• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Şubat Anneleri

Kızlar uykudan yoğun akıntı hissi ile uyandım. Bir baktım iç çamaşırımda kan var.. Lavaboya gittim sulu kanamam vardı.. Baya korktum ağladım bebeğe bişi oldu diye. Normalde kontrolümde 2 gün sonraydı. Eşimde hastanede nöbetçi. Evde kimse yoktu. Eşime mesaj attım. Direk ambulans çağırdı eve. gece 4 te ambulansla hastaneye gittim. Ambulanstaki hemşire bana kızdı bunun için ambulansı meşgul edionuz vs. Bende kanamam olduğunu izah ettim.eşimin çalıştığı hastaneye vardım. Kadın doğum altan muayene etti şükür ki bebeğim de sorun yok. Ama düşük riski var dedi ilerde de erken doğum riski var dedi. Korktum baya
Geçmiş olsun canım dinlen bol bol

Arkadaşlar hiç birimiz kızmış erkekmiş sitem etmeyelim takmayalım. Buna bende dahil. Az önce bir haber aldım ve çok üzüldüm. Sizden dua istiyorum. Hamilelerin duası kabul olurmuş. 5 aylık hamile bi arkadaşımın çok fazla kanaması oluyor. Doktoru yatarak hastaneye gel diyor. Bakıyorlar ki rahim ağzı açılmış. Bebek aşağı kadar inmiş. Hastanede yatacakmış. Ne olacağı belli değil. Çok zor bir durum. Dua edelim. Sağlıkla zamanında kucağımıza alalım bebeklerimizi.
Çok haklısın canım ben daha öğrenemedim ama ne çıkarsa benim diyorum :) kız olsun erkek olsun diyen çevreme tabiki herkesin gönlünde istediği içine doğduğu bi his vardır ama önemli olan sağlıklı bi şekilde doğmaları. Arkadaşında inşallah hastanede iyi olur erken doğmasını engelllemek için bişeyler yaparlar

Allah hepimize yardım etsin inşallah. Düşük riski olanlar sağ salim kucaklarına alsınlar bebeklerini. Amniyotik bant olan inşallah bebeğe zarar vermeden tamamlansın gebeliği, erken doğum da olsa Allah sağlıkla dünyaya getirsin inşallah. Annelik daha başlamadan çok zor bişeymiş ama evlatlarımız çok güçlüler sağlıklı doğacaklar hayırlısıyla

I insaatci canım çok geçmiş olsun. İçini ferah tut. Kendini olumsuza da hazırla diye riski söylemiş doktor ama ben eminim her şey yolunda ve sağlıklı ilerleyecek. Burda bir sürü hamişiz hepimiz topluca dua edince Rabbim boş çevirmez. Sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini inşallah💜

Allah razi olsun canim insallah hepimiz saglikla kucagimiza alalım insallah

Şeker yüklemesi bence önemli ama tabi siz bilirsiniz Canım. Hele de bizim gibi risk grubundakiler için. Örneğin gebelik şekerimin olduğunu öğrenmezsem diyet yapmam. Bu defa da bebeğe zararı daha çok olmaz mı? Bebek gereğinden fazla irileşiyor.
İlk hamileliğimde yaptırmadım bir sorun yaşamadım çok şükür bunda da yaptırmam diye düşünüyorum

Arkadaşlar hiç birimiz kızmış erkekmiş sitem etmeyelim takmayalım. Buna bende dahil. Az önce bir haber aldım ve çok üzüldüm. Sizden dua istiyorum. Hamilelerin duası kabul olurmuş. 5 aylık hamile bi arkadaşımın çok fazla kanaması oluyor. Doktoru yatarak hastaneye gel diyor. Bakıyorlar ki rahim ağzı açılmış. Bebek aşağı kadar inmiş. Hastanede yatacakmış. Ne olacağı belli değil. Çok zor bir durum. Dua edelim. Sağlıkla zamanında kucağımıza alalım bebeklerimizi.
Çok geçmiş olsun Rabbim Şafi adıyla şifa versin inşallah tüm şifa bekleyenlere Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim kimseyi evladıyla imtahan etmesin

Günaydın hanımlar
Kızlar uykudan yoğun akıntı hissi ile uyandım. Bir baktım iç çamaşırımda kan var.. Lavaboya gittim sulu kanamam vardı.. Baya korktum ağladım bebeğe bişi oldu diye. Normalde kontrolümde 2 gün sonraydı. Eşimde hastanede nöbetçi. Evde kimse yoktu. Eşime mesaj attım. Direk ambulans çağırdı eve. gece 4 te ambulansla hastaneye gittim. Ambulanstaki hemşire bana kızdı bunun için ambulansı meşgul edionuz vs. Bende kanamam olduğunu izah ettim.eşimin çalıştığı hastaneye vardım. Kadın doğum altan muayene etti şükür ki bebeğim de sorun yok. Ama düşük riski var dedi ilerde de erken doğum riski var dedi. Korktum baya
Geçmiş olsun canım inşallah sıkıntısızca biter gider bu süreç sağlıkla alırsın miniğini kucağına

Kızlar nezle oldum, sambucol tarzı şeyler kullanabiliyor muyuz? Bağışıklığı yükseltmek için 😔 normalde kullanıyodum, böyle hasta gibi olcağım zamanlarda ama gebelikte 🤷🏻‍♀️ hiç fikrim yok c vit aldım yatıyorum şimdilik.

Ne için meşgul olacakmış acaba ambulans biz hiç bilmiyoruz sanki böyle bilmiş insanlara sinir oluyorum bizim bı ark da aynı öyle oldu Dr ambulans ile gönderdi başka hastaneye şükür bebeğin vevsenin iyi olmana sevindim canım Allah korumus proluton u vurmuştur hemen çok etkili bı sıkıntı olmaz ins

Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallahhh🙏
Amiin inşallah hala korkuyorum kese orda mıdır diye şükür eli ayağı belli olmuş kuzumun minnacikti :KK68: bizi görünce takla makla atti😂Rabbim isteyen herkese tattirsin bu sevinci çok güzel bı duygu🤲🤲🤲🤲

Ayyy çok geçmiş olsun canım ya ben de 7. Haftada yaşadım aynısımı. Şükür geçti bol bol sırt üstü uzan hiç kalkma ve bol su tüket rabbim sana bağışlasın yavrunu 🙏🙏

Kızlar doktordan geldim bende bi sürü ilac igne fitil kullanmama rağmen bebeğim bi hafta geriden geliyo bünyen cok saglam bağışıklıgin cok güçlü ondan dedi doktorum. Cok üzüldüm niye besleyemiyorum bebeğimi diye😑4 gün geriden geliyordu simdi cikmis 1 haftaya.. vitamin verdi insallah yakalar haftasını dua edin..

Kızlar nezle oldum, sambucol tarzı şeyler kullanabiliyor muyuz? Bağışıklığı yükseltmek için 😔 normalde kullanıyodum, böyle hasta gibi olcağım zamanlarda ama gebelikte 🤷🏻‍♀️ hiç fikrim yok c vit aldım yatıyorum şimdilik.
Benim de boğazım acıyor. Ihlamur yapıp içtim. Aklıma meyve yemekten başka bir şey de gelmiyor. Normalda direkt farenjit olurum. İnşallah ilerlemez ya çok korkuyorum. Pastil filan kullanılabilir mi?

Kızlar doktordan geldim bende bi sürü ilac igne fitil kullanmama rağmen bebeğim bi hafta geriden geliyo bünyen cok saglam bağışıklıgin cok güçlü ondan dedi doktorum. Cok üzüldüm niye besleyemiyorum bebeğimi diye😑4 gün geriden geliyordu simdi cikmis 1 haftaya.. vitamin verdi insallah yakalar haftasını dua edin..
Yakalar canim önemli olan sağlıklı olması kilo alınır sonradan da canını sıkma sakın mutlu ol

Back
X