüne karnım aşırı şiş kabızım gazım var. normalde bu kadar yemesem tığ gibi olurdum
gaz için hap yazıyorlar probiyotik içeriyor o belki şifa olur hem kabızlığına da iyi gelir.

Bide bişey yiyemediğimden bebeği besleyemiyorum diye çok korkuyorum ne güzel bi sürü şey almıştık faydalı şeyler ama içim almıyo, gelişimi konusunda problem çıkmasından çok korkuyorum😞
Bende aynı durumdayım zorluyorum kendimi sağlıklı şeyler yemek için yoksa sadece kuru ekmek gibi şeyler yiyebilcem inşallah zamanla geçer

Selam kızlar 🙋‍♀️ 3müzde aynıyız sanırım bende dün kontrole gittim 9+4 çıktık kalp atışı 178 çıktı bayram öncesi 28i gibi gidicem bende test için inşallah herşey hepimiz için yolunda ilerler 🙏🥰 bu arada bende de enfeksiyon vardı doktorum fitil verdi büyük ölçüde azalttı benim bol su da içiyorum ama bakalım bi dahaki gidişime kadar takipteyim şimdilik 👀
benle de aynısınız..)

Benim verdiğim bugünkü kanda troidim 2,14 çıktı 23 haziranda 3.67 çıktı Bi hızlanıyor Bi yavaşlıyor anlamadım pazartesi ultrason randevum var stres oldum troid ulrasonundan dolayı 😔
Benim de bi ara yüksek çıkmıştı 3lü sayılarda, sonrasında test yaptırdım normale dönmüştü korkmayın bence

Merak etmeyin ilk 3 ay bebek annenin depolarından besleniyor. Zaten misket limonu kadar annesi her türlü besleniyor gelişiminde sıkıntı olmaz💜Sonrasında rahatlayınca başlarsınız inşallah faydalı besin tüketmeye.

Merak etmeyin ilk 3 ay bebek annenin depolarından besleniyor. Zaten misket limonu kadar annesi her türlü besleniyor gelişiminde sıkıntı olmaz💜Sonrasında rahatlayınca başlarsınız inşallah faydalı besin tüketmeye.
Öyle dimi içim rahatladı ya sağolun😍

Nokta kadar geldiyse bence sorun yok ama yanlış yönlendirmiş oluruz hepimiz bir doktora gitsen riske atmamış olursun canım. Kanamalar oluyor evet ama önünü almak lazım beklemeden.
Şuan doktor yok olduğum yerde. Bi sefer oldu bi daha olmadı. Kasık ağrım vardı birazcık. Dün hep yattım. Bi daha olmadığı için içim biraz rahatladı ama eve dönünce hemen gidicem

peki siz de kültür verdiniz mi ben bugün kültür vereceğim. benim de kalp atışı 173 çıktı.

evet aynıyız umarım benm de idrar yolu enfeksiyonum çabuk geçer
Ben rutin idrar tahlili verdiğim de ortaya çıktı önce şase verdi doktorum ama hiç etki etmedi daha sonra fitil verdi marka yazmak doğru olmaz belki kutu içerisinde 2 tane vardı 3 gün de 1 kullandım ama hala devam ediyor yoğunluk kalmasa da kültür testi vermedim hiç

Back
X