• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Şubat Anneleri

Bebek hareketlerini hissediyorum gibi 12+2 yim bugün arada ama kasılma tarzı şeyler hiç hissetmedim bu arada karnım hayli büyük bence ilkinden daha önce çıktı 52 kiloyumEki Görüntüle 2675926
Benim 5 aylık gibi duran Bi göbeğim var çok çabuk çıktı🤔sizin 2. Mi sizde erken hissetmişsiniz

Benim 5 aylık gibi duran Bi göbeğim var çok çabuk çıktı🤔sizin 2. Mi sizde erken hissetmişsiniz
Buldum kolajladım 😂 30BC43CC-E42F-4EA6-BFD8-53C79DF751C8.webp

Selamlar herkese.kasik agrisiyla doktora gittim.zaten sik sik idrara cikiyordum.idrar yolu enfeksiyonu olmusum.ozel birr hastaneye gittim 14+6 da doktor erkek dedi.11+2 De aksaray daki doktor kiza benziyor demisti.tabii esimle sok olduk.kiza kendimizi cok ayarlamistik.erken tahminler hic iyi degil😊suan 15+2 yiz.biz kocaman olduk pasamla.tabii cinsiyet tekrar degismezse 😂
Canım idrar yolu enfeksiyonu için ilaç verdi mi doktorun ?

Bebek hareketlerini hissediyorum gibi 12+2 yim bugün arada ama kasılma tarzı şeyler hiç hissetmedim bu arada karnım hayli büyük bence ilkinden daha önce çıktı 52 kiloyumEki Görüntüle 2675926
Sizin bebeğinizin cinsiyeti belli mi? Benim karnimda bi degisiklik yok hala 🤗 masallah bebisiniz hemen burdayim diyor.😊

Back
X