• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Şubat Anneleri

girdim canım.herşey normalmiş.sadece kalpte parlaklık gördü.ekojenik fokus dedikleri.100 gebede 4 kişide falan görülürmüş.doğuma 2 ay kala kendiliğinden kayboluyormuş çoğu vakalar.tek başına bir hastalık göstergesi değilmiş çok şükür
Sevindim çok güzel, inş kaybolur o parlaklık canım en yakın sürede. Peki Ne kadar sürüyor bu muayene?

Bende dun basladim kullanmaya ayni karin agrisi ve surekli wc gidiyorum ya cikiyorum ya cikamiyorum ishal gibi degilim ama. Bi de midem bulanmaya basladi. Bugun korkarak icecem valla. Bikac gun deneyeyim dedim ondan mi degil mi diye. Ilk hamileligimde farkli bi ilac kullanmstim hic bi sıkıntım olmamisti
Ben 2gündür içmiyorum normale döndüm ilaç yapıyor bende aynı ishal gibide değilde ama karın ağrısı vardı geçti şimdi çok şükür

girdim canım.herşey normalmiş.sadece kalpte parlaklık gördü.ekojenik fokus dedikleri.100 gebede 4 kişide falan görülürmüş.doğuma 2 ay kala kendiliğinden kayboluyormuş çoğu vakalar.tek başına bir hastalık göstergesi değilmiş çok şükür
İnşallah kaybolur canım sağlıkla gelsin bebişin inşallah

Kolik bebek ve reflu yatagi var diye biliyorum hatta magazada gordum hafif egimli. Sanirim ben sadece uyanikken yatakta tutarim biz uyanikken yani. Cunku hem ezilebilir hem alissin istemem. Park yatagi yatak odasina sigdirmayi dusunuyorum makyaj masasi ya da komidini cikararak. Ayriyetten kucucuk anne yani almak bana fuzuli geliyor en cok 6 ay kullaniliyormus zaten
Canım reflü yataklarında popo altında destek olanlarından alınmalı diyolar, eğimli olduğu için benek aşağıya kayıyormuş

Ay hediye paketi gibiii değil mi bu ya 😁 bence biraz daha sadee şeylere bakın bana çoook karışık geldi ama sizin zevkiniz tabii
Aynen benim hediye paketim kendisi zaten😂6 yıl sonra 2 düşük ve yüzlerce iğne ile gelecek kendisi😂 😂

Back
X