2021 Şubat Anneleri

Kızlar idrar tahlili vermeden önce genital bölgeyi silin. İlk idrarı tuvalete yapın devamını kaba yapın. Diğer türlü direkt verdiğinizde vajinal akıntılar, genital bölgedeki bakteriler de kaba giriyor ve sanki idrardaymış gibi anlaşılıyor. Tahliller yanılıyor. İdrar yolu enfeksiyonu olabilmesi için bir de nitrat pozitif çıkmalı. Ayrıca bir enfeksiyon varsa kanda da çıkar. Wbc enfeksiyonu gösteriyor ama referans değere yakın bir yükseklik gebelikte normal kabul ediliyor
Kesinlikle katılıyorum doktorum da bana aynısını söyledi çünkü direkt verdiğim tahlilde protein kaçağı çıktı çok korktum.sonra senin dediğin gibi tahlili tekrar yaptım bişey çıkmadı

Arkadaşlar selamlar 25+5im bugün şeker yüklemesi yaptım 50lik sonuç 130 çıktı hemşireyi arayıp sorduk normal tekrar 75lik yükleme vs yapılmayacak gerek yok dedi sonuç 130 çıkan varmı başka merak ettim

Hanımlar merhaba, 2. Gebeliğim bir oğlum var, gönül 2. Kız olsun istiyor ,İlk hamilelikle ikincisinin alakası yoktu , kese şeklinden tutun belirtiler hep kız ama Dr erkek diyor hissim mi yoksa isteğim mi kız diyor bilmiyorum 🤷🏼‍♀️ Detaylıyada girdim Ordda şansıma hiçbir şey denmedi ??? Başına böyke bir şey gelen var mı

Detaylida nasil soylemeei cinsiyeti hala ogrenemediniz mi çok şaşırdım

Arkadaşlar selamlar 25+5im bugün şeker yüklemesi yaptım 50lik sonuç 130 çıktı hemşireyi arayıp sorduk normal tekrar 75lik yükleme vs yapılmayacak gerek yok dedi sonuç 130 çıkan varmı başka merak ettim
140 dan sonrası şeker var kabul edilir. Benim ilk hamileliğimde 139 çıkmıştı bunda daha yaptırmadım. Dr hamur işi tatlı yeme dikkat et demişti. Sizin normal ama tatlıya dikkat edin

Kizlar 23 haftalikken bebeklerinjz kac kiloydu acaba detayli ultrasona girdiginuz zamandan belki hatırlarsınız kilosunu

Benim 164 çıktı salı günü tekrar yükleme yapilacak

Merhabalar ben de Gebelik şekeri çıktı Doktorum İki gün sonra insülin verdi ama ben kullanmak istemiyorum diyetle biraz daha düştüğünü gördüm benimle aynı durumda olan var mı Yardımcı olursanız sevinirim

Merhabalar ben de Gebelik şekeri çıktı Doktorum İki gün sonra insülin verdi ama ben kullanmak istemiyorum diyetle biraz daha düştüğünü gördüm benimle aynı durumda olan var mı Yardımcı olursanız sevinirim
Eğer insülinlik bi durumun varsa bence bebeğini riske atma ilacını kullan doktoruna da güvenmiyorsan başka doktora git ihmal etme . Doktorun diyeti yeterli görseydi diyet verirdi demekki sekerin yuksek bebeğine zararı olur bence ilacını kullan

Eğer insülinlik bi durumun varsa bence bebeğini riske atma ilacını kullan doktoruna da güvenmiyorsan başka doktora git ihmal etme . Doktorun diyeti yeterli görseydi diyet verirdi demekki sekerin yuksek bebeğine zararı olur bence ilacını kullan
Öyle ama 1 günlük diyet yaptırıp öyle baktı karar verdi bende kullanmayip devam ettim baya düştü sadece sabah açlik şekerim yüksek çıkıyor o yüzden kararsiz kaldim oda ilk güne göre düsüyo her geçen gün kontrol altina alabilirim diye düsündım

Öyle ama 1 günlük diyet yaptırıp öyle baktı karar verdi bende kullanmayip devam ettim baya düştü sadece sabah açlik şekerim yüksek çıkıyor o yüzden kararsiz kaldim oda ilk güne göre düsüyo her geçen gün kontrol altina alabilirim diye düsündım
Karar senin kararın ama bence aç bi yerlerden sekerin bebek için zararlarını oku derim . Bizlere bu ilaçları veren insanlar kaç sene okuyup üstüne çalışıp bize bunları veriyorlar tecrübe ediniyorlar , ben olsaydim böyle bi konuda doktoruma güvenirdim guvenmiyosam da kesinlikle başka doktorlara gidip ondan da fikir alıp ona göre hareket ederdim kendi kendime ilaç icmemezlik yapmazdım. Hakkında hayırlısı olsun ama bebeğini riske atmaya değmez ilacını kullanmanı tavsiye ederim .

Karar senin kararın ama bence aç bi yerlerden sekerin bebek için zararlarını oku derim . Bizlere bu ilaçları veren insanlar kaç sene okuyup üstüne çalışıp bize bunları veriyorlar tecrübe ediniyorlar , ben olsaydim böyle bi konuda doktoruma güvenirdim guvenmiyosam da kesinlikle başka doktorlara gidip ondan da fikir alıp ona göre hareket ederdim kendi kendime ilaç icmemezlik yapmazdım. Hakkında hayırlısı olsun ama bebeğini riske atmaya değmez ilacını kullanmanı tavsiye ederim .
Okudum ama 3 günlük diyetle ciddi derecede kontrol altına aldımi düsünüyorm

Kaç çıktı canim bende de 75 gr lik yükleme de 1. Saat 194 çıktı dahiliye doktoru 15 gün açlık tokluk ölç ona göre karar verelim dedi insülin vermedi

Benim de 75 likde 226 2. Saat çıktı malesef ama şimdi düzene soktum ciddi anlamda
Benimki de diyetle kontrol altında ama çok az bir tatlı yada hamur işinde 170-180 lara cikiyor ben bı 10 gün daha ölçüp dahiliye ye tekrar gideceğim o ne karar verirse onu uygulayacağım

Back
X