- 19 Haziran 2015
- 281
- 400
- 103
- 34
İnternetten içeriklerini karşılaştırın ben yine onu alıcam verdiği zaman suya atılanı içmek eziyet oluyorKeşke onu verseymis aynı işlevi mı görüyor
Günaydın kızlar etten tiksindim ya kırmızı et yiyemiyorum sizin durumlar nasıl?
Yemekleri hala ben pişiremiyorum eşim hazırlıyor geçen hafta kv deydim o az yağlı et pişirdi ekmeğin içine sakladı görmezsen tiksinmen az olur dedi gerçekten öyle yedim ekmeğin içine bakmadan
Ben bol elbiseler alıyorum rahat efil efil zaten genelde evdeyiz sütyene gelince pentide filan ek agraf satıyolar ilk hamileliğimde nerdeyse doğuma kadar o agraflarla sütyenlerimi giyebilmiştim. Lcw den hamile pantolonu bakabilirsiniz internetten hem uygunda ben bir önceki hamileliğimde almıştım iki tane sonuna kadar da onları giydim biri kendi bedenim diğeri bir beden büyüktü hamile taytıda alabilirsiniz. Bir de bir iki büyük beden pamuklu kilot alın yakında basenler filan irileşince rahat oluyor.Kiyafet alisverisi yaptiniz mi kizlar? Benim ustler genelde bol tunik sorun yok ama 38 beden pantolonlar mumkun degil, cok da karnim cikmadi ama basenlerim ve ust bacak cok genisledi, normal 42 beden mi alsam, hamile pant. mu alsam bilemedim, bir hamile pant. alsam buyudukce onunda bedeni degisir mi, simdilik normal pant. almak daha mi mantikli? Avm ye girmiyorum yuksek riskli bolgedeyim, muhtemelen internetten alicam, var mi onereceginiz urun yada marka? Cok tesekkurler simdiden![]()