- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 133
- 32
Maşallah canım en güzeli ne bulursan onu yemek lazım bizlerde çalışan insanlarız her daim dört dörtlük masalar kuramayiz . Benim esiminde Allahtan yemek seçme huyu yok ama işte böyle şeyleri var yoksa her anlamda yardim eder bana.walla ben de çok yoruluyorum haftada 6 gün çalış bişeye zaman da kalmıyo zaten eşimde 7 gün çalışıyo sabah 6 akşam 8.30 ondan da isteyebildiğim en fazla etrafı dağıtmaması ve döküntüsünü toplaması ki onda da çok şükür yardımcıdır.
yani bence de bişeylerin yükünü çok almamak paylaşmak daha güzel ama her zaman mümkün olamıyo malesef.
kayınvalidem burda yaşamıyo annem yakın ama yine de annemden de bişey istemiyorum zaten ben çalışıyorum o yaşlı başlı insan benm ona yardım etmem gerekir diye düşünüp alabildiğimde 15 de bi yardımcı alıyorum bana en mantıklısı bu geliyoçok halim yoksa oturup peynir ekmek ya da bi kase yoğurt yiyoruz napalım en azndan kendi yağımızda kavrulmş oluyoruzz
Aynen öyle bide böyle alıştırdık ya şimdi hasta olsak da inanmiyolar yine her şeyi bizden bekliyolar. Yapmaya yapmaya alistircaz napalim yoksa omur boyu devam eder. Bide çocuk olunca herşey daha da zorlaşıyor hem ev işi hem yemek hem çocuk çalışırken zor oluyor yetişemiyorum.Erkekler düşüncesiz maalesef bir gün ay ne kadar iyi diyorsun öbür gün yine sinir ediyor. Ev işleri sanki kadının tekelinde. Bunlara erkeklere bebeklikten başlıcakaın anlatmaya yaptıracaksın işleri kadına yaptırmasın ilerde. Ben sanki hamile değilim miskinliğimi Ataymışım. Bir dün az yattım onda da arkadaşına gitti evde yoktu görmedi bile yattığımı bulaşıkları toplamamışım dedim yemek bile yemedim yattım. Ama anlamıyor bunlar. Hep dimdik duracaksın hastalanmak yok!
Bide kış a denk gelicez ailelere de çok gidilmez kendi kendimize nasi l yeticez bakalımEvet kisa denk geldigi icin bende hastahaneler harici cikmam.bide x2 bebek olunca ama yazin büyük disariyi isticek e küçük kucuk olucak felanbunlari dusundukce yoruluyorum
Neyse İnsallah sag salim hayirlisiyla kucagimiza alalimdam. sen detayli yaptırdınmi cnm kacinxi haftada yaptirdin bide nerde kac tlye yaptirdin eger yaptirdiysan tabi