• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Şubat Anneleri

Benim kızımda olmadı ama ben çocukken çok çektim o büyüme ağrısından koşup oynayamazdım bile doktora götürdükkerinde hep büyüme ağrısı denmişti geçmiş olsun size de

xxx:yyyy yazmıyor mu testte canım

Ben henüz almadım ama farmasinin aynı sefa balm ı var onu alıp kullanıcam önemli olan karın kalça bel bacak bölgesini güzel nemlendirmek

Hoşgeldinn sağlıkla kucağına al inşallah ve çok çok geçmiş olsun biran önce ikiniz de iyileşirsiniz umarım.
Xxx yyyy gibi bir şey yazmıyor

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım 15+3 hamileyim ve malesef ki covid 19 testim pozitif çıktı bugün 12. Günüm ama 4 gün önce tekrar test yaptırdım o da pozitif çıktı psikolojik olarak iyi değilim ayrıca 6 yaşındaki oğlumda pozitif. Allah a şükür ki bir rahatsızlığımız yok ama insan ister istemez psikolojik olarak kötü hissediyor. Allah kimseye yaşatmasın çok dikkatli olun
Çok çok geçmiş olsun zaten eminim artık atlatmak üzeresin moralini bozma.

Kızlar selam.bir şey soracağım.lekelenmesi olup progestan kullanarak devam edeniniz varsa bel ağrıları,gebelik belirtileri ne alemde? Ben şu an 6.haftamdayım.salı lekelenmem oldu,o gün iğne oldum bir daha kanama leke falan olmadı ama belim devam tam gaz ağrıyor.güzel giden betam da 16 sında 4800 20 sinde 13477 çıktı yani 2 ye katlayarak gitmemiş.benim gibi olan var mı?

Kızlar selam.bir şey soracağım.lekelenmesi olup progestan kullanarak devam edeniniz varsa bel ağrıları,gebelik belirtileri ne alemde? Ben şu an 6.haftamdayım.salı lekelenmem oldu,o gün iğne oldum bir daha kanama leke falan olmadı ama belim devam tam gaz ağrıyor.güzel giden betam da 16 sında 4800 20 sinde 13477 çıktı yani 2 ye katlayarak gitmemiş.benim gibi olan var mı?
Şuan beta bakmanin anlami var mi bilmiyorum cnm önemli olan kesenin görünmesi ve kalp atisi

Benim kızımda olmadı ama ben çocukken çok çektim o büyüme ağrısından koşup oynayamazdım bile doktora götürdükkerinde hep büyüme ağrısı denmişti geçmiş olsun size de

xxx:yyyy yazmıyor mu testte canım

Ben henüz almadım ama farmasinin aynı sefa balm ı var onu alıp kullanıcam önemli olan karın kalça bel bacak bölgesini güzel nemlendirmek

Hoşgeldinn sağlıkla kucağına al inşallah ve çok çok geçmiş olsun biran önce ikiniz de iyileşirsiniz umarım.
AMİN İNŞALLAH CANIM

İç çamaşırım ıslanıyor öyle söyleyim, şeffaf kokusuz Bi su. Başka şikayetiniz var mıydı kanama, ağrı neden kaybettiniz bebeğinizi Başınız sağ olsun. Çok panikledim ben de yarın doktora gidicem içim içimi yiyor
Merhaba, akıntının bebeğin suyundan olup olmadığını turnusol kağıdı ile anlayabilirsiniz

merhaba bayanlar saglikla.kucaginiza alin insallah .2021 mart annesiyim ama her an 2021 subat sonu annesi olabilirim :) ikili testte kiza benzetip sonra değişen oldu mu :) rabbim.hayirlsiini versin merak ettim ssdece 🤭🤭

Back
X