2021 Şubat Anneleri

Bends yeni atlatan biri olarak söylüyorum abartıldığı gibi değil rabii her bünye farklı ama ben hafif atlattım çok şükür inşallah siz de hafif atlatırsınız
Bizde atlattık çok şükür karantinamızın bitmesine 2 gün kaldı. Evet tamamen bünye ile alakalı birşey. Bende sadece yarım gün ateş,1 gün halsizlik oldu o kdar. Şükür çok rahat atlattım. Ama eşim korkuttı beni 2 gece uyuyamadıkx öyle bi hastalığıda yok yani. Ama bitti gitti allaha şükğr

Bizde atlattık çok şükür karantinamızın bitmesine 2 gün kaldı. Evet tamamen bünye ile alakalı birşey. Bende sadece yarım gün ateş,1 gün halsizlik oldu o kdar. Şükür çok rahat atlattım. Ama eşim korkuttı beni 2 gece uyuyamadıkx öyle bi hastalığıda yok yani. Ama bitti gitti allaha şükğr
Afedersiniz kadın doğum doktoru ne dedi acaba? Eşimin iş yerinde iki vaka var acaba bebeğe etkisi ne olur merak ediyorum😔

Hanımlar aranızda öğretmen olanlar vardı yanlış hatırlamıyorsam . Ben bugün idari izne ayrıldım ama müdürüm canlı ders yapmak zorunda olduğumu söylüyor böyle bir şey durum ile karşılaşan var mi acaba ?
Daha bugün müdürüme sordum hayır dedi senin yerine girecek olan öğretmen yapacam canlı dersleri dedi

Afedersiniz kadın doğum doktoru ne dedi acaba? Eşimin iş yerinde iki vaka var acaba bebeğe etkisi ne olur merak ediyorum😔
Doktorum sadece vitaminlerimi kullanmam gerektiğini. Covid olmak değil hangi semptomları yaşadığınız önemli dedi. Ateş 38 in üzeri olmamalı dedi bebek açısından.
şuan o kdar bilinmeyen şeyler ki, kimse ne olduğunu bilmiyor. Görünen şu ki bebeğe ilk 3 ay ve son 1 ay etkisi olabiliyormuş sanırım.

Benim gibi bacak arası ağrısından yuruyemeyen var mı? Bir haftadır iyice arttı sağa sola dönerken resmen acı çekiyorum. Evdeyim zaten izin aldım işten koridorda yürürken bile sağa sola tutunarak yürüyorum. Ev işi yapamıyorum artık 3 yaşında oğlum var ama ona bile gücüm yetmiyor
ayni durumdayim iki hafta oldu gecmiyo bugun randevu aldim gidecegim degisiklik varmi sizde gecebildimi acaba

Herkese hayırlı akşamlar güzel anneler

Dün çok yorulmuştum ondan mı bilmiyorum gece vajina da ani sancı oldu şimdi iyiyim ama gün boyu çok halsizdim böyle sanki hep orada bir baskı varmış gibi

Bide hareketli olduğum zaman bebeğimin hareketleri de çok oluyor sanki
Ama sakin olunca hareketlerini çok hissetmiyorum aynı durumu yaşayan varmı acaba

Cok tesekkur ederim bilgiler icin😘 sut ve yogurt cok önemli bunu anladim. Gunde kac kez olcuyordun canim sekerini?
Yüksek cikarsa ne yapmam gerektgini söylemen cok iyi oldu
Ilk zamanlar günde 3 öğünün öncesi ve 1 saat sonrasinda ölçüyordum. Yani günde 6 kez. Sonra günde 1' e düştü. Sonra da haftada 3 kez günde 1 kez

Herkese hayırlı akşamlar güzel anneler

Dün çok yorulmuştum ondan mı bilmiyorum gece vajina da ani sancı oldu şimdi iyiyim ama gün boyu çok halsizdim böyle sanki hep orada bir baskı varmış gibi

Bide hareketli olduğum zaman bebeğimin hareketleri de çok oluyor sanki
Ama sakin olunca hareketlerini çok hissetmiyorum aynı durumu yaşayan varmı acaba
Bende tam tersi ayakta ve hareketli isem uyuyor, uzanir veya oturursam oynuyor

Alınacaklar bitmiyor bıktım artık, oda takımı aldım içimden kurmak bile gelmiyor getirmeyin daha esyayı dedim. Al al bitiremedim Allah çok çocuklulura bol bol para versin.
Benim kafamda da bir milyon sey var ama hic bir sey almadim daha....kizimdan kalan seylere güveniyorum tabi kiyafet türü oğlan olunca yeni alinacak...Evi boyatabilseydim keske, pandemiden dolayi simdi bir de kış geldi kimseyi sokmam eve. Idare edicez artik

Ben de yalnız olacağım kendimi değil de 2 yaşındaki kızımı düşünüyorum hastane odasında sefil olmaz hastaneyi inletmez inşallah diye😑
Allah yardimciniz olsun.. inşallah sağ salim atlatirsiniz kolaylıkla. Ne yapabilirim bilemedim ama ihtiyacınız olursa burdayım aklınızda olsun ❤️

Bizimde alerjiniz vardı çok şükür geçti. Yavaş yavaş suyla alıştır canım yoksa çok zorlanırsin iki çocukla .

Sağol canım. Doğum zamanına daha çok var onlar belli olmaz şimdi bide pandemi var hastaneye de kimseyi almazlar eşim.de seni bırakmam diyo bende büyük ihtimalle eşim kalır ama evdeyken annem de gelir çünkü büyük oğlum da 1.5 yasında olucak tek başıma çok zor olur. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah bu pandemi elimizi kolumuzu bağladı.
Allah yardımcınız olsun iki çocuk olunca endişe ikiye katlaniyor. Evet tek bir refakatçi aliniyormus sadece görüştüğüm herkes öyle söylüyor.. Benim eşim de aynı şekilde ben kalırım diyor ama ikimizin de deneyimi yok, yardımcı olabilir mi doğum sonrasi süreçte bilemiyorum ☹️ siz ilk dogumunuzda nasıl atlattiniz hastanedeki ilk süreci?

Kızlar merhaba🙋 anlatacklarım biraz uzun ama bana dua eder misiniz? Aranızda avukat olan var mı? Danışmam gerekenlerde var😔 müdürümün mobbingine dayanamyıp 10 gün rapor almıştım. Dün raporum bitti işe gittim bir girdim koca evrak dolabım yok, masamın üstünde bir tane evrak yok. Bir baktım hepsini kendi odasına taşıtmış😱 dedim sonunda hamile olduğumu doğum iznine ayrılcğmı anlamış hem de raporluyken de sürekli beni taciz edip sinir etmişti onun acısını çıkarmak için yapmıştır dedim. 1 saat geçmedi insan kaynakları müdürü yanına çağırdı siz artk birbirinizle çalsışamayacak duruma gelmişsiniz.bende dedm ki uzun süredir böyleyiz kendi şahsi sıkıntıları var ve sizinde bildiğiniz gibi 10 yıldır çalıştığı bölüme daha kurumsal bi yerden bir kadın müdür getirdiler bunu da işten çıkaramamk için yedeğe aldılar.beni de ona bağladılar. Yaptığım işle de ilgili hiçbir eğitimi ve ilgisi yok. Aylardır çırpınıp duruyor ve bozuk psikolojisini çekiyordum😭
Ik müdürü diyorki e pandemide var biz seni çıkartamıyoruz. Bak tazminatında bu kadar işsizlkte alırsın hadi arabulucya gidelim. Kendi özel nedenlerimle ayrılıyorum yazacksn diyor öyle yazarsam hem tazminath hem işsizlik alamam istifa etmiş oluyorum bu cümleyle diyorum yok ben gar anti veriyorum alacksn diyor. İnanır mıyım tabiki hayır! Şurda 1,5 ay kaldı izne ayırlmama istrrseniz yıllık izin e rapor ile geçirim sonra iznm başlasın doğum izinm bitip nisanda döndüğümzde çıkış işlemlerini yapın. Hem sgk devam eder hem de devletin sunduğu imkanlardan faydalanmak için durdum ben bu kadar yaşadığım şeye rağmen dedim. O da onu kabul etmiyor. Dğne ve bugne izin aldım benm eşime dostuma avukata sormam gerek dedim.
Pazartesi gel ücretsiz ine imza at diyot hala. Şimdi işçi kabul etmese de gönderebiliyorlar ücretsize.😡😨😭
Şimdi iki yolum var dava açacağım fazla çalışmalarım, ücretimin elden verilmesi, mobbing ,istifaya zorlama ,mobbing gibi bir çok şey çok konuyla ilgili ama bu davalar 3-5 yılda sürebiliyor.
Geriye kalan 30 günü kullansam yine 3 haftam eksik kalıyor, heyet almam gerek. Heyet raporu almak nasık kolay mı bilen var mı? Özel hastaneler de veriyormuş.para veya torpille alınıyor mu ki artık? 🙈😶Pandemi de hamilelerin heyet alması daha kolay mı?🙄
Hastalığı olmadığı halde heyet alan var mı aranızda kızlar? raporu gönderip 32.haftada norml izinime ayrılırsam haklarımı alırım. Büyük bir firmada çalışıyorum davalıkta olmak istemiyorum aslında ama haklarımı da yedirmeye niyetim yok.😔
Lütfen başından geçen duyan birileri varsa bana yardımcı olabilir mi?

Kızlar merhaba🙋 anlatacklarım biraz uzun ama bana dua eder misiniz? Aranızda avukat olan var mı? Danışmam gerekenlerde var😔 müdürümün mobbingine dayanamyıp 10 gün rapor almıştım. Dün raporum bitti işe gittim bir girdim koca evrak dolabım yok, masamın üstünde bir tane evrak yok. Bir baktım hepsini kendi odasına taşıtmış😱 dedim sonunda hamile olduğumu doğum iznine ayrılcğmı anlamış hem de raporluyken de sürekli beni taciz edip sinir etmişti onun acısını çıkarmak için yapmıştır dedim. 1 saat geçmedi insan kaynakları müdürü yanına çağırdı siz artk birbirinizle çalsışamayacak duruma gelmişsiniz.bende dedm ki uzun süredir böyleyiz kendi şahsi sıkıntıları var ve sizinde bildiğiniz gibi 10 yıldır çalıştığı bölüme daha kurumsal bi yerden bir kadın müdür getirdiler bunu da işten çıkaramamk için yedeğe aldılar.beni de ona bağladılar. Yaptığım işle de ilgili hiçbir eğitimi ve ilgisi yok. Aylardır çırpınıp duruyor ve bozuk psikolojisini çekiyordum😭
Ik müdürü diyorki e pandemide var biz seni çıkartamıyoruz. Bak tazminatında bu kadar işsizlkte alırsın hadi arabulucya gidelim. Kendi özel nedenlerimle ayrılıyorum yazacksn diyor öyle yazarsam hem tazminath hem işsizlik alamam istifa etmiş oluyorum bu cümleyle diyorum yok ben gar anti veriyorum alacksn diyor. İnanır mıyım tabiki hayır! Şurda 1,5 ay kaldı izne ayırlmama istrrseniz yıllık izin e rapor ile geçirim sonra iznm başlasın doğum izinm bitip nisanda döndüğümzde çıkış işlemlerini yapın. Hem sgk devam eder hem de devletin sunduğu imkanlardan faydalanmak için durdum ben bu kadar yaşadığım şeye rağmen dedim. O da onu kabul etmiyor. Dğne ve bugne izin aldım benm eşime dostuma avukata sormam gerek dedim.
Pazartesi gel ücretsiz ine imza at diyot hala. Şimdi işçi kabul etmese de gönderebiliyorlar ücretsize.😡😨😭
Şimdi iki yolum var dava açacağım fazla çalışmalarım, ücretimin elden verilmesi, mobbing ,istifaya zorlama ,mobbing gibi bir çok şey çok konuyla ilgili ama bu davalar 3-5 yılda sürebiliyor.
Geriye kalan 30 günü kullansam yine 3 haftam eksik kalıyor, heyet almam gerek. Heyet raporu almak nasık kolay mı bilen var mı? Özel hastaneler de veriyormuş.para veya torpille alınıyor mu ki artık? 🙈😶Pandemi de hamilelerin heyet alması daha kolay mı?🙄
Hastalığı olmadığı halde heyet alan var mı aranızda kızlar? raporu gönderip 32.haftada norml izinime ayrılırsam haklarımı alırım. Büyük bir firmada çalışıyorum davalıkta olmak istemiyorum aslında ama haklarımı da yedirmeye niyetim yok.😔
Lütfen başından geçen duyan birileri varsa bana yardımcı olabilir mi?

@woman arkadaş var tek bildiğim 💕

Back
X