Bana da kan tahlili bakılmadan direk regenezis max ve demir ilacı yazdı doktor. Ağır Laktoz intoleransım var, bu yazdığınız demir ilacını kullanamam dedim (gyno ferroda laktoz var). Olsun deneyelim dedi. Sanki denenebilecek bir şeymiş gibi. Süt ürünü tüketemiyorum diyorum kalsiyum, magnezyum önerir misiniz dedim. Hayır onu 5.aydan sonra başlıyoruz dedi. Ne kadar ezbere yapıyorlar ya.
Ben de prof gastroenterologa gittim. Sana şimdiye kadar nasıl hiç tahlil yapılmadı dedi doktor direkt. Acilen kilo almanı istiyorum dedi ama hala kilo veriyorum. Tüm tahlillerimi yaptı. Her yemekten sonra gaviscon içiyorum artık, yürüyorum. Midem hiçbir şeyi sindirmiyor artık. 2 ay boyunca teşhis edemediler, mağdur oldum bebeğimle. Çok ağrılar, karın krampları yaşadım sürekli parol taktılar. Onu da zorla taktılar, olur öyle ağrılar rahmin genişliyordur dediler. Olursa benim bebeğime olur. Allah korudu da düşük yapmadım. Kahverengi akıntılarım oldu o acıları çekerken. Şimdi aklım yettiğince kendim araştırıyorum, demir ilacımı değiştim ama kalsiyum için kadın doğum doktorumun durumu idrak etmesini bekliyorum

♀ Bu kontrolde de başlamazsa kendim alıp başlayacağım. Yoksa çocuğumun Allah göstermesin prematüre olma riski var.