2021 Şubat Anneleri

Sana ve İzmirde olan diger arkadaşlara bir doktor tavsiye edeyim instagramdan sayfasina bir bakin yazılarını, yapilan yorumlari falan okuyun harika biri diye düşünüyorum 🤔 ben muayene olmadim sadece takip ediyorum maalesef, Dr Ahmet Akkoca..
Ben Ahmet Akkocaya gidiyorum kendisi harika bir insan🙏🏻

İzmirde olsaydim ben de kesin ona giderdim, cok şanslısınız 🤗
Aynen İzmire için çok büyük şans ama cinsiyet tahmini vermiyor 16da diyor ☺️☺️ Meraktayım anlayanınız var mı usg fotodan 12 ve 14hft usg fotolarımız☺️ Acaba neyiz

Eklentiler

• C78E0EDB-0B76-496B-986F-7D5D752F0459.webp
    C78E0EDB-0B76-496B-986F-7D5D752F0459.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 47
  • 32973082-D0CA-4881-AA1C-F511830302AB.webp
    32973082-D0CA-4881-AA1C-F511830302AB.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 51
Maşallah canım en güzeli ne bulursan onu yemek lazım bizlerde çalışan insanlarız her daim dört dörtlük masalar kuramayiz . Benim esiminde Allahtan yemek seçme huyu yok ama işte böyle şeyleri var yoksa her anlamda yardim eder bana.

Aynen öyle bide böyle alıştırdık ya şimdi hasta olsak da inanmiyolar yine her şeyi bizden bekliyolar. Yapmaya yapmaya alistircaz napalim yoksa omur boyu devam eder. Bide çocuk olunca herşey daha da zorlaşıyor hem ev işi hem yemek hem çocuk çalışırken zor oluyor yetişemiyorum.

Bide kış a denk gelicez ailelere de çok gidilmez kendi kendimize nasi l yeticez bakalım 😀 amin inşallah canım. Detaylıyi yine avicenna hastanesine cuma günleri perinatolog mehmet uludogan geliyor ona yaptırdım. Ben randevu aldığımda 400 tlydi şimdi zam gelmiş 500 tl olmuş ama doktordan çok memnun kaldım. 21.haftada yaptırdım.
Brşey soracam dwtaylıda ne söylendi benimki beş dk falan sürdü bişeyde söylenmedi. Hersey yolunda denildi çok şükğr. Acaba normal bi ultrasyon kontrolu gibi mi algıladı dr detaylı gibi bakmadı mı merak ediyorum şimdi

Ya kızlar tekrardan bir sorunla karşınızdayım :( Benim şu günlerde inanılmaz kaşıntım var . Dr a gittim ama somayı unuttum , dr a gitmeden bir tavsiyesi olan var mı? Yada aynı sorunu ceken

Allah yardımcın olsun canım aynı apartmanda kalabalık olmak zordur. Bende anneme yakın otursam mi diyorum sonra da özel hayat falan kalmaz boşver diyorum ne çok yakın olacaksin nede uzak
Ben annemin yakınına taşındım, yemek derdim kalmadı temizliğe de yardımcı oluyo. Tüm gün annemlerde yiyip içip yatıyorum tavsiye ederim 😂

Ya kızlar tekrardan bir sorunla karşınızdayım :KK43: Benim şu günlerde inanılmaz kaşıntım var . Dr a gittim ama somayı unuttum , dr a gitmeden bir tavsiyesi olan var mı? Yada aynı sorunu ceken
Travazol krem iyi gelir benim Dr ondan alıp kullanabilirsin dedi.

Brşey soracam dwtaylıda ne söylendi benimki beş dk falan sürdü bişeyde söylenmedi. Hersey yolunda denildi çok şükğr. Acaba normal bi ultrasyon kontrolu gibi mi algıladı dr detaylı gibi bakmadı mı merak ediyorum şimdi
Bunda kaşıntı henüz olmadı ama ilk hamilelikte çok kaşınıordum. Banyoda hamam kesesiyle kese yapıp duştan sonra zeytin yağlı bebe yağı sürüyordum.

Tek tek her organa baktı canım banada gösterdi ölçümleri yaptı sonrada ayrıntılı bir rapor verdi sana ondan vermedi mi orda baktıkları şeyler gözüküyor.
Ben annemin yakınına taşındım, yemek derdim kalmadı temizliğe de yardımcı oluyo. Tüm gün annemlerde yiyip içip yatıyorum tavsiye ederim 😂
Seninkisi baya iyiymiş ya 😃

Kızlar merhaba instgramdan..... takip ederseniz çok sevinirim üstelik pierre cardin ve kanz bebek arabalarında burdan gelenlere özel çok çok iyi indirim yapıyoruz ❤😍 sağlıkla bebişelerinizi kucağınıza alın 😘

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet canım biliyorum doktorum yaptırmam gerektiğini söyledi
Ettafımda girenlere tecrübeli annelere danıştım hepsi girme diyor detaylı herşeyi garanti göstermiyor ve bu zamana kadar 5 kere ultrasona girdim doğuöima kadar 2 kere daha girerim belki ultrason ışınlarının bebeğe zararı yksek zaten bi sorun olsa normalede yansırdı doktorum 2 ultrasondur detylıca baktı mide borusu idrar kesesi bi çok şeyi inceledi eğer ciddi bi sorun görse giderdim ama şuan kararım depişmezse vazgeçtim her hangi bi korku yada maddi açıdan değil sadece son ayalrda huzurlu geçirmek stediğim için.. misal veriyorum bi sorun gördüğünde buna müdahele edebilecek mi doktor hayır. O yüzden şimdilik vazgeçtim
Bir sorun gördüğünde anne karnında bile müdahale edilebiliyor. Soruna anne karnında müdahale edemeyeceklerse bile, doğduktan hemen sonra gerekli tedaviye başlanıyor. Ayrıca ultrason zararlı değil, herhangi bir ışın göndermez. Ses dalgalarını algılayarak görüntü verir.

Kızlar akıntım da 3.kez böyle kılcal kan gördüm. Diğer ikisini de söylediğimde takip edelim deavm ederse haberleşelim ,ilişkiye girme dedi bu kadar.🤷🏻‍♀️ Başka yaşayan var mı bu durumu? Rahmimde yara fln mı var acabaya bağladım. Alttan hiç kontrol etmiyorlar salı günü gideceğim artık bakın alttan diyecepim resmen. Sinir oluyorum😨😭

Kızlar akıntım da 3.kez böyle kılcal kan gördüm. Diğer ikisini de söylediğimde takip edelim deavm ederse haberleşelim ,ilişkiye girme dedi bu kadar.🤷🏻‍♀️ Başka yaşayan var mı bu durumu? Rahmimde yara fln mı var acabaya bağladım. Alttan hiç kontrol etmiyorlar salı günü gideceğim artık bakın alttan diyecepim resmen. Sinir oluyorum😨😭
Belli bir arydan sonra bakılmaz diye biliyorum 🤔

Back
X