Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Risk grubunda olduğumuz için sağlık bakanlığı öneriyor canım o yüzden sordum zaten corona virüsten korunmak için değil allah korusun ikisine birden yakalanmamak için yaptırın diyorlar en azından grip ve zatürre olma riskini azaltmak için. Çoğunluk yaptirmamaktan yana ama sizlerin doktorları ne dedi belki kafama yatan bişey olur diye soriyim istedim.Bence yaptırmayın suan hamilesiniz ve vucudunuza vurulacaginjz aşının virüsü enjekte edilecek yan etkisini ağır yasarsaniz bebekte etkilenebilir Allah korusun sonuçta zatürre grip bunlarin suanki durumda koruyuculuğu yok.
Orası öyle onu da çok duydum aşıdan sonra hep bi hastalık hali oluyormuş tam koruyuculuğu da yokmuş ama şu sıra baya gündem acaba yaptırmayarak risk mi alıyorum diye düşündüm. Amin inşallah rabbim karşılaştırmasın bi an önce bitsin şu virüsHayırlı akşamlar hayirli kandiller arkadaşlar.. zatürre aşısını bilmiyorum ama dr bana grip aşısı mutlaka ol dedi.. Sağlık ocağı da asi olmadığını söyledi.Zaten aşı olmanın da çok gerekli olmadğını falan söyledi.. sürekli bir grip hali oluyormuş asi olunca.. bu sefer de corona mi oldum diye strese girilir dedi...mantıklı geldi bana da açıkçası.. Allah a emanetiz hepimiz de çember daraliyo artık o kadar çok cevrede duyuyorum ki...Olursak da Allah kolay atlatmak nasip etsin özellikle biz hamilelere...
Risk grubunda olduğumuz için sağlık bakanlığı öneriyor canım o yüzden sordum zaten corona virüsten korunmak için değil allah korusun ikisine birden yakalanmamak için yaptırın diyorlar en azından grip ve zatürre olma riskini azaltmak için. Çoğunluk yaptirmamaktan yana ama sizlerin doktorları ne dedi belki kafama yatan bişey olur diye soriyim istedim.
Orası öyle onu da çok duydum aşıdan sonra hep bi hastalık hali oluyormuş tam koruyuculuğu da yokmuş ama şu sıra baya gündem acaba yaptırmayarak risk mi alıyorum diye düşündüm. Amin inşallah rabbim karşılaştırmasın bi an önce bitsin şu virüs![]()
Yaaa kötü olmuş en iyisi gene kremler zeytinyağı falan sanırım
Gümüş kapak bütçemi aşıyo o kadar para verip işe yaramazsa düşünceside var şu silikon kalkandı sanırım ismi çamaşıra değince daha cok tahriş olmasın diye bi arkadaş önermişti ondan almayı düşünüyorumKesinlikle.! gümüş kapak cok met edeni duydum ama denemedim ilki benim erken doğum oldugu icin cok yara cektim sagim.yapiyodum bide bunda zeytinyağı ile baslicam erkenden dogim riskime gore
Gümüş kapak bütçemi aşıyo o kadar para verip işe yaramazsa düşünceside var şu silikon kalkandı sanırım ismi çamaşıra değince daha cok tahriş olmasın diye bi arkadaş önermişti ondan almayı düşünüyorum
Benim ilk olucak ama en büyük korkularımdan biri göğüş ucu yarası şimdiden çatlak gibiAa evet silikon kalkan aventin duymustum bende oda ayni gorevi goruyomus sanırım denemek lazım valla gogus ucu yarasinda. Cok cekmis biri olarak bende ne yapcam bilemiyorum ama silikon kalkanda cok memnun kalan duymustum
Benim ilk olucak ama en büyük korkularımdan biri göğüş ucu yarası şimdiden çatlak gibihamilelik başladı kuruluk bölünme gibi şeyler oldu
Troid 2.5 üzeri istemiyoruz demişti doktorum dahiliye doktoruna gözük gerekirse ilaç verir benimde 3.67 idi ilk aylarda her ay düştü doktoruna da söyle her gittiğinde baksın troidine ben öyle yapmıştım he değerinde çok yüksek değil 5 değerlerde hatta burda değeri 11 olan arkadaşlar bile vardı ama ilaç kullanıyorlardı tabiKızlar şeker i çok dert wtmeyin bende şeker için gittim bugün ama dr tsh yani troid önce 3 oldgunu söyledi ve 3ün sınır oldugunu tekrar test yapıp sıkıntı varsa ilaç kullanmam gerektgini söyledi. Cünkü gebelikte bu degerin yüksek çıkması bebekte zekayla alakalı problemlere tamamen yol açıyormuş hiperaktivite duygu durum bozuklugu zekagerligi Allah korusun..
diger tahlilde de 3,52 çıktı ama dr bişey söylemedi canım sıkkın biraz yani. Şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine Allah sorunsuz saglıkla doğurup saglıkla da büyütmeyi nasip etsin herkese . AminBu arada bende 10 kilo aldım ve dikkat etmeye çalışalım şu son üç -3,5ay cok hızlı alınıyor
24. Hafta 6,5 kiloKorkarak soruyorum kaç kilo aldınız kızlar
Ben 27. Haftaya başlıyorum 6-7 kilo almışım
benim de TSH artma eğilimi göstermişti. 2.48, 2.75, 3.15 şeklinde. Doktor değil de ben takılmıştım bu duruma. Doktor da ilaç yazdı. Ama ben alıp kullanmadımKızlar şeker i çok dert wtmeyin bende şeker için gittim bugün ama dr tsh yani troid önce 3 oldgunu söyledi ve 3ün sınır oldugunu tekrar test yapıp sıkıntı varsa ilaç kullanmam gerektgini söyledi. Cünkü gebelikte bu degerin yüksek çıkması bebekte zekayla alakalı problemlere tamamen yol açıyormuş hiperaktivite duygu durum bozuklugu zekagerligi Allah korusun..
diger tahlilde de 3,52 çıktı ama dr bişey söylemedi canım sıkkın biraz yani. Şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine Allah sorunsuz saglıkla doğurup saglıkla da büyütmeyi nasip etsin herkese . AminBu arada bende 10 kilo aldım ve dikkat etmeye çalışalım şu son üç -3,5ay cok hızlı alınıyor
Tahlil aralıkları ne zaman . Ya ben bi hamile kaldıgımı öğrendigimde kan verdim işte bide bu ay. Yani sıkıntı olmamıştır demi inşşalah. Ben keşke her ay baktırsaydım diye üzüldüm. Bide 3,52 de sıkıntı yaratmaz inşşalah olsa dr ilaç verirdi demibenim de TSH artma eğilimi göstermişti. 2.48, 2.75, 3.15 şeklinde. Doktor değil de ben takılmıştım bu duruma. Doktor da ilaç yazdı. Ama ben alıp kullanmadım. Bi sonraki tahlilde 2.34 çıktı. Çok yüksek olmadıkça sorun olmuyor dinlediklerimden anladığım kadarıyla
![]()
Doktora ilk kez 8. haftada gittim. O tarihten sonra her ay tahlil yaptırdım. İlk üç ay için sınırın 2,5; ikinci üç ay için 3.00 olduğunu hatırlıyorum. Bir arkadaşımın 6. haftada 4.00 çıkmış, ona ilaç başlatmışlar. Sizin durumunuzda da gerekli görseydi ilaç verirdi diye düşünüyorum.Tahlil aralıkları ne zaman . Ya ben bi hamile kaldıgımı öğrendigimde kan verdim işte bide bu ay. Yani sıkıntı olmamıştır demi inşşalah. Ben keşke her ay baktırsaydım diye üzüldüm. Bide 3,52 de sıkıntı yaratmaz inşşalah olsa dr ilaç verirdi demi
Kızlar şeker i çok dert wtmeyin bende şeker için gittim bugün ama dr tsh yani troid önce 3 oldgunu söyledi ve 3ün sınır oldugunu tekrar test yapıp sıkıntı varsa ilaç kullanmam gerektgini söyledi. Cünkü gebelikte bu degerin yüksek çıkması bebekte zekayla alakalı problemlere tamamen yol açıyormuş hiperaktivite duygu durum bozuklugu zekagerligi Allah korusun..
Valla ben sekeri dert ediyorum yaa aslinda bu ara masamda herseyi dert ediyorumKızlar şeker i çok dert wtmeyin bende şeker için gittim bugün ama dr tsh yani troid önce 3 oldgunu söyledi ve 3ün sınır oldugunu tekrar test yapıp sıkıntı varsa ilaç kullanmam gerektgini söyledi. Cünkü gebelikte bu degerin yüksek çıkması bebekte zekayla alakalı problemlere tamamen yol açıyormuş hiperaktivite duygu durum bozuklugu zekagerligi Allah korusun..
Ben diş taşı temizliği yaptırdım bir de bir dolguma yama gibi üstüne ekleme yapıldı . Ama açıkçası tedirgin oldum benden önce dezenfekte etselerde sonuçta riskli bir durum . Acil bir durumunuz varsa doktorunuza sorup gidin ben öyle yaptım .kızlar selam. gebelik döneminde diş tedavisi yaptıran var mı? dişim ufak sinyaller vermeye başladı. 22+3 deyim. kritik süreç var mı acaba ?
Şekeriniz kaç çıktı? Bana doktorum 26. Haftadan itibaren baktırıyorum ben şekere dedi. Siz daha 22 de neden dert ettiniz? Ayrıca stres üzüntü de etkiliyor şekeri şimdiden takmayın kafanıza. Herşeyin bir çözümü var çok şükürValla ben sekeri dert ediyorum yaa aslinda bu ara masamda herseyi dert ediyorumdegisik bir ruh hali icindeyim
insallah duser senin tsh degerinde
![]()