- 13 Mart 2019
- 16.062
- 62.301
- 598
Ataşehir küçükbakkalköyde canım
Pişman olan bendim çünkü sana çok fazla anlatmaya çalıştım ben hata ettim çünkü sen kararsız gibi değil kararını vermiş gibi konuşup fikrini savunuyordun bende gereksiz yere dil döktüm o zamanda söyledim karar elbetteki senin biz ultrasona gir dedik diye giricek yada girme dedik diye giricek değilsin ama çevrem öyle söylüyo annemle kavınvalidem bunları söyluyor gibi şeyler söyledin bizde aksini söyleyip fikrimizi söyleyince büyükleri dinleyip güvenmek gerek diye konuştun.Böyle olunca ister istemez kendi adıma ne diye bu kadar dil döktüm ki dedim ben belki fikrin değişir diye kendi yaşadıklarımı söyledim ama sen kararını vermiş gibi konuştun. Aynı zamanda bi arkadaş da dayatma yapmayalım tarzı bişeyler söyledi o konuma düştüğüm için de üzüldüm aynısını şimdi sende yapıyorsun tabili hiç birimzin dediğini yapmak zorun değilsin fikir sordun söyledik , yaşadıklarımızı anlattık ama bence sende bizi yeteri kadar anlayamadın yada geçiştirdin gibi geldi. Sanada hayırlı sağlıklı hamilelikler olsun rabbim yaptıklarımızı içimize sindirsin inşallah :)
Hayır geçiştirmedim sizde beni yanlış anlamışsınız tecrübesiz olduğum bir konu

Gelgit çok yaşıyorum bebeğimi çok bekledim onun için en iyisi neyse onu yapmak istiyorum dünde yazmıştım aslında fikrim yine değişir belki bilmiyorum diye