2021 Şubat Anneleri

Ben de bime gittim kızlar 😁 şu anakucağı işe yarar mı aldım ama bilmiyorum. Bide reflü yatağı, anne yanı yatak ve küvet kova aldım. Ha bide yastık yorgan İnş kaliteli çıkar
Herkes aldıklarını sağlıkla kullansın 🤗

anakucağı çok ihtiyaç canım en ucuzu bile olsa bir tane edinin çok işinizi görür. Yemek yaparken, yemek yerken, tv izlerken vs ayağınızla bile salladığınızda Sakinleşiyor duruyor, uykuya geçiyor. Oyuncağıyla oynayıp oyalanıyor.

O hesapla yanlış olmuyor mu? 40 haftalık 10 ay yapıyo 😃 ama 9 ayda doğuruyosun. Nasıl oluyor kafam karışıyor. Şu 2 tablo da farklı hangisi doğru?
10 ay adet dönemin dahil çıkan sonuc😅 adet döneminde dahil en az 15 gün hamile olma olasılığımız yok. Tam ne zaman hamile kaldığımız meçhul olduğundan 10 ay üzerinden hesaplama yapılıyor.

Kızlar kan hapını ishal problemi yüzünden sürekli kullanamıyorum. Herhalde artık bana kan yeterli gelmediğinden gece ayaklarımda krampla kasılma olmaya başladı. Demir eksikliği başladı belli. Pekmez dışında faydasını gördüğünüz bitkisel organik şeyler var mı kan yapan... Et, balık,Bakliyat, Kuru üzüm yiyorum ama yeterli değil😑

Kızlar kan hapını ishal problemi yüzünden sürekli kullanamıyorum. Herhalde artık bana kan yeterli gelmediğinden gece ayaklarımda krampla kasılma olmaya başladı. Demir eksikliği başladı belli. Pekmez dışında faydasını gördüğünüz bitkisel organik şeyler var mı kan yapan... Et, balık,Bakliyat, Kuru üzüm yiyorum ama yeterli değil😑
Sidefer şase alsanız?

karadut özü

Merhaba, ayni krampları sabaha dogru yasamaya baslayinca hamile kalmadan once duzenli olarak kullandigim magnezyumu alıyorum iki gecedir. Ve ilk aldigim gece kesildi agrilar cok sasirdim. Belki magnezyum takviyesi aliyorsunuzdur ama magnezyumun birçok formu var. Hangi formunun gerekli oldugunu bilmek gerekiyor. Bu arada omega 3 disinda hic takviye kullanmıyorum. Yani demir eksikliginden olsaydi agrilar ki demirim azalmıştır kesin, magnezyum care olmazdi diye düşünüyorum.

Eklentiler

• 76448DFC-6FB6-4DBB-9D86-867DD6024860.webp
    76448DFC-6FB6-4DBB-9D86-867DD6024860.webp
    64,7 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba Dr ile görüşüp kan ilacınızı değiştirin,hepsi aynı etkiyi göstermiyor.
Krampalron sebebi genelde magnezyum oluyor. Muz,soda tüketin bol bol. Ben 3 kez gece krampı yaşadım ve resmen acıdan gözlerim yaşardı. Doktorum şimdi suda eriyen bir tablet verdi .ilaç içemedipim için bu formunu yazdı. O yüzden sıkıntılarınız doktorunuzla paylaşın her şeyin alternatifi var.👌🙋

Gece krampları benim de başladı. Şöyle azıcık aynı tarafa yatmaktan kasılan vücudumu gerinerek rahatlayım derken bacak kaslarıma bir giriyor ki...

Bir De nolur doktora gitmeden mide yanması için bana bir öneri verin. Daha ilk lokmayı yutup mideme inerken yandığını daha da beni rahatsız edeceğini anlıyorum. Bir fincan soğuk süt felan fayda etmiyor. 🙄

Gece krampları benim de başladı. Şöyle azıcık aynı tarafa yatmaktan kasılan vücudumu gerinerek rahatlayım derken bacak kaslarıma bir giriyor ki...

Bir De nolur doktora gitmeden mide yanması için bana bir öneri verin. Daha ilk lokmayı yutup mideme inerken yandığını daha da beni rahatsız edeceğini anlıyorum. Bir fincan soğuk süt felan fayda etmiyor. 🙄
Çiğ patates suyu dene canım 1 corba kasıgı ilaç nıyetıne

Kramp ve kasılma magnezyum eksikliği den olur canım genelde. Doktorunada sor. Kan hapı bende tam tersi kabız yapar iki güne bir içiyorum. Senin ki daha fenaymis

Canım yeşil mercimeği alışkanlık haline getir 2 günde bir yemeye çalış et mercimek tükettikten yarım saat sonra mandalina portakal tüket tabi çay içinde bir saat bekle, pekmezden fayda görmek için günde bi su bardağı içmek gerekirmiş

Merhaba Dr ile görüşüp kan ilacınızı değiştirin,hepsi aynı etkiyi göstermiyor.
Krampalron sebebi genelde magnezyum oluyor. Muz,soda tüketin bol bol. Ben 3 kez gece krampı yaşadım ve resmen acıdan gözlerim yaşardı. Doktorum şimdi suda eriyen bir tablet verdi .ilaç içemedipim için bu formunu yazdı. O yüzden sıkıntılarınız doktorunuzla paylaşın her şeyin alternatifi var.👌🙋
Ben magnavit kullanıyorum suda eriyen magnezyum takviyesi. Benimki kansızlıktan ondan eminim daha önce de yaşadım.Haftaya cumartesi ya da pazartesi gidicem doktora 24 haftalık raporu almaya o zaman sorucam canım. Numarasını almayı unuttum en son 13. Haftada gittim. 24te rapor almaya gel acil bir şey olmadıkça demişti😅

Canım yeşil mercimeği alışkanlık haline getir 2 günde bir yemeye çalış et mercimek tükettikten yarım saat sonra mandalina portakal tüket tabi çay içinde bir saat bekle, pekmezden fayda görmek için günde bi su bardağı içmek gerekirmiş
İşte en büyük hatamı söyledin ah bu memuriyet corona da paso çay içmeme engel değil😅😅 kahve içmem ama çay manyağıyım ve bırakamıyorum. Yeşil mercimeği de deniyim haklısın🥰 hı ben de pekmez içmiyorum o yüzden kuru üzüm kuru Dut takılıyordum ama yetmiyor.

Mide yanmasını 1 buçuk aydır çekiyordum. Öyle ki asit yukarı çıkıyor 3 günde bir kusuyordum. Doktor başta rennieduo şurup verdi. Yeterli olmadı. Geçen hafta hocam Allah rızası için başka birşey verin gece uyuyamıyorum ve kusuyorum dedim o da ilaç verdi. 🙄

Ben magnavit kullanıyorum suda eriyen magnezyum takviyesi. Benimki kansızlıktan ondan eminim daha önce de yaşadım.Haftaya cumartesi ya da pazartesi gidicem doktora 24 haftalık raporu almaya o zaman sorucam canım. Numarasını almayı unuttum en son 13. Haftada gittim. 24te rapor almaya gel acil bir şey olmadıkça demişti😅
Bende haftaya 24.hafta raporumu almaya gidicem sonunda 💃💃kan ilacını da aksatma canım besinle bi yere kadar alabiliyoruz bundan sonra bebeklerde hızlı büyüyecekler daha çok ihtiyacımız olucak

Mide yanmasını 1 buçuk aydır çekiyordum. Öyle ki asit yukarı çıkıyor 3 günde bir kusuyordum. Doktor başta rennieduo şurup verdi. Yeterli olmadı. Geçen hafta hocam Allah rızası için başka birşey verin gece uyuyamıyorum ve kusuyorum dedim o da ilaç verdi. 🙄
Rennie deneyim belki bana iyi gelir. yediğimden İçtiğimden hiç zevk almaz oldum midem yanacak sezisiyle. Karnım acıkıyor yemeye korkuyorum. 😢

Back
X