2021 Şubat Anneleri

Yardım lütfen
25 haftadayım ve az önce tuvalette idrar sonrası kanama gördüm sonrasında kesildi bebek hareket ediyor ama çok tedirginim ve şuan karantinada olduğum için dışarıda çıkamıyorum doktorunu aradım takipte kal dedi bu tarz durumla karşılaşan oldumu kızlar

Ben çevremde özelde doğum yapanların hepsini araştirdım ve hepsinin de sezeryan olduğunu gördüm ve bu durum beni bu düşünceye sefk etti özel sezeryan da ciddi fark alıyor ve normal le sezeryan aynı zamani aliyo ayrıca özelde isteyen sezeryan olabiliyor ama devletde gerekmedikce sezeryana alınmıyor ben de o anki ağrı sızıyla ruh haliyle yanlis karar vermek istemiyorm açıkcasiv
40+3te kendi isteğimle sezeryan oldum 37den itibaren doğum sancım vardı 1 cm bile açılma olmadı ve bebek hiç tepki vermiyordu. 6Doktorum narkoz vermeden yanımda durdu, istediğin an vazgeçebilirim 15 gün daha bekleyelim dedi. Dayanıcak gücüm kalmadı, 2 güne ayağa kalkarım yapın ameliyatı dedim. Bu gebeliğimde perinatologa gittim, Zeynep kamilde perinatoloji başasistanı. Ayrıntılıdan önce neden sezeryan olduğu sordu, anlattım. Kontrolde asla normal dogum yapamayacağımı sezeryanın dogru karar olduğunu rahim uzunluğunun normalden fazla olduğunu söyledi... Yani bilmiyorum doktorların 3 5 kuruş için ki ceplerine girmiyor insanlara bilerek kesme meraklısı olduğunu düşünmüyorum... Tabi bu benim görüşüm🤗 dediğim gibi hakkınızda hayırlısı, en doğru kararı almanızı dilerim
Ben de aynısıyım canım ilk bebeğim olmasına rağmen yatakta dönerken canım çok yanıyor, Magnimore diye magnezyum kullanıyorum 15 gündür filan ama yok fayda etmiyor
İlkinde hiç yaşamadım son aylarda oldu. 12. Haftadan beri yürüyemiyorum yorulduğumda. Bi kere ağrıdan düştüm eşim odaya zor taşıdı bu cüsseyle😅😅 belki de peşinde koşmam gereken kucaklama gereken bir evladım var onun da etkisi olabilir...
Ben sık sık iğne vurulmuştum o yüzden şişlik ve zonklama oluyordu. İnan her harekette sanki yine ağrıyordu. Bana iyi gelmişti birde tabii buz koymak😩 Bir haftada toparlamisti.

Bence bu dönem için o yatağı odanda tut çünkü oda ayırmak hele de hiç ayrılmamış için çok zor. Evet benim de sezeryanla doğum olmuştu 😔 Birde bu gece sanırım yattigim pozisyondan rahatsız oldu paşa bir ara karnım o kadar acıdı ki 😭 böyle olan var mı?
Odaya sığmaz ben de sizin gibi odasına taşınıcam🤷‍♀️🤷‍♀️

Yardım lütfen
25 haftadayım ve az önce tuvalette idrar sonrası kanama gördüm sonrasında kesildi bebek hareket ediyor ama çok tedirginim ve şuan karantinada olduğum için dışarıda çıkamıyorum doktorunu aradım takipte kal dedi bu tarz durumla karşılaşan oldumu kızlar
Çok geçmiş olsun yaşamadım böyle bir durum... Ağrı sancınız halsizliğiniz olmadığına göre ehvamlanıcak bir şeye benzemiyor gibi... Umarım devamı da olmaz🙏Kahverengi gibiyse belki çikolata kisti falan vardı da onu atmışsınızdır...

Çok geçmiş olsun yaşamadım böyle bir durum... Ağrı sancınız halsizliğiniz olmadığına göre ehvamlanıcak bir şeye benzemiyor gibi... Umarım devamı da olmaz🙏Kahverengi gibiyse belki çikolata kisti falan vardı da onu atmışsınızdır...
Ağrı falan yok şuanlık açık kırmızı renkteydi progestan kullandım hemen umarım devam etmez

S SkyAsteR o zaman hayırlı olsun yanında olursanız çok sorun çıkarmıyor. Ama onun yatağında yatmamaya çalışırsanız daha iyi olur. Daha kolay ayrılır sizden🤗
Kizlar karnım belim ağrısı iki iş yapsam geliyor ve karnimda çok sıkıştırıyor daha 6 ay bitmeden😭

Kızlar psikolojim bozuldu enkaz haberlerini gördükçe, enkazdan çıkarılanları gördükçe sürekli ağlıyorum. Her gün ağlıyorum sonra da üzülünce bebeğim bunu hissedecek mi diye endişeleniyorum. Allah enkaz altında kalanların yardımcısı olsun çok kötü oluyorum

Kızlar psikolojim bozuldu enkaz haberlerini gördükçe, enkazdan çıkarılanları gördükçe sürekli ağlıyorum. Her gün ağlıyorum sonra da üzülünce bebeğim bunu hissedecek mi diye endişeleniyorum. Allah enkaz altında kalanların yardımcısı olsun çok kötü oluyorum
Sonucta yaşadığınız insanı bir şey, üzülmek birilerinin acısı için ağlamak bizi insan yapan şeyler. Ne güzel ağlıyoruz onların acılarını hissediyoruz. Bu bir dönem tabii abartmamaliyiz ... İnşallah Rabbim tez zamanda o insanların acılarını dindirir 🤲🏻

Ben de oyleyim, izleyip izleyip agliyorum, uyuyamiyorum. Surekli dusunuyorum nasil bunca saat durdular diye sonra kafayi yicek gibi oluyorum diyorum ki yapma bebegini dusun.. baska seylerle oyalanmaya basliyorum o zaman da vicdanim sizliyor:( bilmiyorum cok zor, allah sabir ve guc versin 🙏🏻

Ben çevremde özelde doğum yapanların hepsini araştirdım ve hepsinin de sezeryan olduğunu gördüm ve bu durum beni bu düşünceye sefk etti özel sezeryan da ciddi fark alıyor ve normal le sezeryan aynı zamani aliyo ayrıca özelde isteyen sezeryan olabiliyor ama devletde gerekmedikce sezeryana alınmıyor ben de o anki ağrı sızıyla ruh haliyle yanlis karar vermek istemiyorm açıkcasiv

Devlet gerekenide sezeryana almiyor illa bir normal denemek istiyolar hic suyu kalmamış prematüre bebegi suni sanciyla normal doguma zorlicaklardi ben kabul etmedim zira güçsüz ve küçük olduğu icin ekstra suyuda olmadığı için kanalda kalip hasar almasi çok yüksekti devlette çalışan diğer doktor arkadas (kadin doğum doktoru) kesinlikle su durumda sezeryan olmalısın dedi direk devletten cikisimi yapip sezeryan oldum. Ben özel de fakat normal dogumu destekleyen doktorlara gitme taraftarıyım şahsen tabiki herkesin hakkinda hayirlisi ben tecrübemi yasadim agzim yandu.

40+3te kendi isteğimle sezeryan oldum 37den itibaren doğum sancım vardı 1 cm bile açılma olmadı ve bebek hiç tepki vermiyordu. 6Doktorum narkoz vermeden yanımda durdu, istediğin an vazgeçebilirim 15 gün daha bekleyelim dedi. Dayanıcak gücüm kalmadı, 2 güne ayağa kalkarım yapın ameliyatı dedim. Bu gebeliğimde perinatologa gittim, Zeynep kamilde perinatoloji başasistanı. Ayrıntılıdan önce neden sezeryan olduğu sordu, anlattım. Kontrolde asla normal dogum yapamayacağımı sezeryanın dogru karar olduğunu rahim uzunluğunun normalden fazla olduğunu söyledi... Yani bilmiyorum doktorların 3 5 kuruş için ki ceplerine girmiyor insanlara bilerek kesme meraklısı olduğunu düşünmüyorum... Tabi bu benim görüşüm🤗 dediğim gibi hakkınızda hayırlısı, en doğru kararı almanızı dilerim

İlkinde hiç yaşamadım son aylarda oldu. 12. Haftadan beri yürüyemiyorum yorulduğumda. Bi kere ağrıdan düştüm eşim odaya zor taşıdı bu cüsseyle😅😅 belki de peşinde koşmam gereken kucaklama gereken bir evladım var onun da etkisi olabilir...

Odaya sığmaz ben de sizin gibi odasına taşınıcam🤷‍♀️🤷‍♀️
Canım banada aynısını söyledi erbil bey, ssvd istediğim için iki doktora danıştım ikiside rahim ağzı uzunluğunun kıstas olmadığını söylediler, nasibimizfe sezeryan varmış sağlıkla kucağımıza aldık ya yeter

Canım banada aynısını söyledi erbil bey, ssvd istediğim için iki doktora danıştım ikiside rahim ağzı uzunluğunun kıstas olmadığını söylediler, nasibimizfe sezeryan varmış sağlıkla kucağımıza aldık ya yeter
Tabii ki canım... Bir kutsalci tayfa var ki sormayın. Sanki sezeryan bir yanlismis gibi konuşuyorlar 😡 ben burada normal yüzünden ne feda edilmiş çocuklar var soylesem ☹️ Hamdolsun sağlıkla aldık kucağımıza ve yine alırız 🤲🏻

Tabii ki canım... Bir kutsalci tayfa var ki sormayın. Sanki sezeryan bir yanlismis gibi konuşuyorlar 😡 ben burada normal yüzünden ne feda edilmiş çocuklar var soylesem ☹️ Hamdolsun sağlıkla aldık kucağımıza ve yine alırız 🤲🏻

Devlet önemsemiyor çünkü normal.dogum denemesi icin sartlandirilmislar önemli olan normali.deneyebildik diyebilmeleri benim.agzim yandi valla. Tabiki sezeryan taraftari olan doktorlar var ama eger doktorunuzu normal doğum yanlısı bir doktor seçtiğiniz sürece imkanlar doğrultusunda özelde doğum en iyisi.

Yardım lütfen
Bu haftalarda olmadı da yine de bi ultrason ile bakılsa iyi olur eş ten bazen olabilirmiş bana Dr um öyle demişti yine de tedbiri elden bırakmamak lazim

Kızlar ayıptır sorması vajinası ağrıyan var mı ya son bı kaç haftadır sağa sola dönerken agri oluyor var mı yaşayan bu durumu

Elhamdülillah, hayırlısı buymuş.. ben bu defa dayanamıyorum bile 38i zor beklerim🥰🥰🥰

Bu haftalarda olmadı da yine de bi ultrason ile bakılsa iyi olur eş ten bazen olabilirmiş bana Dr um öyle demişti yine de tedbiri elden bırakmamak lazim
Of karantinadayım işte eşim pozitif çıktı bende çıkamıyorum 10 gün beklicem bidaha olmazsa inşallah

Kızlar karnıma bıçak saplanıyor gibi oluyo bazan yerimden zıplıyorum normalmi ?

Back
X