- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Ben lcw dan almistim pijama takimi baya is gordu sabahlik hic giymedimSlm kizlar.Ilk hamilleligim ve cevremde de danisabilecegim kimse yok.Hastane icin nasil bir pjama vs almaliyim.Link atacabilecek varmi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben lcw dan almistim pijama takimi baya is gordu sabahlik hic giymedimSlm kizlar.Ilk hamilleligim ve cevremde de danisabilecegim kimse yok.Hastane icin nasil bir pjama vs almaliyim.Link atacabilecek varmi?
Dimi korudukca zayıf oluyorlar sanki olsun da bağışıklığı güçlensin. Allah evlatlarımıza bize sağlık huzur versin İnşallahKızımı mecburi 18 aylıkken kreşe yolladım. İlk hafta nezle oldu. 2 yaşına gelince karantina sonrası tekrar yolladım yine ilk hafta nezle oldu. Hapşırık burun akıntısı... Bir hatanız yok, sosyal ortamda normal şeyler bunlar. Maskenin koruyuculuğu ne kadar ki...
Doğumdan sonra onlar dökülür zaten nette heryerde yazıyor hamilelikde göbekde tüylenme olur diyeKızlar söylemekten utanıyorum ama göbeğimin üstünde uzunca tüyler çıktı siz nasıl halediyorsunuzkontrole gittiğim zaman alıyorum eşim sen göbeğinin üstündeki tüyleri aldın mı dedi almamam gerektğini söyledi daha çok olurmuş
ama kontrole gidiyorsun o halde gidemezdim yani yanlış mı yaptım acaba
Bilmiyordum çok sonradan öğrendim iş işten geçmişDoğumdan sonra onlar dökülür zaten nette heryerde yazıyor hamilelikde göbekde tüylenme olur diye
ooo benim ust bacak kollar hep ayva tuyu doldu cok rahatsiz edici ama dokulurmus bugun okudumKızlar söylemekten utanıyorum ama göbeğimin üstünde uzunca tüyler çıktı siz nasıl halediyorsunuzkontrole gittiğim zaman alıyorum eşim sen göbeğinin üstündeki tüyleri aldın mı dedi almamam gerektğini söyledi daha çok olurmuş
ama kontrole gidiyorsun o halde gidemezdim yani yanlış mı yaptım acaba
Aynen yaooo benim ust bacak kollar hep ayva tuyu doldu cok rahatsiz edici ama dokulurmus bugun okudum
bacaklar daha belirgin diger taraflari demiyorum bileAynen yatüylerle başım dertte
Benim kızım da aynı oldu canım sonra bana geçti zaten alerjik astımı vardı hasta olmasına alisiktik havalardan olmuştur okulda terliyorlar usuyorlar şimdi iyi şükürKızlar iyi akşamlar nasılsınız herkes iyidir İnşallah benim biraz moralim bozuk ve çok yorgunum kızım 1 haftadır okula başlamıştı. 4. Günü burun akıntımız başladı okulda sürekli maske takıyorlar. Dezenfektan kolonya maske temizliğe dair bütün önlemleri aldığımız halde nezle olması ve hepimize bulaştırması. Her belirtiyi corona mı olduk acaba diye tedirginlikler beni çok yordu yıprattı.etrafimdaki kimse benim kadar korumuyor kendini gördüğüm kadarıyla her yere aylardır ıslak mendille dokunuyorum. Çarpıntım ve düşük tansiyonuma rağmen maskeye o kadar alıştım ki sürekli takıyoruz zaten. Ama size soruyorum arkadaşım nerede hata yapıyorum kızım 1. Haftadan neden nezle oldu anlamaya çalışıyorum![]()
Bnde de var ya galiba agirliktan dolayı sağa sola dönerken ağrıyorSelam kızlar, bende de bitmek bilmeyen çatal ağırısı var magnezyum kullanıyorum ama geçmedi Yattıkça daha şiddetlendi bacaklarımı kaldırıp indirirken çok ağrıyor benim gibi olan var mı
Canim sakin hakkını yedirme öyle kolay deil o işler. SGK yatsin sonucta 16 hafta iznin var. Süt iznin var sonrasında. Hsmeyi isten cikarmaya zorlamak çok kötü. Keske ses kaydi alsaydın ama ne bilceksin. Heyette bir rahatsizlik olmasi şart sonucta tek dr deil birkac dr ve bashekim imzaliyor diye biliyorum. Normal rapor da 10 gün 10 gün olarak toplam 40 gün 1 senedeki hakkın. Benim de 32. Haftaya yani iznime tam 7 hafta var. Dayanmaya çalışıyorum.Kızlar merhabaanlatacklarım biraz uzun ama bana dua eder misiniz? Aranızda avukat olan var mı? Danışmam gerekenlerde var
müdürümün mobbingine dayanamyıp 10 gün rapor almıştım. Dün raporum bitti işe gittim bir girdim koca evrak dolabım yok, masamın üstünde bir tane evrak yok. Bir baktım hepsini kendi odasına taşıtmış
dedim sonunda hamile olduğumu doğum iznine ayrılcğmı anlamış hem de raporluyken de sürekli beni taciz edip sinir etmişti onun acısını çıkarmak için yapmıştır dedim. 1 saat geçmedi insan kaynakları müdürü yanına çağırdı siz artk birbirinizle çalsışamayacak duruma gelmişsiniz.bende dedm ki uzun süredir böyleyiz kendi şahsi sıkıntıları var ve sizinde bildiğiniz gibi 10 yıldır çalıştığı bölüme daha kurumsal bi yerden bir kadın müdür getirdiler bunu da işten çıkaramamk için yedeğe aldılar.beni de ona bağladılar. Yaptığım işle de ilgili hiçbir eğitimi ve ilgisi yok. Aylardır çırpınıp duruyor ve bozuk psikolojisini çekiyordum
Ik müdürü diyorki e pandemide var biz seni çıkartamıyoruz. Bak tazminatında bu kadar işsizlkte alırsın hadi arabulucya gidelim. Kendi özel nedenlerimle ayrılıyorum yazacksn diyor öyle yazarsam hem tazminath hem işsizlik alamam istifa etmiş oluyorum bu cümleyle diyorum yok ben gar anti veriyorum alacksn diyor. İnanır mıyım tabiki hayır! Şurda 1,5 ay kaldı izne ayırlmama istrrseniz yıllık izin e rapor ile geçirim sonra iznm başlasın doğum izinm bitip nisanda döndüğümzde çıkış işlemlerini yapın. Hem sgk devam eder hem de devletin sunduğu imkanlardan faydalanmak için durdum ben bu kadar yaşadığım şeye rağmen dedim. O da onu kabul etmiyor. Dğne ve bugne izin aldım benm eşime dostuma avukata sormam gerek dedim.
Pazartesi gel ücretsiz ine imza at diyot hala. Şimdi işçi kabul etmese de gönderebiliyorlar ücretsize.
Şimdi iki yolum var dava açacağım fazla çalışmalarım, ücretimin elden verilmesi, mobbing ,istifaya zorlama ,mobbing gibi bir çok şey çok konuyla ilgili ama bu davalar 3-5 yılda sürebiliyor.
Geriye kalan 30 günü kullansam yine 3 haftam eksik kalıyor, heyet almam gerek. Heyet raporu almak nasık kolay mı bilen var mı? Özel hastaneler de veriyormuş.para veya torpille alınıyor mu ki artık?Pandemi de hamilelerin heyet alması daha kolay mı?
Hastalığı olmadığı halde heyet alan var mı aranızda kızlar? raporu gönderip 32.haftada norml izinime ayrılırsam haklarımı alırım. Büyük bir firmada çalışıyorum davalıkta olmak istemiyorum aslında ama haklarımı da yedirmeye niyetim yok.
Lütfen başından geçen duyan birileri varsa bana yardımcı olabilir mi?
Sağ kasığımda batma hissi hiç geçmiyor özellikle yatarken çok sinir ediyor beni. O da kistimden diye düşünüyorum ama bir doktorun daha fikrini alacağım bakalım .Benim de kasılma oluyor. Anlattıklarınız normal şeyler bence. Hiç geçmiyorsa başka doktora da görünün ama ara ara oluyorsa normal
Ya bununla ilgili genelge varmı elinizde bende belediye de çalışıyorum ama müdürüm yok DİE tutturduevet benimde perşembe günü gün atıyor.bugün 22+1 oldum.24 haftada 15 ekime denk geliyor canım 24+0 da doktora gidip rapor alacağız. 24 ve 32 ye kadar izinli diye
Ya ben 170i aradım ama sadece memurlara olduğunu söylediler banakamuda hamileler idari izin yazarsanız çıkar karşınıza.memur olanlar 24.hafta dan 32 ye kadar idari olarak izinli sayılıyoruz
Öyle bişey yok bende memur değilim kamuda çalışıyorum taşeronluk kanun hükmünde kararnameyle belediye şirketlerine personel olarak gecırildik şuan 24.hafta iznindeyim.Merhabalar Kamuda çalışıp memur olmayıp 24.hafta iznini alanlar varmı acaba? Memurlara DİE söylediler sadece bu izni haksızlık ama bu![]()
Ya 170 memurlara dedi sinir oldum müdürüm desen vermek istemiyor sanırım konuşulur diyor bana genelgede bulamadım ki gözüne sokayım bir yazı var ama nette resmi gazetede göremedim ama hakkımı yerlerse hukuki yerlere başvuru yaparımÖyle bişey yok bende memur değilim kamuda çalışıyorum taşeronluk kanun hükmünde kararnameyle belediye şirketlerine personel olarak gecırildik şuan 24.hafta iznindeyim.
Kamuda çalışan personele var o izin canım sadece memurlara değil sen iyice araştırıp müdürünle konuşYa 170 memurlara dedi sinir oldum müdürüm desen vermek istemiyor sanırım konuşulur diyor bana genelgede bulamadım ki gözüne sokayım bir yazı var ama nette resmi gazetede göremedim ama hakkımı yerlerse hukuki yerlere başvuru yaparım
Tamam canım bu belgeyi gösterecem artık dediğin gibi bende KHK ile belediye şirketine geçiş yaptırdılarKamuda çalışan personele var o izin canım sadece memurlara değil sen iyice araştırıp müdürünle konuş