2021 Şubat Anneleri

Canım dediklerine baktım şimdi ama o daha büyük çocuklar için uygun olabilir. 300-500 e var. Ama pusetli yeni doğmuş bebekler için yine 1500-2000 den aşağı yok. Yani ben şunu demem istedim amerikada en pahalı bebek arabası 700 dolar gördüm. Yani biz burda 700 TL ye o kalitede neden araba alamadığımızı düşününce sinir oluyorum. Herşey aşırı pahalı.
Evet cnm anlıyorum seni öyle bnce de..bastonlular daha kullanışlı yer de kaplamiyor diğerleri hem çok kaba hem de çok yer kaplıyor.bi de çocuk az daha büyüyünce yüksekte olanlar tehlikeli bence

Yahu ne kadar sorun ettiniz keşke de sormayaydım zaten ilk sorum da "aranızda detaylı yaptırmayacak olan var mı" diye sordum siz yine uzun uzadıya yazdınız, burası tecrübe paylaşma fikir alma yeri, bende tecrübe paylaştım çevremdeki şeyelri anlatırken, kimseye de kutuplaşma yapmadım elimden geldiğince hepinize düzgün cevap vermeye çalıştım, başkasına teşekkür etmem de benimle aynı pencereden baktığı için "yahu takma kafana" demesi beni rahatlattı. Herkes o kadar bilgili ki up uzun makaaleler yazıyor soru sorulduğunda, zaten internetten hepsini okuyorum, araştırıyorum, dinliyorum, ben konuyu kapatıyorum siz bütün mesajları mı ezberlemişsiniz başka konudan yine benim konumla alakalı şeyler ve cümleler yazıyorsunuz. Ve evet Allaha TEVEKKÜL ediyorum tedbirimi de alıyorum.

Bence bu konuyu kapatalım artık nasıl bu kadar gerildik anlamıyorum ki sizede teşekkür ederim mesajlara ve herkese karşı duyarlı davranıyosunuz. Biz o gün konuşırken de gayet normal konuştuk sizinle, araya başkaları girince ay evet bende pişman oldum gibi şeyler yazmışsınız bunun yerine bana "yahu sen karar vermişsin bende o kadar konuştum :)" deseniz gülüp geçicez

Her neyse bu topiğin asıl amacını bozmayalım ben gülümsemeyi çok önemli buluyırum, o yüzden sizi uğraştıedıysam yanlış bi cümle kurduysam kusuruma bakamyın eski tatlı soru cevaplarımız yada hasbihalimizi yapmaya devam edelim :)
Naifçe tüm mesajlara uslübunuzu bozmadan yazmanız çok hoşuma gidiyor. Zaten yarımız whatsapp a gitti. Önceden sayfalarca yazılırdı şimdi tek tük. Şu başka yerde grup kurma fikri beni üzüyor. Buraya üye olmuşsun foruma girmişsin Herkesi peşine takıp niye gidersin? Yazan kişi azaldı o yüzden uslüplü yazışalım en güzeli💜

Evet cnm anlıyorum seni öyle bnce de..bastonlular daha kullanışlı yer de kaplamiyor diğerleri hem çok kaba hem de çok yer kaplıyor.bi de çocuk az daha büyüyünce yüksekte olanlar tehlikeli bence
Kesinlikle ben de baston diyorum. En kalitelisinden bir baston alırsanız 4-5 yaşı görür 2.yi de büyütürsünüz sevgili hamişler :) Travel sistem alıp sonradan bastona dönen bir çok tanıdığım oldu.

Bugun ayrintili ultrasona girdim doktor bebegin bobreklerinde genisleme var saglikli cocuklarda da down sendromu riski olan cociklarda da oluyor dedi. Yuzde 1 ihtimal risk varmis. Amniyosentez sivisi aldirip bakabiliriz dedi ben istemedim imza aldilar benden. Ya bu nasil sistem ben anlamıyorum ilk çocuğuma da demislerdei genisleme var diye cok sukur cocugum saglikli

Bugun ayrintili ultrasona girdim doktor bebegin bobreklerinde genisleme var saglikli cocuklarda da down sendromu riski olan cociklarda da oluyor dedi. Yuzde 1 ihtimal risk varmis. Amniyosentez sivisi aldirip bakabiliriz dedi ben istemedim imza aldilar benden. Ya bu nasil sistem ben anlamıyorum ilk çocuğuma da demislerdei genisleme var diye cok sukur cocugum saglikli
O zaman genetik olabilir. Ferah ol arkadaşım.....

Bende kasım Aralıkta artık ne zaman indirim olursa hem beşiği hem bebek arabasını o zaman almayı düşünüyorum. Sanki bebek arabalarına zam gelmiş gibi :KK17:

Naifçe tüm mesajlara uslübunuzu bozmadan yazmanız çok hoşuma gidiyor. Zaten yarımız whatsapp a gitti. Önceden sayfalarca yazılırdı şimdi tek tük. Şu başka yerde grup kurma fikri beni üzüyor. Buraya üye olmuşsun foruma girmişsin Herkesi peşine takıp niye gidersin? Yazan kişi azaldı o yüzden uslüplü yazışalım en güzeli💜

Böyle düşünmeniz mutlu etti teşekkür ederim :)
Watsap gruplarından hiç haberim yoktu bu arada :) demek ondan eskisi kadar aktif değil burası :)
Kesinlikle katılıyorum ❤😊

Canım hiç kafana takma diğer evladın gibi buda sağlıkla doğar inşallah 🌹
Dünden beri demek istediğim konunun tamda özeti bu yorum işte.. kalbini ferah tut 🌹

Ahh ya ... İşte ilkinde bunları yaşamamak için gitmemiştim. Peki ozelmiydi?
Bende ilkinde bi tek ayrintili ultrasona girmiştimonda da bobrek genislemesi var demislerdo ama takip ettirin filan hic bisey demediler. Cocugumunda ne bedenen ne de zeka olarak sorunu yok hamd olsun

Bende ilkinde bi tek ayrintili ultrasona girmiştimonda da bobrek genislemesi var demislerdo ama takip ettirin filan hic bisey demediler. Cocugumunda ne bedenen ne de zeka olarak sorunu yok hamd olsun
Bilemiyorum ya sırf insanları germek icin mi yapıyorlar ne?

Back
X