2021 Şubat Anneleri

Coraspirin kaç mg?
100 mg

Maşallah canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🤗 bilgilerin hepsini rapor halinde vermişlerdir radyologlar genelde açıklama yapmazlar doktoruna söylersin rahim ağzı uzunluğuna da bakar benim dün baktı erken doğum riski olup olmadığını söylüyor.
1 gün önce kontrolüm vardı hiçbir şey söylemedi. Hatta bitirmişti hocam plesantam alağıdaydı bir şey denediniz norml mi dedim baktıı go yok aşağıda hala dedi. Analmaıyorum ben bizim mi söylememiz lazım her şeye kendisnin bakması gerekmiyor mu?
geçmeyen akıntıların için belki rahmimde yara var diyorum. Vajinal muayne etmem gerek diyor. Ee etti, gerekiyorsa kültür alın diyorum.Alttan muayene etmiyor inatla.😭 Anlamadım mantıklarını.birden bebek doktoru oluyorlar anneyle ilgilenmiyorlar.

100 mg

1 gün önce kontrolüm vardı hiçbir şey söylemedi. Hatta bitirmişti hocam plesantam alağıdaydı bir şey denediniz norml mi dedim baktıı go yok aşağıda hala dedi. Analmaıyorum ben bizim mi söylememiz lazım her şeye kendisnin bakması gerekmiyor mu?
geçmeyen akıntıların için belki rahmimde yara var diyorum. Vajinal muayne etmem gerek diyor. Ee etti, gerekiyorsa kültür alın diyorum.Alttan muayene etmiyor inatla.😭 Anlamadım mantıklarını.birden bebek doktoru oluyorlar anneyle ilgilenmiyorlar.
Sen başka bir doktora gitsene bir seferlik iyi birşey olsun. Bak bakalım ne diyecek. Allah Allah sinir oldum şimdi 😠

Sen başka bir doktora gitsene bir seferlik iyi birşey olsun. Bak bakalım ne diyecek. Allah Allah sinir oldum şimdi 😠
Bu benim yeni doktorum. Öbürü hiç konuşmaz sadece soru sorunca cevap veren toplam muayenesi 6 dakika sürerdi. Bu da aşırı yoğun.
geçen forumdan biri belli bir haftadan sonra alttan bakmıyorlar demişti acaba öyle bir şeyden dolayı mı ?🤷🏻‍♀️🙄 Hayır öyleyse söylemesi lazım

Bu benim yeni doktorum. Öbürü hiç konuşmaz sadece soru sorunca cevap veren toplam muayenesi 6 dakika sürerdi. Bu da aşırı yoğun.
geçen forumdan biri belli bir haftadan sonra alttan bakmıyorlar demişti acaba öyle bir şeyden dolayı mı ?🤷🏻‍♀️🙄 Hayır öyleyse söylemesi lazım
Ben ben dedim ama açıklamaları seni tatmin etmiyor ya kıl oldum 😔

Herkese merabalar.. bizde bugün ayrıntılı usg mızı yaptırdık çok şükür güzel geçti bi sıkıntı yokmuş bebişimizin erkek olduğu da kesinleşmiş oldu...535 gr imiş. Boyu da uzun dedi dr. Bu da fotomuz

Eklentiler

• IMG-20201007-WA0007.webp
    IMG-20201007-WA0007.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 82
Merhaba bizimde bugün ayrıntılı muyanemiz vardı çok şükür hep olumlu şeyler duydum. Radyolojide yaptırdım 15 dakika falan sürdü beni tatmin etti her detayını güzelce açıkladı radyolog hatta yüz için güzel bir resim yakalayamadık bir dahaki doktor randevunda gel yanıma bir daha deneyelim dedi. Doktorumda güzelce yorumladı raporu darısı yaptiracaklarin başına.

OMEGA falan kullaniyormusun? Limonlu su falan da içebilirsin.
Omega içiyorum şimdi sarımsaklı yoğurt yedim düşmesini bekliyorum. Benimde hamileliklerim hep 20.haftalardan sonra zorlaşıyor.
Uzan biraz ayaklarını yüksekte tut düşer inşallah
İnşallah şimdi uzanıyorum iyiki işe gitmemişim raporluydum

Back
X