• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Şubat Anneleri

Kızlar teşekkürler hepinize. Özele geldim normalde gittiğim hastaneye nöbetçi doktor varmış. Serum yiyorum şuan. 2 iğne vurdu. Progesteron sabah öğlen akşam iç dedi. Bebeğin eşinin altında kanama alanı varmış. Düşük tehlikem var. Dinlen dedi. Cuma kontrole gelcem.
Allah korusun hepimizi iyi ki gitmişsiniz
 
Benim 3.gebeliğim eşim hamile olduğumu unutuyor halen :)) bazen ağrım olduğunda niye ağrıyor değişik bir şey mi yedin diyor :)) geçen gün çocukları lunaparka görürdük (tüm hijyen tedbirlerini aldıklarından emin olduktan sonra binmeye karar verdik tabi) bana diyor ki; ben büyük oğlanla sen de küçük oğlanla çarpışan arabaya binelim. Dedim oldu çarptıkça arabadan fırlatayım ben 3.yü. Bence de düşünemiyorlar.
Eşler öyle ya...anlamalari için illa karnımız burnumuzda olacak
 
Gebelik başındaki normaldi 😔 ikinci kan testlerini ne zaman yapıcaklar
Ben doktora kendim söyledim canım tshıma da bakarmısınız diye sağolsun kadın doğum doktoru normalde dahiliye doktoruna da gittim ben 3.67 den 2.104 şimdide 2.30 olmuş 15 günde bir kan ver dedi dahiliye doktoru bana
 
Bu erkekler neden böyle duygusuz? Ben de arada kızıyorum eşime ufacık şeyleri sorun ediyorlar. Nolmuş sana verdiyse sen de bilerek kaybetmedin heralde. Çıkar bi yerden ki arabadaymış zaten. Arayalım buluruz demezler de sendeydi kaybettin derler. Hep idare etmek zorundayız sanki bu erkekleri.
Erkekler bence asla büyümeyen çocuklar. Biz olmasak ne yapacaklar acaba çok merak ediyorum. Sorumluluk almıyorlar asla. Kendi koyduğu eşyaların yerini bile bana soruyor. Yoruyor insanı
Erkekler öyle canım anlamak zor ama en ufak sıkıntı bile etkileyebilir eşiyle tartışmayan insan yoktur zatende biz alttan alıyoruz sanki hamile biz değil onlar
Aynen öyle hepinize katılıyorum. Evlenince tebrikler bir çocuğun oldu dediler bana 😊 en ufak şeylerde kocaman tepkiler vermesi beni benden alıyor.
 
Kızlar bu ikili test için sadece kan veriyoruz değil mi ? Bir de doktor ultrasonla burun ve ense kalınlığına mı bakıyor? Ne kadar sürüyor uzun sürüyor mu bu işlemler ? Ve hemen söylüyor değil mi ultrasonda görünce?
Evett ... Zaten şu an 2 li önemli diğeri diğeri detayliya kalıyor oda 20. Haftalarda
 
Kızlar göğüs uçlarına bisey sürüyor musunuz tecrübeli arkadaşlar emzirme döneminde göğüs ucunun yara olmaması için şimdiden sürün diyorlar ne diyorsunuz bu konuda insanbuL insanbuL en tecrübeli annemiz sensin😂
 
Hahahahaha bir şey olmaz ya sağlıklı olsun 😍 kızlarda da çıkıntı oluyormuş bazen onun geçmesini bekliyolar söylemek için. Ben ikili yaptırmadım. Takvime göre benimkisi de erkek 😂 bende bilmiyorm valla bünyeden bünyeye değişiyordur diye düşünüyorum

Kızlar selam ben de 13+5 hamileyim 🤗🙏🏻 Hamilelik sürecimde canım hiiiiç tatlı istemedi, istemiyor. Ekşi ve tuzlu şeyler istiyor canım. Benim gibi tatlıya hiç aşermeyen var mı? Çok merak ediyorum. Dr ultrasonda çıkıntı gördü, erkek gibi dedi. Ama henüz net değil dedi.
 
Kızlar selam ben de 13+5 hamileyim 🤗🙏🏻 Hamilelik sürecimde canım hiiiiç tatlı istemedi, istemiyor. Ekşi ve tuzlu şeyler istiyor canım. Benim gibi tatlıya hiç aşermeyen var mı? Çok merak ediyorum. Dr ultrasonda çıkıntı gördü, erkek gibi dedi. Ama henüz net değil dedi.
Canim ben de ilk 3 ay tatlı hiç istemedim. Ama şimdi 4. aya girdik bakalim. Ara ara istiyor canim
 
Başka hisseden var mı?
Benim 14 haftalik oldu canim. Geçen hafta göbek deliğimin sol tarafinda baloncuk gibi pıtır pıtır bir seyler hissettim ama bu bebek hareketi değil. Bebek hareketi göbek deliğinin yaklaşık 4 parmak altında 1 veya 2 tekme şeklinde oluyordu en başlarda.Ilk gebeligimde 17. haftada hissetmistim. Benim daha net bir şekilde başlamadı. Insallah yakında başlar hepimizin
 
Merhaba arkadaşlar, 12+4 günlük hamileyim. Bir hafta önce doktora gittiğimizde ense kalınlığına bakılmıştı ve iyi demişti. İkili tarama dan daha kapsamlı bir test olan Free Cell'e gerek var mı sizce bu durumda?
Ben de 12+2 de gitmiştim. Ense kalinligi ve burun kemiği normal dedi ikili test sonucu da normal yazıyor. Yine de 37 yaşındayım ve bu haftaki kontrolde dr a sorucam baska teste gerek var mi diye
 
Kızlar selam ben de 13+5 hamileyim 🤗🙏🏻 Hamilelik sürecimde canım hiiiiç tatlı istemedi, istemiyor. Ekşi ve tuzlu şeyler istiyor canım. Benim gibi tatlıya hiç aşermeyen var mı? Çok merak ediyorum. Dr ultrasonda çıkıntı gördü, erkek gibi dedi. Ama henüz net değil dedi.
Bende tatlıyı normalde çok severim ama canım hiç çekmiyor istenmiyor tatlı
 
Back
X