Canım benim eşinin yaptığı normal değil o eski eşinin yaptıklarının cezasını sana çektiriyor sanki düzgünce konuş alıp karşına olmaz böyle de sinirlenmeden biz aileyiz yarın bir gün çalışamayacağım en azından bu aldığım işsizlik maaşını kenara koyalım bebeğimize vakit ayırabileyim de. Benle eşimde ikinci evliliklerimizi yaptık benimde eşim biraz pintilik ediyo ama ev almaya çalışıyoruz, birikim yapmaya çabalıyoruz pandemiden dolayı işlerimizde biraz düştü birlikte çalışıyoruz, 2 yıldan fazladır. Ben normalde başka yerde çalışıyodum İş saatlerim zordu. Şimdi patronum konumunda olduğu için eşim garip geliyor bana da en baştan beri böyle kazandığım parayı istediğim gibi harcayamıyorum. Üst baş alcak olsam bi mutsuz oluyor suratını sallandırıyor. İlk başta çok garipsiyodum da şimdi biraz alıştım bişi almadan önce ona link atıyorum, bak şunları beğendim iki tane seçicem içinden diyorum bakıyo makul bulursa tamam al diyo. Şimdi bebekte geliyor masraflar artıcak ister istemez. Bence sende eşinle sakin sakin konuş canım inşallah çözüm bulursunuz