2021 Şubat Anneleri

Ben rutin idrar tahlili verdiğim de ortaya çıktı önce şase verdi doktorum ama hiç etki etmedi daha sonra fitil verdi marka yazmak doğru olmaz belki kutu içerisinde 2 tane vardı 3 gün de 1 kullandım ama hala devam ediyor yoğunluk kalmasa da kültür testi vermedim hiç

benden kültür istediler de siz istanbuldamsnz peki

Kızlar benim sonuçlara da bakar misiniz

Eklentiler

• Screenshot_2020-07-10-11-46-31-444_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_2020-07-10-11-46-31-444_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    24 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2020-07-10-11-45-50-613_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_2020-07-10-11-45-50-613_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 52
Toxoplazma hayvanlardan insana bulaşsbilen bi mikrop. Pozitifse sıkıntı oluyor. Negatife normal. Rubellayı bilmiyorum ama benim de negatifti Dr normal dedi
rubella kızamıkçık igm negatifse şu an yok demek igg pozitifse eskiden geçirilmiş demek.

ilk 3 ay alınan kilonun bebeğe faydası yokmuş o yüzden benim dr um ilk 3 ay kilo almanı istemiyorum dedi dünkü kontrolde yarım kilo vermişim almamışım yani sevindim bende :)

Kızlar uykulu geziyorum sürekli aslında az uyumuyorum ama sürekli yorgun ve uykulu bir haldeyim bir kaç gündür. Konuşacak halim yok

Kızlar sabahları ne yiyosunuz resmen açım ama yiyemiyorum
Aklıma gelen herşeyden midem bulanıyor
Yumurta süt ceviz avokado.bunları önceden de yiyordum ama artık zorlanıyorum yerken. Şu an aç değilim ama yoğurt yicem sonra bir tane meyve acıkınca da protein almak lazım yanında da sebze. Sağlıklı beslenme kitapları okudum bir ara Canan Karatay Ümit aktaş. Çok faydalılar tavsiye ederim. Ama şu an benim de yiyesim çok yok Napcaz kim bilir!

Merhaba kızlar bi kaç gün önce sağlık ocağında kan testi yaptım TSH 0.35 4.94 aralığında olması lazım diyor benimki 0.16 çıkmış düşük baya sıkıntı olur mu . Sağlık ocağı sıkıntılı bi durum görürsek ararız gelmene gerek yok dedi . Hastaneye de gitmeme daha 1 ay falan var

Merhaba kızlar bi kaç gün önce sağlık ocağında kan testi yaptım TSH 0.35 4.94 aralığında olması lazım diyor benimki 0.16 çıkmış düşük baya sıkıntı olur mu . Sağlık ocağı sıkıntılı bi durum görürsek ararız gelmene gerek yok dedi . Hastaneye de gitmeme daha 1 ay falan var
Selam canım bence doktoruna gitmelisin benimde yüksek geldi ilaç tedavisi uygulanıyor 2.50 altında olması gerekli senin sınırın altında. Yine de bi danış derim

Selam kuşlar 3/5 gündür yazamıyorum nasılsınız? İnsallah her şey yolundadır🙏🏻
size bir şey danışmak istiyorum aranızda yolculuk yapanınız var mı?

Hay mübarek her grupla hamile kalıyorum :oops: 2014Ağustos anneleri ve 2016 Temmuz anneleri Gruplarındaydım. Ağustos anneleri olaylı bitti. Hatırlıyorum nickini canım💜
Aynen canım 2016 temmuz anneleri bizim grup iyiydi hatta birlikte dua listesi olusturmustuk birlik olmuştuk hergun dua ediyorduk sağlıkla gelsinler İnşallah bebislerimiz

Selam kuşlar 3/5 gündür yazamıyorum nasılsınız? İnsallah her şey yolundadır🙏🏻
size bir şey danışmak istiyorum aranızda yolculuk yapanınız var mı?
Ben geçen hafta 2 saat yaptım bir aya kısmet olursa 15 saatlik yolculuk yapmayı düşünüyorum doktorlarım sorun olmaz dedi 2 ayrı doktora sordum

asososos asososos 2016 temmuz anneleri mi acaba ben oradaydım ama bizde wts a dönünce tabi :) grubu bırakmıştım o dönem sizi hatırlayamadım :)
Evet ben de 2016 temmuz anneleri grubundaydim sonra özelden isimlerimizi vermiştik igden ekledik birbirimizi oradan numaralasip wp olusturmustuk😇

Ev supurulecek,silinecek,toz alınacak,yemek yapılacak yapilacakta yapilacak :KK70: :KK70::mad:

Back
X