2021 Şubat Anneleri

Gaz olabilir canım. Karnına bir şey sürüyor musun. Hindistan cevizi yağı sürünce biraz derimi rahatlatıyor benim. hep akşamları şişiyor.
Hiçbir şey surmuyorum galiba birşey dokundu afedersiniz ishal oldum 🤦 bu ara bu demir hapı sanırım bende ishale sebep oluyor onu halletmem lazım .

Merhaba kızlar
tecrübeli anneler biz şimdi tulumdur zıbındır pijama alt üst giysidir,hangi ay aralığında kaç tane kısa mı uzun mu nasıl alacağız? Hiçbir bilgim yok😀
Gereksiz bişey almak istemiyorum açıkcası
Yardımcı olursanız seviniriz😊
Hangi mevsimde kaç aylık olacağını hesaplasak bile gelişimleri tutmuyor canım. En garantisi 0-3 ve 3-6 aylık Kıyafetleri üçer beşer parça alıp sonra ihtiyaca göre almak. Ben çoğunu büyük almıştım. Oğlum doğduğu hafta Yenidoğanlar yıkama kurutmaya yetişmeyince eşim gidip eksikleri almıştı. MevsimlerÜn değişkenliği evin sıcaklığı vs her şey ne giydireceğimizi etkiliyor. Kolsuz Çıtçıtlı zıbınlardan bolca almak lazım ama.

Bizde de durum böyle. İşin ruhsal duygusal boyutunu kendileri araştırıp okusa keşke. Hamileyken kadında libido yükseliyor. Erkek uzak durduğu için de beğenilmediğini eskisi gibi çekici olmadığını düşünüp üzülüyor. Halbuki ilişki ile bedenen gevşiyoruz rahatlıyoruz. Hamilelikle ekstra rahatlamaya ihtiyacımız var. İstemiyor olmasının altında bi çok sebep olabilir ama insan soramıyor da.
1, 2 aydır ben de çok sinirliydim eşime ambargo koydum şimdi O da yanaşmıyor gurur yapıyo saçma Bi hal aldı. İlk 3 ay biz normal devam etmiştik ama psikolojik pek iyi değiliz buaralar. Bebek etkisini göstermeye başladı galiba

unibaby yenidoğan kullanıyorum ıslak mendilde ilk zamanlar bez olarak da prima kullandım kızımda.stok yapmayı düşünmüyorum bir paket yeterli şimdilik 5 pakette ıslak mendil alırım yeter.

Kızlar kan hapını ishal problemi yüzünden sürekli kullanamıyorum. Herhalde artık bana kan yeterli gelmediğinden gece ayaklarımda krampla kasılma olmaya başladı. Demir eksikliği başladı belli. Pekmez dışında faydasını gördüğünüz bitkisel organik şeyler var mı kan yapan... Et, balık,Bakliyat, Kuru üzüm yiyorum ama yeterli değil😑
o magnezyum eksikliğiyle ilgili kanla ilgili değil kasılmalar için magnezyum kullanmalısın.

1, 2 aydır ben de çok sinirliydim eşime ambargo koydum şimdi O da yanaşmıyor gurur yapıyo saçma Bi hal aldı. İlk 3 ay biz normal devam etmiştik ama psikolojik pek iyi değiliz buaralar. Bebek etkisini göstermeye başladı galiba
Aynen biz de ilk aylarda normal devam ediyorduK ama karnımın büyümesiyle ve benim sürekli bebeğin hareketlerinden bahsetmemle birlikte uzaklaştı. Bebiş geceleri yatınca çok hareket ediyor. Tabi bunu duyunca da istemiyor olabilir. Ben çok istesem de o esnada bebeğim hareket edince benim de dikkatim dağılıyor.
Normal doğumu düşünen arkadaşlarım belki araştırmıştır. Son haftalar ilişki doğumu kolaylaştırıyor, meme ucunu uyarmak gecikmiş doğumu tetikliyor. Diğer gebeliklerimde ben bunu bahane edip ikna etmiştim ama tabi iş işten geçmişti sona gelmiştik :olamaz:

Kızlar bir haftadır çatal kısmım ağrıyor özellikle bacaklarımı hareket ettirirken vs. Sizde de var mi aynı durum yoksa kemikler mi esniyor doğuma hazırlık. 20 gündür filan cinsel ilişkim de yok ona bağlı desem??
çatı ağrısı var sende bence ilişkiye çok girme derim.Dr un magnezyum vermediyse söylersin başlatır belki.

KıZlar kontrole gittim şimdi suyum biraz azmış😟🥺😢 benim böyle arada su sızıyordu vajenden mi çiş yerinden mi Geliyor anlayamıyorum. Dr çok su iç armut havuç ye dedi. Ama ben çok korkuyorum😞😭😢😱 böyle olan var mı?

Nasipse detaulidan geldik uzun süreli bakmadı, sadece beyin,kalp,böbrek,burun gibi şeylerin üzerine durdu... Zaten çok net şeyler söylenmez dedi doktor . Kesin erkekmis önceden yüksek tansiyon riskli olduğum için coraspirin devam dedi.🤷

KıZlar kontrole gittim şimdi suyum biraz azmış😟🥺😢 benim böyle arada su sızıyordu vajenden mi çiş yerinden mi Geliyor anlayamıyorum. Dr çok su iç armut havuç ye dedi. Ama ben çok korkuyorum😞😭😢😱 böyle olan var mı?
Günde 2 bardak havuç suyuyla suyunu artıran çok duydum. Hiç endişe etme bence bol su havuç suyu tüket

Kizlar ben çok kötü ishal oldum. Ne yesem fenayım 😭

Oğlumda bende yaşadım bu durumu 36. Haftada dogurdum. Islaklık oluyordu devamlı ben son aylar yattım çalışıyorsanız doktorunuzla konuşup rapor yada izin alabilirsiniz. Yatmanin bence faydasını gördüm ben. Sızıntiyi azaltıyor bence

Kizlar ben çok kötü ishal oldum. Ne yesem fenayım 😭
İshal Salgınına yakalandığında Burada Bi arkadaş şeftali demişti o biraz iyi gelmişti. Sonra da 1 kahveye limon sıkıp içtim... Bi süre de uzak durdum ilaçlardan.

Oğlumda bende yaşadım bu durumu 36. Haftada dogurdum. Islaklık oluyordu devamlı ben son aylar yattım çalışıyorsanız doktorunuzla konuşup rapor yada izin alabilirsiniz. Yatmanin bence faydasını gördüm ben. Sızıntiyi azaltıyor bence
Doktor amniyon sıvısı olduğunu düşünmüyorum dedi ama ne olabilir ki başka? Böyle sarı sarı.rapor aldım Bugün canım gitmicem evdeyim ama yatayım ozmn ben de.

Back
X