2021 Şubat Anneleri

Selam kuşlar 3/5 gündür yazamıyorum nasılsınız? İnsallah her şey yolundadır🙏🏻
size bir şey danışmak istiyorum aranızda yolculuk yapanınız var mı?
Ben istanbulda edirneye geldim. Doktoruma danışmıştım. Problem olmaz dedi. Ama yolculuktan iki gün sonra yani dün biraz akıntı içinde bir iki damla kan vardı. Çok endişelendim. Şuan bulunduğum ilçede kadın doğum yok acile gittim bişey yapmadılar. Doktorumu telefonla aradım problem yok sadece gözlemle tekrarlarsa büyük hastaneye git dedi. Bence Seyehat edecekseniz kadın doğum olan bir yere gidin. Ben pişman oldum resmen insan tedirgin oluyor

Kızlar sabahları ne yiyosunuz resmen açım ama yiyemiyorum
Aklıma gelen herşeyden midem bulanıyor
Cnm benim de 2 gündür miğdem bi tuhaf ac kalinca cikarticam snaki ama zorluyorum kendimi. Peynir meyve süt kuruyemis yoğurt falan ye özellikle kuruyemis ve süt rahatlatiyo miğdemi dene istersen

Kızlar merhaba ben kasım annesi olucam inşallah. Erken haftalarda cok bulantım oldugu için prilam ilaç kullanmıştım şuan elimde 1.5 paket ilaç kaldı ihtiyacım yok. İhtiyacı olan birine hediye vermek isterim ☺İsteyen olursa bana özelden yazsın lütfen

Hanimlar bas agiriniza napiyorsunuz gecmesi icin sabahdan berli gecmek bilmeyen ve sanki kafamin icinde bi balon varda sallaniyo gibime geliyo zordan gozlerim kanlandi kafamin arkasi ck fena fotulayarak agriyo gecmek bilmedi hc olmazdi bugun oldu bole sadece esim atesinde az bise var dedi bu arada bide yaz gribi oldum :olamaz:
.magnezyum verdi dr bana migenim var .gunde bitane.aliyorum iyi geldi😞 olmadi karabiber koy peceyete uzerine kolonya dok basina koy rahatlatiyo gecmis olaun

Ben istanbulda edirneye geldim. Doktoruma danışmıştım. Problem olmaz dedi. Ama yolculuktan iki gün sonra yani dün biraz akıntı içinde bir iki damla kan vardı. Çok endişelendim. Şuan bulunduğum ilçede kadın doğum yok acile gittim bişey yapmadılar. Doktorumu telefonla aradım problem yok sadece gözlemle tekrarlarsa büyük hastaneye git dedi. Bence Seyehat edecekseniz kadın doğum olan bir yere gidin. Ben pişman oldum resmen insan tedirgin oluyor

Ay ben de istanbuldan edirneye geldim yazlığa,, aynı yerdeyiz belki de :) burada da ultrason bile yok

İstanbulda olsam doktora giderdim bi,, çevremde neredeyse herkesin ilk hamileliğinde bebeklerinin kalbi durdu. Büyük endişem var aynı şeyi yaşıcam diye

Ay ben de istanbuldan edirneye geldim yazlığa,, aynı yerdeyiz belki de :) burada da ultrason bile yok
Enezdeyim. Aynen ilk gebelik benim de. Endişeliyim. Eşim de ben de sigara alkol kullanmıyoruz. Beslenmeye de dikkat ediyoduk olabildiğince ama ilk gebelikte düşükler çok fazla :(

merhaba kızlar gördüğüm üzere herkesin şikayeti artmışşş. bende rezil haldeyim. Bu şekilde çalışıyorum sürekli baş dönmesi göz kararması yaşıyorum ve ardından gelen mide bulantısı. Prilam içiyorum ama pek fayda etmiyor. Benim gibi sürekli başı dönen halsiz olanlar midesi bulananlar ne gibi çözümler buldunuz? Bıktım ben gerçekten çok yoruldum. Geçecek mi bu süreç yoksa hep böyle mi devam edecek. Sürekli hasta gibiyim, o kadar moralim bozuk ki...

Enezdeyim. Aynen ilk gebelik benim de. Endişeliyim. Eşim de ben de sigara alkol kullanmıyoruz. Beslenmeye de dikkat ediyoduk olabildiğince ama ilk gebelikte düşükler çok fazla :KK43:
Enez denizi harika yıllarca büyükevren köyüne tatile gittim ama evet hiçbir şey uok ne yazık ki. Hala sivrisinekler devam mı😂

Antalya merkeze gideceğim İstanbul’dan. Doktorum 2 saat arayla ara verip yürü dedi. Ama 4 gün kalacağım ve geri döneceğim. O yüzden eşim endişeli

Enez denizi harika yıllarca büyükevren köyüne tatile gittim ama evet hiçbir şey uok ne yazık ki. Hala sivrisinekler devam mı😂
Bizim yazlık var 15 yıldır geliyoruz. Çok sinek vardı önceden şimdi ilaçlamayla azaldı ama yine var çünkü sonuçta çok doğal bir yer. Aslında ev ortamındayız hem temiz hava doğal ortam diye geldik. Yeni hastane yapılmış diye de duyduk. Evet yeni hastane yapılmış ama içi boş. Sadece acil müdehale var ama kadın hastalıklarından anlayan yok maalesef. Bikaç gün yatcam ben hemen yola çıkmak istemiyorum. Daha sonra istanbula dönüş kısmetse

Toxoplazma hayvanlardan insana bulaşsbilen bi mikrop. Pozitifse sıkıntı oluyor. Negatife normal. Rubellayı bilmiyorum ama benim de negatifti Dr normal dedi
Yanlış bilgiiiler hemen düzelteyimm 🥰 hayvanlardan insanlara pat diye geçmez, toxo taşıyan bir kedi ya da köpeğin dışkısı ile dışkıladıktan 24 saat içinde temas eder ve temas edilen elinizi yıkamadan yüzünüze götürürseniz ve ayrıca iyi yıkanmamış sebze meyvelerden ve iyi pişmemiş etlerden geçme olasılığı ise çooooook daha yükseeekk. Ayrıca pozitif olması da kötü bir şey değildir, eğer ıgg ıgm poz ise daha önceden toxo geçirdiğinizi ve bağışıklık kazandığınızı gösterir aksine negatif olması durumunda daha çok dikkat edilmelidir 😊

.magnezyum verdi dr bana migenim var .gunde bitane.aliyorum iyi geldi😞 olmadi karabiber koy peceyete uzerine kolonya dok basina koy rahatlatiyo gecmis olaun
Hic duymamisdim kolonyagoyla peceteyi ama denicem birdaha olursa ilk defa basima gecdi o olay galiba oda esim gecen aksam cayi haliya dokdu cakdirmadan silmis ama sabah bidaha cikmis onun sinirinden oldu diye dusunuyorum :olamaz:

Yanlış bilgiiiler hemen düzelteyimm 🥰 hayvanlardan insanlara pat diye geçmez, toxo taşıyan bir kedi ya da köpeğin dışkısı ile dışkıladıktan 24 saat içinde temas eder ve temas edilen elinizi yıkamadan yüzünüze götürürseniz ve ayrıca iyi yıkanmamış sebze meyvelerden ve iyi pişmemiş etlerden geçme olasılığı ise çooooook daha yükseeekk. Ayrıca pozitif olması da kötü bir şey değildir, eğer ıgg ıgm poz ise daha önceden toxo geçirdiğinizi ve bağışıklık kazandığınızı gösterir aksine negatif olması durumunda daha çok dikkat edilmelidir 😊
Igg negatifse enfeksiyonu daha önceden geçirmemişsin demektir ki bu bağışıklığın olmadığı anlamına geliyor ıgm pozitifse enfeksiyonu yakın zamanda geçirmişsin demek oluyor ki bunun bebeğe zararı olma olasılığı yüksek Igg negatif ıgm pozitif olmaması iyidir

Hic duymamisdim kolonyagoyla peceteyi ama denicem birdaha olursa ilk defa basima gecdi o olay galiba oda esim gecen aksam cayi haliya dokdu cakdirmadan silmis ama sabah bidaha cikmis onun sinirinden oldu diye dusunuyorum :olamaz:
Başın ağrıyorsa ensene soğuk press yap geçecektir bende de olmuştu denedim geçti

Canım ben 10 gün önce gittim en son hastaneye keseyi gördüm sadece
Önümüzde ki hafta gitmeyi düşünüyorum tekrardan
Benim de aynı sanırım zamanlar. Bende 6+1de keseyi ve bebeği gördü hatta kalp atışını da duyduk. Ama sanırım ultrason kalitesiyle alakalı yoksa çok erken diyolar bunun için.

Çok şükür kızlar bende bugün kontrol den geldik meleğimizin kalp atışlarını duyduk ❤️🤲👶 Rabbim atmasına izin verdiği sürece de duyarız inşallah ❤️ hepimiz sağlıcakla kucağımiza alırız evlatlarımızı 🤲❤️

Back
X