- 19 Haziran 2015
- 281
- 400
- 103
- 34
Günaydınlarr
iyi haftalar
Ben de bulantıların biteceği günü iple çekiyorum. Kızımda daha kötüydüm serumla 3 ay beslediler 10 kilo vermiştim. Bunda serum yemedim ama kustukça hayat enerjim çekildi resmen depresyondayım, çok az şey hayat enerjimi yükseltebiliyo. İkisinde de mutfak il sınırlarına yaklaşamıyorum, buzdolabının kapağını bile açamıyorum, yiyebildiğim şeyler tost peynir ekmek makarna az yağlı pilav haşlanmış patetes ( bir tek iki gün önce bamya aşerdim
yazlıktayız bir süredir restoran restoran bamya aradık
neyse ki bulup yedim ) kızımda da çoğu şeyden tiksinmiştim özellikle tavuktan kokusunu geçtim çiğ görüntüsüne bile dayanamıyodum. Bunda kırmızı et ve tavuktan tiksindim iyice balık ekmek arasında yiyebiliyorum bir lokmacık soğan sarmısağın çiğ görüntüsüne ve kokusuna tahammül edemiyorum kabuklu halleri dahil
kızımda evdeki yumuşatıcı yumoşun pembesi midemi kaldırmıştı bir daha hiç almadım şimdi maviyi alıyodum oda midemi kaldırdı bir daha onu da almam. Kızımda domates aşeriyodum bunda midem almıyo. Cinsiyet için bişi diyemicem emin olamıyorum bakalım benzerlik ve farklılar mevcut
sağlıklı olsunlarda gerisi teferruat
İki gündür kasıklarım ve belim sızlıyo rahim büyüyodur diye düşünüyorum ama ister istemez insan tedirgin oluyo kanamam lekelenmem yok zaten bulantı ve halsizlikten nerdeyse tüm gün yatıyorum.
benim göbüşte erken çıktı 

Ben de bulantıların biteceği günü iple çekiyorum. Kızımda daha kötüydüm serumla 3 ay beslediler 10 kilo vermiştim. Bunda serum yemedim ama kustukça hayat enerjim çekildi resmen depresyondayım, çok az şey hayat enerjimi yükseltebiliyo. İkisinde de mutfak il sınırlarına yaklaşamıyorum, buzdolabının kapağını bile açamıyorum, yiyebildiğim şeyler tost peynir ekmek makarna az yağlı pilav haşlanmış patetes ( bir tek iki gün önce bamya aşerdim
İki gündür kasıklarım ve belim sızlıyo rahim büyüyodur diye düşünüyorum ama ister istemez insan tedirgin oluyo kanamam lekelenmem yok zaten bulantı ve halsizlikten nerdeyse tüm gün yatıyorum.
benim göbüşte erken çıktı Kızlar göbeğiniz karnınız kaçıncı haftada belirginleşti? 52 kiloydum şuan kaç kiloyum bilmiyorum ama karnım vücuduma göre bariz belli ediyor. belirginleşmiş baya. Bana göre haftama göre Erken ama karnım resmen hamileyim ben diye bağırıyor. Eşim de karnın belirginleşmiş iyice diyor.. Ya sanki 5 aylık gebe gibiyim.. Erken belirginleşmesi normal mi acaba? Yada kilodan mıdır