2021 Şubat Anneleri

Kızlar merhaba benim bebegim 3 gundu r doğru düzgün kımıldamıyor sadece 1 defa 2 kere tekme attı bu 3 gün için de . Birazdan babam gelicek acile gideceğim. Sizce normal mi bu haftalarda bu kadar hareketsizlik . Annem o daha küçük sen evham yapıyorsun bu zaman da acile gitme diyor
merhaba ne yaptınız merak ettim herşey yolundadır inşaallah

Arkadaşlar merhaba. Yıllardır olmayan hemoroidim takviyelerden sonra uçuşa geçmiş durumda 😢 bitkisel bir şey de içemiyorum. Bir kaç gün geçiyor tekrar başlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Araştırıyorum doğal yöntem ama bulamadım.
çok geçmiş olsun canım ya kötü olmuş dr a danıştın mı acılı falan yeme sakın :(

Ah ah bende aynı şeyden muzdaribim canım kan ilacı yapıyormuş.. hindistan cevizi yağını ve badem yağını duydum iyi gelen.. ama korkuyorum doğumda sıkıntı olur diye..evde azıcık kalmıştı hindistan cevizi yağı onu kullanıyorum ama bitti bitecek. Biraz rahatlattı sanki ama tam emin değilim...
Evet canım kan ilacından sonra oldu zaten. Normalde hep acılı baharatlı yerim hiç bir şikayetim yoktu. Ben ilk atakta zeytinyağı Beklettim pamukla. Biraz iyi geldi ama vazelin denediM ondan daha çok memnun kaldım. Ama tamamen iyileştirmediği için süründürüyor geçiyor tekrar oluyor. Doğumda neden sıkıntı olur peki bir bilgin var mı canım?

Kizlar benimde koolumda dirsek hizamda bı beze gibi birşey çıktı açıyor dokununca acaba nedendir? Takviyelerden şüpheleniyorum 🤔

Durum nedir? Merak ettim 😔

son durum nedir canım merak ettim?

merhaba ne yaptınız merak ettim herşey yolundadır inşaallah
Bir sıkıntı yok gayet hareketli sen hissetmiyorsun dedi . Birde kilondan dolayı da olabilir dedi . Ben bu hafta çok ayakta kaldim doktorda uzun süre ayakta kalma bebekte yorulur kasılır ara ara uzan dedi o kadar . Eşim kızdı biraz ortlaigibayaga kaldırıyorsun sabretmiyorsun diyor:)) ama iyi olduğunu duyunca için rahatlı en azından.

İyi akşamlar, emmezse ne olur ne olmaz diye doğmadan mama almaya gerek var mı
Bence almayın ben almamıştım emerse emer emmezse de zaten hastanede vardır yada hemen eczaneden alınabilir. Zaten ilk başlar bi çay kaşığı kadar süt onlara yetiyor mideleri küçücük oluyor anne sütü de yeterli olur. Eğer gelmezse de hemşireler yardımcı olurlar

Bence almayın ben almamıştım emerse emer emmezse de zaten hastanede vardır yada hemen eczaneden alınabilir. Zaten ilk başlar bi çay kaşığı kadar süt onlara yetiyor mideleri küçücük oluyor anne sütü de yeterli olur. Eğer gelmezse de hemşireler yardımcı olurlar
Doğru söylüyosunuz lazım olursa eczane hiç aklıma gelmemişti hemen temin edilebilir sağolun :)

Doğru söylüyosunuz lazım olursa eczane hiç aklıma gelmemişti hemen temin edilebilir sağolun :)
Zaten hastanedeyseniz özellikle özelde iseniz onlarda hemen temin eder. Ama kafanızı sakın buna sartlamayin emecek Allah'ın izniyle🤲🏻

Zaten hastanedeyseniz özellikle özelde iseniz onlarda hemen temin eder. Ama kafanızı sakın buna sartlamayin emecek Allah'ın izniyle🤲🏻
Devlette olcak doğum ama orda da ya temin ediyolar yada aldırtıyolar. Evet emecek böyle düşünmeliyim. Panik atak biri olarak aklıma bin türlü soru geliyo 😂

Kızlar kilo konuşulmuş, ben 67 ile hamile kaldım, bi ara 63 ü gördüm şu an 66 yım artışı neye göre hesaplamalıyım

Kızlar merhaba bende Allah Nasib ederse şubat annesi olacağım 26 haftalık hamileyim. Sağ böbreğimde genişleme teşhisi konuldu. 2 grade 15 mm büyüme olmuş. Bebek baskısından dolayı idrar kanalım tıkanmış. O nedenle olurmuş. İlk defa duydum. Çevremde hiç kimseden duymamıştım. Başına gelen oldumu. İnşallah şubat ayına kadar başıma bir sıkıntı çıkarmaz sağ salim kavuşalım bebeklerimize 🤲

Kızlar merhaba bende Allah Nasib ederse şubat annesi olacağım 26 haftalık hamileyim. Sağ böbreğimde genişleme teşhisi konuldu. 2 grade 15 mm büyüme olmuş. Bebek baskısından dolayı idrar kanalım tıkanmış. O nedenle olurmuş. İlk defa duydum. Çevremde hiç kimseden duymamıştım. Başına gelen oldumu. İnşallah şubat ayına kadar başıma bir sıkıntı çıkarmaz sağ salim kavuşalım bebeklerimize 🤲
Sağlıkla kavuşalım şnşallah, benimde sap böbrek grade 1, bu bile çok zorluyor, üstüne birde kum döküyorum, sık enfeksiyon geçiriyorum, sizin ağrınız oluyor mu

Merhaba, henuz net degil ama benim de sag gogsumun altinda ve tam karsiliginda sirtimda agri var cok ciddi, bebek baskisindan olabilir dedi doktorum ama suanda yapilacak bisi yok dedi:(

Merhaba, henuz net degil ama benim de sag gogsumun altinda ve tam karsiliginda sirtimda agri var cok ciddi, bebek baskisindan olabilir dedi doktorum ama suanda yapilacak bisi yok dedi:KK43:
Usg ile bobregginize bakıldı mi bende sağ yan kaburga bazen sırtıma bazen göğüs kafesi e doğru vuran bir ağrıyi doktoruma sordum o üroloji ye görünmemi istedi öyle anlaşıldı

Usg ile bobregginize bakıldı mi bende sağ yan kaburga bazen sırtıma bazen göğüs kafesi e doğru vuran bir ağrıyi doktoruma sordum o üroloji ye görünmemi istedi öyle anlaşıldı
Doktorum bir muddet daha izleyelim ama buyuk ihtimal sebebi bu dedi:( bildigim kadariyla yapilacak pek bisi de yok, size bi tedavi verdi mi doktorunuz?

Back
X