Allahım sonunda okumaları bitirdim bir zamanlardaki sürekli uyku basmaları o kadar fazlaydı ki işten gelince hiçbir şeye mecalim kalmıyordu. Okumaya başlıyorum Allaaah ertesi gün okuduğumdan fazla sayfa yazılmış araları da atlamak istemiyorum çünkü biz ay sonuna doğru doğum yapacak gibi gözüktüğümüzden arkadaşların belirtilerini okuduğumda aaaa bende de var deyip insan rahatlıyor :) hepinizin eline koluna sağlık
Herkesin gebelikleri sıkıntısız ya da sıkıntılı gibi gözükse de zaman geçtikçe dertlerinin azalmasına o kadar sevindim ki

Artık hepimiz 2. Trimester deyiz gözümüz aydın
Bu arada bende geçen cumartesi ikili teste girdim. Çok şükür sonuçlar iyi geldi. Radyoloji doktoruna sordum bitince bir cinsiyet tahmininiz var mı diye “2li olunca o gözle bakmadım“ dedi. Karnım hala açık gel bak da diyemedim utandım

Doktorum ay sonu cinsiyete bakalım dedi şimdi onu iple çekiyorum.
Yaa şu bebişe baksanıza kocaman olmuş artık sanki kollarımıza alacağımız bebeğimizi hayal etmek daha kolay.
He bide bizim bebiş de ultrasonda 1 hafta ileride gibi gözüküyor bu sebeple doktorum bana erken döllenme olduğundan erkek gibi geliyor dedi ama normalde de benim adetlerimin 8. günü yumurtlamam olurdu. Belki bahsetmişimdir öncesinde doktor ile yumurtlama takibi sonra aşılama ve ardından ivf tedavisi gördüğümden süreçte bunları takip edip duruyorduk o yüzden bence garip değil gibi ileride olması 14. Güne göre düşünüyorlar sanki...
Bir de var mıdır bu görüntüden cinsiyet tahmin edebilecek?