2021 Şubat Anneleri

Nasıl düşürdün canim neler yaptın mesela benim de yüklemeden sonra 164 çıktı salı tekrar test yapılacak dahiliye ye gideceğim
Evet çok yüksek çıkmısti ama şimdi tamamen normale indi sabah kahvaltıdan önceki girmiyordu o da girdi bugün 98 ölçtüm ben mesela dün sabah 2 yumurta 2 tam ceviz 5 zeytin marul domates salatalik kaşar peynir süzme peynir yedim öğlen bol salata ilikli kemik kaynatıp iliğini kuru fasulyenin içine döktüm iyice vitaminli oldu bi de bi tabak yoğurt 30 grm da tam buğday ekmeği aksam da tavuk çorbası yaptim ama içine tam buğday unu koydum ve kocaman bir tabak da brokoli haşladım yoğurt döktüm üzerine yedim ara ağünler de de nar süt fındık süt badem süt tükettim yarım saat de egzersiz yaptım

Evet çok yüksek çıkmısti ama şimdi tamamen normale indi sabah kahvaltıdan önceki girmiyordu o da girdi bugün 98 ölçtüm ben mesela dün sabah 2 yumurta 2 tam ceviz 5 zeytin marul domates salatalik kaşar peynir süzme peynir yedim öğlen bol salata ilikli kemik kaynatıp iliğini kuru fasulyenin içine döktüm iyice vitaminli oldu bi de bi tabak yoğurt 30 grm da tam buğday ekmeği aksam da tavuk çorbası yaptim ama içine tam buğday unu koydum ve kocaman bir tabak da brokoli haşladım yoğurt döktüm üzerine yedim ara ağünler de de nar süt fındık süt badem süt tükettim yarım saat de egzersiz yaptım
Anladım cnm bnde diyetisyen eşliğinde devam etmek istiyorum bakalım

Kızlar benim gibi midesinde hazımsızlık yanma ve gaz olan varmı? Göğsüme sanki taş oturuyor tam göğüs ve karnımın arası inanılmaz sıkışık ne yesem sindiremiyorum boğazıma kadar ağrıyor sırtıma bile vuruyor bu ağrı geceleri ne uyku kaldı ne bişey :KK43:(

Güzelmiş ben de 5li aldım. Bi de bez söyledim... Sürekli hata veriyor sıkıldım. Bi de sepetimdeki çoğu şey indirimden de önce aynıydı fiyatı ama fırsat ürünü yazıyor😬 bazısı daha ucuzdu😅 sinir oldum...
Bende bi takım özel olsun istedim baktım 10 lu fiyatından ucuz bi gazla aldım 5 li beğendim onları sonraya saklıyorum 😆 bende oğluma ıslak mendil alırken 1 kutu 80 li 1 numara aldım hemen büyüyorlar 2 de oluyor. Bide eşinin telefonundan da dene canım bende hastane çıkışı 299 tl ydi kardeşimden baktık 266 tl ondan aldım

Arkadaşlar size bi tavsiye; oturduğunuz semtte emin olmadığınız mağazadan kıyafet almayın. Ebebe filan iyi iade değişim herşeyi yapıyor o tartışılmaz ama esnaf olarak güvenmediğiniz yerden mendil bile almayın. Çok çabuk eskiyor ve yıpranıyor tek yıkamada çöp oluyor. Diğer türlü dükkanlardan da almadan evvel aynı ürünü semt pazarında yarı fiyatına bulabilirsiniz... kıyafet alışverişi yapmamış annelerimiz şuanki indirimlerden uzak dursun indirim adıma satıyorlar ama indirim mevcut değil

Park yataklara sadece yaylı olanlardan almamalısın.
Visko veya pamuk tercih edebilirsin. Ölçğme göre aratırken Park yatağı da yaz cnm.
Ben kraft alacağım beşiğim geçen haftageldi hep köşeleri çizik çizikti geri gönderdim. Güya bana özel 0 yapıldı. Sinir oldum😭 yeniden yapmalarını bekliyorım. Daha yan korumalık, çarşaf,nevresim takımı fln alacağım. yorgan ,yastık kılıfları, battaniye ve pikeler tamam.
Bitmiyor alacaklar maşallah🙃

Kızlar emzirme sütyeni \atleti kaç adet aldınız?
Bir de ben denemek için ebebekten 1 tane aldım kendi markasıydı sanırım 30 tl bi şeydi kendi bedenmden 1 benden büyük aldım. Dapdar oldu şua n böyleyse ilerde hiç giyemem. 2 beden büyük mü alınmalı?🙄🙈
2 tane aldım ben lcwden. Biri siyah biri gri. %100 pamuk, çok memnunum. Gebeliğimin 2. ayında almıştım hala kullanıyorum öyle sıkma gibi bir durum henüz olmadı. Fiyatlar da çok uygun, tavsiye ederim.

Park yataklara sadece yaylı olanlardan almamalısın.
Visko veya pamuk tercih edebilirsin. Ölçğme göre aratırken Park yatağı da yaz cnm.
Ben kraft alacağım beşiğim geçen haftageldi hep köşeleri çizik çizikti geri gönderdim. Güya bana özel 0 yapıldı. Sinir oldum😭 yeniden yapmalarını bekliyorım. Daha yan korumalık, çarşaf,nevresim takımı fln alacağım. yorgan ,yastık kılıfları, battaniye ve pikeler tamam.
Bitmiyor alacaklar maşallah🙃

Kızlar emzirme sütyeni \atleti kaç adet aldınız?
Bir de ben denemek için ebebekten 1 tane aldım kendi markasıydı sanırım 30 tl bi şeydi kendi bedenmden 1 benden büyük aldım. Dapdar oldu şua n böyleyse ilerde hiç giyemem. 2 beden büyük mü alınmalı?🙄🙈
Offf evet cok fazla sey var ve ben de bi yerden baslasam artik diyorum:( ozellikle ilk bebekte cahillik de var tabi

Merhabalar bayanlar 25+3 haftalik hamileyim bebeğimin kafasinin 2 hafta geriden geldiğini söylediler böyle bisey yasayan varmı zeynep kamildeki erbil bey dedi ama ultrasonla o bakmadı o kenardan izledi asistan baktı bana peritolojiye git dedi mikrosafali demek için erken yapısal da olabilir dedi ben o panikle tabi hemen bi saat sonraya peritoloji prof dr cem turan bey den randevu aldım gittim ayrıntılı ultrason ikinci kez o çektı defalarca baktı tam haftasıyla uyumlu dedi kesinlikle öyle bi durum yok dedi ama benim aklima takildı çıkmıyo çıldırcammm​

Bende bi takım özel olsun istedim baktım 10 lu fiyatından ucuz bi gazla aldım 5 li beğendim onları sonraya saklıyorum 😆 bende oğluma ıslak mendil alırken 1 kutu 80 li 1 numara aldım hemen büyüyorlar 2 de oluyor. Bide eşinin telefonundan da dene canım bende hastane çıkışı 299 tl ydi kardeşimden baktık 266 tl ondan aldım
aynen 1 beden 80li söyledim 3kgnun altında doğmaz, benim kız ilk üç ay ayda 1600 kilo aldı, erkek olunca ablasını aratmaz kilo konusunda. o yüzden fazla almam küçük bedenleri... ben pek indirim göremedim. hatta indirimli diye aldığım bez markette 2 tl daha ucuzdu:halay:

Merhabalar bayanlar 25+3 haftalik hamileyim bebeğimin kafasinin 2 hafta geriden geldiğini söylediler böyle bisey yasayan varmı zeynep kamildeki erbil bey dedi ama ultrasonla o bakmadı o kenardan izledi asistan baktı bana peritolojiye git dedi mikrosafali demek için erken yapısal da olabilir dedi ben o panikle tabi hemen bi saat sonraya peritoloji prof dr cem turan bey den randevu aldım gittim ayrıntılı ultrason ikinci kez o çektı defalarca baktı tam haftasıyla uyumlu dedi kesinlikle öyle bi durum yok dedi ama benim aklima takildı çıkmıyo çıldırcammm​

erbil bey iyi bir perinatolog ben ayrıntılı ultrasona özelde ona gittim ama zeynep kamilde yoğunluktan mı nedir sert galiba tavırları. olumsuz konuşmamış ki yapısal da olabilir demiş. ehvamlanma sakın... zeynep kamilin cihazları ne kadar elverişli öyle düşün... gittiğiniz ayrıntılı cihaz oranın imkanlarından daha iyidir mutlaka. o da içinizi ferahlatmış. bir şey yoktur...

aynen 1 beden 80li söyledim 3kgnun altında doğmaz, benim kız ilk üç ay ayda 1600 kilo aldı, erkek olunca ablasını aratmaz kilo konusunda. o yüzden fazla almam küçük bedenleri... ben pek indirim göremedim. hatta indirimli diye aldığım bez markette 2 tl daha ucuzdu:halay:
Benim oğlum da 3 kg üzeri doğmuştu dediğin gibi ilk ay hızlı kilo almıştı hemen 2 numaraya geçmiştik. Bende sleepy nin kendi sitesinden 56 tl ye aldım tremdyol dan sadece hastane çıkışını aldım o baya indirimli oldu .

erbil bey iyi bir perinatolog ben ayrıntılı ultrasona özelde ona gittim ama zeynep kamilde yoğunluktan mı nedir sert galiba tavırları. olumsuz konuşmamış ki yapısal da olabilir demiş. ehvamlanma sakın... zeynep kamilin cihazları ne kadar elverişli öyle düşün... gittiğiniz ayrıntılı cihaz oranın imkanlarından daha iyidir mutlaka. o da içinizi ferahlatmış. bir şey yoktur...
İnsallahhhh :( ama takıntı haline getirdim galiba erbil beyin özeli var mı ki kaça çektirdiniz

İnsallahhhh :KK43: ama takıntı haline getirdim galiba erbil beyin özeli var mı ki kaça çektirdiniz
yani bilmiyorum içine sinmediyse gittiğin kişi, bunu diyene git derim, seni ondan başkası teskin etmez gibi geldi.. ayrıntılımdan hatırladığım şuydu; Erbil bey, önce konu hakkında bilgi veriyordu. böbrek genişiliği şu aralıkta olması lazım bakalım bebeğininki kaç diyip ölçümü öyle yaptı. 51 kalem inceleme yaptı ve hepsinden önce bilgisini verdi. bakıp ezbere konuşmadı... 45 dk tek tek inceledi... özelden bilgi verdim fiyat ve drla alakalı:) ama yine diyorum bir şeyi yoktur bebeğinin Allahın izniyle...

Son düzenleme:
Kızlar aranızda Casual Cadillac Air Pro Travel bebek arabası ve otokoltuğu kullanan var mı? Kaç yaşına kadar kullanabiliriz bunu. 3 yaşına kadar kullanabilir mi bunu mesela? Tekrar bebek arabası almak istemiyorum. Kızım olacak bu arada.

Back
X